6.5.2013

#18 Kanien kesä-asumus! (:

Pepsillä on menossa nyt 29.tiineyspäivä ja on kyllä seonnut päästään :D Veti kaikki laittamansa heinät/sanomalehdenpalat pois pesälaatikosta. Miksi? Jos joku on kokenu tämmösissä niin kertokaa haha. Kaipa se on ihan normaalia, ehkä päätti tehdä erilaisen pesän en tiiä, mutta nauratti vaan :p


Päätin tehä ton aitaus-esittelyvideon nyt KUVINA, koska videon lataus kestää aina niin kauan :P Joten tässä tulee siis pikainen kuvaesittely. Häkki ei ole vielä kokonaan valmis, kerron alempana mitä siitä vielä puuttuu :3

 
Aitaus kauempaa katsottuna:
Eli kanien kesä-aitaus on tänä vuonna tehty vanhan trampoliinimme metallikehyksen ympärille. kehys olisi heitetty kaatopaikalle, mutta äitini keksi fiksuna käyttää sitä häkin kehyksenä! Meiltä löytyi autotallista tota korkeaa aitaa, jota riitti melkein koko matkan ympäri!
--------------------------------------------------------------

 
Portti
 Tässä näkyy siis noi matalemmat aidat. Ne on kompostikehikoita käännetty 'väärinpäin' jotta ovat korkeempia. Niistä sitten syntyi toi porttikin. Portti avautuu ulospäin ja siitä mä sitten ryömin sisälle häkkiin. Kuten kuvasta huomaa, portissa on mysö kaksi lukkoa (:
--------------------------------------------------------
 
 
Mökki
 Tässä on siis viime kesänä toinen kahdesta rakentamastamme mökistä. Tämä oli ehjempi joten pääsi tänä kesänä käyttöön. Mökki on säätä pitävä ja mukavan tilava sisältä! Sisällä on sanomalehtiä pohjalla ja pyyhe tuolla 'suojapuolella'. Kuvassa näkyy myös pureskelutikku ja vesikippo. Mökistä löytyy myös heinää (:
-------------------------------------------------
 
 
Tunneli tja kaivuulaatikko
 Tässä kohtaa  mulla on vain kuva yhdestä pikku tunnelista. Häkkiin on tulossa ainakin yksi tunneli lisää, mutta sitten tähän SUUREMPAAN investointiin! Me tehään häkkiin vielä lisäys. Eli leikataan tunnelin kokoinen aukko aitaan ja laitetaan tunnelin toinen pää tähän nykyiseen aitaukseen ja toinen pää meneekin sitten kaivuulaatikolle. Laatikkona toimii lasten sellanen hiekkalaatikko uknow? sellainen muovinen. Siihen ympärille vaan aitaa ja se on siinä. häkki valmis (:
------------------------------------------------------
 
 
Katto
Kattona toimiikin sitten tommoinen harakkaverkko/mansikkaverkko vai mikä onkaan. On tosi hyvä kun ei nuo puput yletä siihen sotkeentua ja pitää kissay/petolinnut/metsän pedot poissa. Vaikka näin keskellä naapureita ainut todennäköinen olisi kissa, mutta koskaan ei voi olla liian varovainen (:
 
 
Tässä oli sitten tää postaus. Nyt jännitetään niitä poikasia ja seuraava postaus varmaan kertookin jo niistä ja niiden & Pepsin voinnista!!!! (:
Muistakaa kommentoida ja pysyä aktiivisina!
+ JOS mulla on 75-80 lukijaa kesäkuun 16pvä mennessä järjestän VALTAVAN arvonnan, jossa arvon brittiläistä kanitavaraa, kun sieltä lomalta palailen! (:


15 kommenttia:

 1. Hyvän kokoisen aitauksen ootte rakentanu! Pitäis pupujen kelvata :) Ootko miettinyt pidätkö yhden poikasista vai annatko kaikki pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi indy rakastaa sitä :33 jaja en tiiä, luultavasti myydään kaikki mut voi olla et naaras jää. RIippuu

   Poista
 2. Onpa kiva aitaus ! Itse alan tässä lähiaikoina tekemään kaneille aitausta kesäksi (:

  VastaaPoista
 3. Hieno aitaus, varmasti puput tykkää. :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi7.5.13

  Haluaisin jo niin nähdä Indyn ja Pepsin poikaset! :) Söpäillä pupuilla ja söpön värisillä pupuilla poikasia! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi (; uusimmassa postauksessa vähän asiaa niistä :333333

   Poista
  2. Anonyymi8.5.13

   Millo laitat sen postauksen niistä?! :3

   Poista
  3. Anonyymi8.5.13

   Moneltako? :D En jaksa oottaa! :3

   Poista
  4. haha :D ihan pian, videon lataus se kestää. varmaan joskus 6-7 aikoihin jos ehin voi olla et vasta ihan illalla.

   Poista
  5. Anonyymi8.5.13

   Jee! :3

   Poista
 5. Anonyymi8.5.13

  Onko Pepsi siirtääny niitä heiniä ja sanomalehtiä takaisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis vaihettiin kokonan pesän paikkaa, koska rupes rakentamaan TAAS pesää WC laatikkoonsa. laitettiin sitten pesäkoppi wc:n vanhalle paikalle (:

   Poista
 6. Anonyymi8.5.13

  Millon se poikaspostaus tulee? :3

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!