21.4.2013

#10 Kevään kiitokäpälät !!

Nyt on ekat KUNNON kevätsäät saapunu tänne suomeenkin ja puput on nauttinu kyllä ihan kunnolla! Iso koira-aitaus on edelleen sellasessa mutakunnossa, etten sinne uskalla pupuja pistää kuraantumaan. Aidattiin sitten yks laatta-alue kaneille nyt mutakauden ajaksi. Puput onkin saanu siellä olla nyt runsaita aikoja, kun on melko turvallinen yhtä kulmausta lukuunottamatta, josta pääsisi aitauksesta näppärä pupu ( Pepsi...) karkuun :P Sinnehän Pepe sit ekana tietenkin tunki kuononsa.

Nää mun kaks pupua on kyllä sellasia, että heti kun päästää ulkona irti niin on heti juoksemassa pää kolmantena jalkana ympäriinsä. En tosiaan ymmärrä miten jotkut saa omat kaninsa olemaan paikoillaan kun ottaa noita hienoja taiteellisia kuvia :D Mä en ikinä sais noita olemaan paikoillaan!

Indy pääsi tänään myös ihan  vapaaks pihalle ensimmäistä kertaa. En oo koskaan ennen uskaltanut tätä tehdä, koska meillä koko pihan ympäri menee autotie. Ei mikään vilkas, mutta kyllä siitä silti autoja joskus kulkee. Indy ei kuitenkaan mennyt lähellekkään pihan reunoja ja oikeastaan vietti suurimman osan ajasta ison kuusen alla! Pepsiä en uskalla vapaaks pihalle päästää. Ainakaan vielä. Se kun on niin kova juoksemaan ja ettimään pahimpia paikkoja pihalta. Eikä kyllä anna ottaa kiinnikkään.

Tässä siis ihanan keväistä kuvasaldoa pupuista!6 kommenttia:

 1. Juulia21.4.13

  vooiii, miten suloisia :33 ♥

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia :D ja onpas hienon värinen tuo musta-valkoinen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi :33 siltä on tulossa pian poikasia, ainakin toivon mukaan!!

   Poista
 3. Miknä nimistä pellettiä Indy ja Pepsi syö? :D Entä minkä niminen se vessapelletti on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelen ruoista erillisen postauksen jossain vaiheessa (: Jaja en tiiä, tallilta kun oon saanut.

   Poista
  2. Anonyymi28.4.13

   et mitenkää voi kyssyy tallilt minnkä nimisii ne o???

   Poista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!