3.6.2013

#31 Kesäfiilistelyy!

Kaikki poikaset on ihan fiiliksissä, kun pääsevät nauttimaan auringosta, vähän vaan alkaa toi häkki olla pieni jo! :D Puput on kasvanu niin hurjaa vauhtia, että tuntuu ihan tosi pahalta jättää ne 10 päiväksi! Saa sitten nähä kuinka paljon isompia on kun tuun takasin. Huomenna tulee pupujen päivä-postaus ja keskiviikkona uuden poikaskuvat ja nimien paljastus! (: Sitten nähäänkin sen jälkeen vasta 17.6.11 kommenttia:

 1. Tosi ihania kaneja sulla!:)

  VastaaPoista
 2. Ihania! Hauskaa reissua! :)

  VastaaPoista
 3. Voi toi eka kuva :D ♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi se on aika sulonen :3

   Poista
 4. Voi miten ihania karvatteja :3 Ja tuo eka kuva :3 ♥

  VastaaPoista
 5. Aloin kahtoon tuosta ekasta kuvasta että "Voi kun Pepsi ja Indy on ihania!" Mutta sitten huomasin että eihän Pepsillä ole pystyjä korvia ja Indyllä tuommoista väritystä!:D Kauhia kun nuo on jo ISOJA! Kasvavat liian nopeesti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin onkin! Pelottaa ihan et miltä näyttää ku tuun takasin!

   Poista
 6. voi, ku pikkuset on jo kasvanu :c koht ne on jo isoja palleroita <3

  VastaaPoista
 7. suosittelen laittamaan anonymi eston päälle. Itse en ainakaan tykkää että ihmiset ilman nimeä tulevat kommentoimaan, parempi että sanovat nimellisenä asianta. Veikkaan että silloin jää liika päteminen ja toisen alentaminen pois kommentista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin kommenttien valvonnan, jolloin nekin joilla ei oo tiliä voivat kommentoida, mutta vain minä voin hyväksyä kommentit (: Oot aivan oikeassa! Tottakai kaikilla on eri mielipiteitä ja otan ne ilomielin vastaan.. mutta jokin kyllä mättää jos ei nimellä kehtaa niitä mielipiteitään kertoa /:

   Poista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!