8.5.2013

#19 lapsosia!! ( + KILPAILU!! )

Nyt ne sit tuli! :3
Eilen Pepsi rupes kauheella kiireellä tekemään pesää. Valitettavasti JÄLLEEN vessalaatikkoon. Siirettiin sitten vessalaatikko kokonaan pois ja leitettiin pesälaatikko sen paikalle. Onneks Pepsi siihen rupes sitten sitä kokoamaan. Jossain vaiheessa rupes karvakin lentämään ja pian oli pesä valmis vauvoille! Kävin vielä 23:45 viimeisen kerran katsomassa oliko poikasia,  mutta eipä näkyillyt. Pepsi sen sijaan joi vettä kuin viimeistä päivää.

Aamulla heräsin kipeenä, mutta kävin kurkaamassa oliko vauvoja. Katsoin vaan siitä yläpuolelta, en vielä lähtenyt tonkimaan. Huomasin kaksi vaaleanpunaista riehuvaa lapsosta heinien alta. Olin ihan innoissani - ainakin kaksi elävää vielä! Nukuin vielä pari tuntia ja heräsin sitten laittamaan Pepsille vähän kasviksia, jotta saisin katsottua tarkemmin poikasia. Neiti oli ihan ruoan hulmussa eikä välittänyt, kun kävin vähän kurkkaamassa heinien ja karvojen alta. Sieltä löytyi pienessä käärössä paljon poikasia! Enemmän kuin kaksi. Yhteensä kuusi! Siinä ne riehuivat äidin toivossa. Siksi nopeasti pistikin silmään poikanen joka ei liikkunut. Oli rusinapoikanen. Muita yli puolet pienempi. Otin sen pois harmissani ja tarkastelin muiden voinnin. Kolme mv japsia ja kaksi sv japsia!! Eli tiedottomille: kolme Pepsin väristä ja kaksi Indyn väristä! Menehtynyt poikanen oli myös sv japsi. Peittelin poikaset takaisin ja jätin Pepsin mussuttamaan ruokaansa.

tulevalle äitille paljon kasviksia! (:

Tässä poikaset :33 Oli aivan älyttömän lämpimiä, JES!

Eilen rupesin kuvailemaan jo Pepsin touhuja, joten saatte vähän koostetta tähän väliin (: Kuvia joka poikasesta tulee vasta viikonloppuna, kun hylkäämisvaara ei ole niin suuri.
ja nyt sitten siitä KILPAILUSTA!
Eli ajattelin nyt vauvojen kunniaksi aloittaa tän 'kilpailun' aikasemmin, kun suunnittelin. Olen siis lähdössä englantiin 6-16.6 ja sieltä tarttuu mukaan varmasti paljon kani-aiheisia tavaroita joita voit saada myös itsellesi! Mulla on kolme kategoriaa, joista voi voittaa palkinnon riippuen siitä kuinka paljon osallistujia yhteen kategoriaan tulee.


 
Kategoriat:
1. Arvonta & mainostus
2. Aktiivisin kommentoija/bloggari/mainostaja
3. Jos saan yli 80-lukijaa ennen takaisintuloani.
=
1. Eli arvonta ja mainostus on varmasti tuttu kaikille jostain blogista. tarkemmat ohjeet siitä tulee sitten erillisessä postauksessa ennen lomalle lähtöäni. Eli varmaan siinä 5.6 (:
 
2. Eli tässä voit vaikuttaa itse, jos haluat saada itsellesi ( kanillesi ) jonkun tosi ihanan kani lelun/herkkupaketin. Mulla jää tosi hyvin mieleen kaikki ketkä kommentoi ja mainostaa mun blogia omassa blogissaan jollain tavalla. Mun mielestä aktiivin pitäisi palkita! Nyt varmasti helpottuu, kun tulee noita poikasia ja niiden myötä kiinnostavia postauksiakin. Joten tähän kategoriaan voit ruveta vaikuttamaan jo nyt! = kommentoi, mainosta, ole mielikuvituksellinen & aktiivinen! :3
 
3. Extra-arvonta! Eli arvon vielä toisenkin kanitavaran briteistä jos tulen kotiin ja löydän yli 80-lukijaa seuraamasta menojamme. Tähän ei välttämättä kaikki voi vaikuttaa, mutta mainostus ja suositteleminen auttaa.
 
Voit osallistua JOKAISEEN KATEGORIAAN. mutta vielä älkää kirjoittako: 'osallistun' vaan arvonnoista tulee myöhemmin juttua ja tuossa aktiivisuudessa voitte aloittaa jo nyt! (:
 

26 kommenttia:

 1. Anonyymi8.5.13

  IHANIA! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niistä tulee aina vaan söpömpiä ku kasvaa ;P

   Poista
 2. voi kuinka söpöjä :3 viisi poikasta hengissä, hienoa! Aiotko pitää kaikki palleroiset vai vain esim. yhden? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi :3 eeen todellakaan pidä kaikkia, riittäneekö tila ehdes yhden pitoon saa nähdä (: Mutta koitan ainakin yhden naaraan saada itselleni, jos niitä tuolta joukosta löytyy.

   Poista
 3. Onnea poikasista! Tulista meillekin joskus... :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia paljon! (:: ovathan nuo kieltämättä ylisöpöjä!!

   Poista
 4. Ihania :3 Onnea ja jaksamisia äidille poikasten kanssa! :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut lapsosista :)

  VastaaPoista
 6. Suloisia lapsosia teillä! Ja herkkuruokaa äidille, nam! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea vauvoista! Pepsikinhän saa viettää nyt kunnon äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha todellakin :D kiitos paljon!

   Poista
 8. apua ku ihania! :3 määki haluan.. :D

  VastaaPoista
 9. Eikä ihania! Onneksi kaikki meni yhtä lukuunottamatta hyvin! Vitsit en malta odottaa niitten kasvua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep ja edelleen kaikki kasassa onneksi! kiitoksia paljon! (::

   Poista
  2. Videokin oli todella hyvä. Ja ihana se poikasen potku! :)

   Poista
  3. Voooi kiitos paljon! :3

   Poista
 10. Anonyymi9.5.13

  Voi miten suloisia :3 onnea poikasista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paljon kiitoksia sulle! :3

   Poista
 11. Anonyymi9.5.13

  mitä teitte kuolleelle poikaselle ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haudattiin leon haudan taakse..\:

   Poista
 12. Onnea nyt ihan ensimmäisenä nuista poikasista!:) Tosi sulosia! Se on ihana tunne kun näkee aamulla että oma lemmikki on vihdoin synnyttänyt:) Meillä marsu synnytti myös yöllä ja pääsin näkemään sen osan siitä kun tämä puhdisteli poikasia:)
  Mitä aijotte tehdä nuille poikasille? Meinaan siis että pidättekö vai aijotteko myydä osan/kaikki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! kyllähän se on juu ihan mahtava tunne! Varsinkin kun löytyy vielä eläviäkin sieltä :3
   No siis myydään luultavimmin kaikki, jollei joku upea naaras satu olemaan. silloin pitää keskuskella vähän vanhempien kanssa (:

   Poista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!