9.4.2013

#7 50 LUKIJAA & uusin video! (:

Heipsan! Mulla on pientä infoa tässä, eli lähden huomenna Berliiniin lauantaihin asti ja puput on sen aikaa täällä kotona ihan normaalisti äidin hoivissa (: Saa nähdä kuinka pulleita on kun tulen takasin!

neiti olis halunnu lähtee mukaan :P

Sitten aivan TAJUTTOMASTI kiitoksia, teitä lukijoita on nyt jo 50!!!! Hui kamala en olis ikinä uskonut, ja vielä kun blogi on vasta melko uusikin. Ajattelin järjestää perinteisesti jonkun arvonnan jos haluatte? Voisin ostaa jtn Berliinistä tai sitten arpoa jtn kanitavaraa? :)

Eilen astutettiin myös Pepsi & indy, joten poikasia tästä yhdistelmässä odotettavissa!<3 Indy oli alussa aika toivoton juntti haha, mutta kyl se sitten lopulta rupes sujumaan ;P Toivotaan siis ettei pepe jää tyhjäks! :/


Ja sain tehtyä nyt listalta yhen videonkin valmiiks, ja youtubeen lataus kesti sen 2½h -.-"
Mutta se on nyt tehty ja youtubessa joten laitan tähänkin tekstin lopuksi.
Seuraavana tulossa WC koulutus ja sen jälkeen 'näin koulutat kanin tulemaan nimestä luoksesi'

video:
 

23 kommenttia:

 1. Kattelin tässä sun blogia ja huomasin sitten että sulla on samanlainen kani kun mulla. Meijjän Luna on syntynyt kaiketi 26.5.2012 Tai saatta olla että 25.5.2012. Voitko kertoa mistä olet ostanut Pepsin. Luna on ostettu Lahden Black Bullista. Oli niin saman näköinen että mahtaisko olla sisaruksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiköhän ole sisaruksia!(: pepsillä tasan samat synttärit ja lahdesta ostettu;3 tosi hassu juttu!!

   Poista
  2. Kiva juttu jos on sisaruksia! Meijjän Luna sai 9 poikasta 29.3 mutta yksi kuoli :-/

   Poista
  3. juu oonkin seuraillu teijän poikasten kasvamista!(: pepsille kans tulossa pian poikasia, toivon mukaan(;

   Poista
  4. :) Kiva jos Pepsikin saisi pookasia :)

   Poista
 2. Mistä noita pissalaatikkopellettejä voi hankkia? Saako niitä jostain lemmikkikaupoista yms.? Tulis kyllä tarpeeseen kun oma kani potkii purut lattioille ja matoille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itte saan tallilta joten vaikee sanoo, \: mut suosittelen kuitenki jos jostain löydät!

   Poista
  2. Niitä saa agrimarketista tai k-raudasta ainakin! on lämmityspelletin nimellä mutta samaa on kuitenkin. Suosittelen!:)

   Poista
 3. Kiva video oli (:! Miten yleensä puhdistat nuo kävyt ? Ja minkä merkkisiä ruokia syötät ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimällä etikkavedella, jossa vaan iha vähän etikkaa ( poistaa sienet ja homeen ) ja sitten vielä lämpösellä vedellä, ettei etikan maku jää. ööööm no voin tarkistaa nimen ku meen ostamaan huomenna (:

   Poista
 4. Anonyymi10.4.13

  Mun hamsterilla oli myös tuo pullo rikki, että se alko vuotamaan. Mutta sitten meijän iske otti kaikki osat irti siitä juomapullosta, niin se sano, että jos siellä ov vaikka hius tai jtn vastaavaa välissä niin se vuotaa :) ei oo sen jälkeen vuotanu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi11.4.13

   Että jos siellä on* hius... Sori korjasin kun tuossa luki ov... :)

   Poista
 5. Anonyymi11.4.13

  Entä tiedätkö kelpaako kissan pelletit? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä on sellasia aineita mitkä ei sovi kanille, en tiedä kuinka vaarallisia ovat, mutta en suosittele!!

   Poista
  2. Anonyymi29.11.14

   Kyllä kissanpellettejä voi antaa. Hiekkaa ei.

   Poista
 6. Haastan sut Pupuninja! candyandthesummer.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Anonyymi13.4.13

  Miten oot saanu kaks kania,nuin paljo tavaraa ja ison häkin?:)Mää en sais millään varmaan kania,ku meillä on ollu jo kaneja mutta kummatki kuoli vanhuuteen ku olin pieni.Oisko mitään vinkkejä millä sais suostuteltua vanhemmat ostaan kanin tai mistä sais kanin ku täällä ei oo enää eläinkauppaa?:DJa meijän kanit ei antanu leikata niitten kynsiä millään,entä teillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse maksoin kanit ja suurimman osan tavaroistakin. Joten sillä varmaan saisi, että suostut itse maksamaan ja olet oikeasti ITSE vastuussa kaneista. Meillä antaa tosi hyvin leikata ja aina kaikki kanit antaakin jos on hyvin sosialisoituja. Jos pupua ei nuorena totuttele sylittelyyn/ harjaukseen, kynsien leikkaukseen se ei todennäköisesti tule koskaan antamaan sun tehdä mitään noista. Jotern totuttelu on todella tärkeää! (:

   Poista
  2. Anonyymi14.4.13

   Mistä ostit kanit,ku en tiiä mistä sais ja paljo maksaa suunnilleen? :/
   (sama ano)

   Poista
  3. Anonyymi14.4.13

   Ja vielä että kannattaisko ostaa tyttö vai poika?:)

   Poista
  4. Kani kannattaa ostaa poikasena tai sitten kesytettynä/käsiteltynä aikuisena. Itse ostin toisen kasvattajalta ja toinen on 'kotia etsinyt' eli löysin netin kautta. Voit katsoa tori.fi ja etsiä oman alueesi kotia etsivät puput. Pidä huoli että saat tavata kanin ja käsitellä sitä ennen, kuin teet ostopäätöksen. Turha ostaa kania joka ei anna koskea tai katsoa. Itse suosin uroskaneja. Niillä on mukavampi ja rauhallisempi luonne. Yleensä ovat enemmän sylipupuja, mutta kaikki riippuu ihan yksilöstä! Muista kuitenkin, että otit uroksen tai naaraan suosittelen kastrointia/sterilointia. Muuten tulee kaikenlaisia komplikaatioita.

   Poista
 8. Eiks kissan pellettejä saa antaa? Mun mielestä saa. Kissan hiekkaa EI saa antaa.

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!