22.4.2013

#11 Luottamustaso kaksi.

Vielä, kun säät jaksavat pupuja ja ihmisiä suosia ajateltiin siskon kanssa viedä Indy puistoon valjaissa.
Noista valjaista puheen ollen, olen saanut youtubeen ja säpöön kysymyksiä/valituksia tuosta fleksistä. KYLLÄ fleksi on vaarallinen kanille, jos sitä käyttää veto-tilassa. Mutta minä käytän LUKKONAPPIA aina päällä, joten naru voi olla pitkä tai lyhyt, eikä vahingoita kania normaalia narua enempää. ja Indyyn luotankin sen verran ettei riuhtaise fleksiä kädestäni, enkä kyllä olisi päästämässä siitä irtikään vaikka riuhtaisis :D Joten huhhuh teidän kanssa taas. Enköhän mä omat kanini hoida. Ja kuvistakin näkyy, ettei naru vedä kanin selkää millään tavalla.

Vähän aikaa valjaissa oltuaan uskalsin päästää pupsin vapaaksi! Siellä e vaan löllötteli eteenpäin. Indyllä toi vauhti ei koskaan ylitä matovauhtia, mutta sulonen se on silti! Lopuks saatiin yksi onnistunut 'taidekuvakin' haha! Oli kyllä huippufiilis, kun pystyi luottamaan pupuun! (:

Ulkoasuakin piristin keväisemmäksi. Ajattelin kesäksi vaihtaa värit vihreiksi. Mitäs te tuumitte tästä uudesta ulkoasusta? Vai vaihdanko suoraan jo vihreeksi?
Ja miten teillä on kevät sujunut lemmikkien kanssa? (:

22 kommenttia:

 1. Herra on kyllä todella suloinen! Ja ulkoasu on kivan keväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia sulle hirveesti! Oot ihanan aktiivinen bloggaaja! :))

   Poista
 2. Ihania kuvia ja kiva ulkoasu :)

  VastaaPoista
 3. Vitsi toi on söpö! Itse omistan kääpiöluppakorva kanin. Satutko tietämään saako niitä pitää muulloinkin pihalla kuin keskellä kesää kun on hirveän lämmin. Joku nimittäin sanoi että niitä saa pitää ulkona vai ntodella lämpiminä päivinä kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis kanejahan voi viedä ulos lauheina talvipäivinäkin (; joten joku sulle väärää tietoa puputtanut. Omat puput saa käydä ulkona kun yli 0astetta (: kiitoksia!

   Poista
  2. Anonyymi23.4.13

   Kaneja voi pitää ulkona niin kesällä kun talvellakin mutta järki päässä, ei liian kylmässä eikä liian kuumassa :) Itsellä on myös pari kania ja ne ovat ihan talvellakin hangella hyppineet ja ihan terveitä ovat. :)

   Poista
 4. Itekki tykkään tästä ulkoasusta, kivan keväisen taustavärin laitoit:) Aivan sulosia kuvia Indystä jälleen kerran! Millä kameralla otat näitä kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi paljon kiitoksia!! kamerana toimii canon eos 600D ja putkena yleensä kaneja kuvatessa tamronin 50-300 (:

   Poista
 5. Ahaa, okei:) Itsellänikin on tuo samainen kamera:3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi23.4.13

  tosi söpöjä kuvia (: miten koulutit ne ilman hihnaa oleen ulkona ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia! Ei molempia pysty pitämään ulkona ilman hihnaa, vaan indyä. Eikä niitä voi oikeen mitenkään siihen kouluttaa. Tietenkin herkuilla jne voi houkutella pysymään luona, mutta kyllä se kani lähtee jos huvittaa (: Se on vaan siitä luottamus-suhteesta joka kaniin on. Indyyn voin jo luottaa niin paljon, että uskallan antaa olla vapaana (: Opettaa ei edes tarvinnut haha!(:

   Poista
 7. Anonyymi23.4.13

  ok nyt ymmärsin kiitos (:

  VastaaPoista
 8. Anonyymi23.4.13

  onko sulla pihassa aita et ne ei pääse karkaan pihast vai pääseekö ne vapaasti loikkiin (: ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa pihasta aidattu, mut tällä hetkellä ei voi mennä sinne kun on niin kurasta. Joten Indy saa lokkia vapaana ja Pepsi on väliaikais aidatussa häkissä aina ulkona (:

   Poista
 9. Oi, todella ihanalta vaikuttava blogi sulla. :)

  ♥ http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Anonyymi23.4.13

  Sulla on tosi ihana blogi! :) Lukijana ollaan <3 Itse omistan pari pupua ja fleksiä ollaan käytetty täälläkin (lukkonapin kanssa) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitoksia!! (: haha juu hyvä homma!

   Poista
 11. Anonyymi24.4.13

  Sinulta näin kanitietoisena voisin kysyä, että saako kaneille antaa banaania? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no heipsan! (: Saa antaa banaania pieniä määriä, mutta vain herkkuina. Banaaninkuortakin jyrsisivät mielellään, mutta en suosittele antamaan, koska ne on täynnä kemikaaleja jne! Useimpia hedelmiä saa tarjota kanille herkkuna, mutta osa ruokavaliota ne eivät saa olla.

   Poista
 12. Anonyymi24.4.13

  sinulta kanitietoiselta* :D

  VastaaPoista
 13. Anonyymi25.4.13

  tosi kiva sun blogi (: . Mull on kans 2 pupua ja saan aina hyviä tiatoja sulta.

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!