25.4.2013

#12 pullea neiti?
Tässä on enää 10-12pvää (toivottavasti) poikasten syntymään!! :3
Pepsi on näyttänyt muutamia tiineyden merkkejä, mutta en sitten tiiä onko varmasti sittenkään :D

Aikakin se syö ja juo, kun hevonen ja makoilee tosi paljon yrittäen etsiä mukavaa asentoa. Aika paljon on myös lähtenyt neiti levenemään masun ympäriltä, kun makoilee. Varmaksihan ei tiineyttä osaa sanoa ennen kuin rupeaa pesää väsäilemään ja ne poikaset syntyy.

Tossa pieni kuva toissapäivältä, on se mukavasti pulleentunut. Tokihan se voi ihan hyvin johtua siitäkin, että on muuten vaan lihonut hieman :PPP
Tänään Indy olikin sitten taas ulkona, Pepsi sai sen sijaan juoksennella sisällä, kun pitää aitaa korjailla huomenna. Indyhän voi olla ihan vapaanakin pihalla. Pepsiä ei uskalla päästää ainakaan vielä.9 kommenttia:

 1. Ui ihanaa! Toivottavasti tulee poikasia :) Ja herra on taas niin yltiösuloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täälläkin on sormet ja varpaat ristissä, et niitä tulis! :)) Indy kiittää paljon, oot ihana! (::

   Poista
  2. Voi vaan kuvitella kuin suloisia poikasia noista tulee :)

   Poista
 2. Tuli itellä mieleen tosta Pepsin levenemisestä se kun meillä kävi oma pieni kömmähdys marsun kanssa. Meillä naarasmarsu näytti syövän kivasti ja maha kasvoi samalla lailla kuin viimepoikasiltakin. Kokeiltiin mahaa, niin siellä muka tuntui jotain liikettä :D Ooteltiin tässä 2kk että kohta tulee lisää kuikkuja perheeseen (vahinkopoikuetta ooteltiin), noh..ei siinä ei se vielä syntynyt. Alettiin jo ihmetteleen 3:nen kuukauden aikana että johan nyt! Mikä tässä nyt on. Sitten lopulta havaittiin, että neidillä olo ollut valeraskaus...:D Indy taas niin komeana nuissa kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi eiii!!! :D vähän huono tuuri! Toivottavasti meil käy paremmin, vaikka toi valeraskaus voi hyvinkin olla mahdollista, sit pitää vaan yrittää uudelleen(: indy kiittää ja kumartaa!

   Poista
 3. Kivoi kuvii (: ! ja kaua kanin raskaus kestää ?:_D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kestää sen 30-32pvää riippuen poikasten määrästä. (: yleensä synnyttävät 31. päivänä

   Poista
 4. toivotaan parasta että niitä poikasia tulisi, kun onhan ne poikasetki sitten niin ylisuloisia, pehmeitä ja tosi pörrösiä x) Pitelen täällä peukkuja että pepsille tulisi terve poikue ja poikasia ylipäätään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä nyt rupeaa vahvasti näyttämään että saattaapi olla tulosssa! (; Maha roikkuu hirveesti alaspäin ! (: hihi toivotaan parasta!!

   Poista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!