6.6.2013

#33 Kanien päivä-video!

Eli tässä tää, melkein 40 ihmistä on tätä toivonut ja nyt tulee oikeen kunnon pitkä video, toivottavasti jaksatte kattoa! Lopussa päivän piristys XD

Nonnih, se olis sitten hyvästien aika, tavataan 10pvän päästä taas uusissa merkeissä! (: Toivon paljon kommentteja jne sillä välin :PP JA toivottavasti tulisi joku kiinnostunut ottamaan yhteyttä tosta vikasta vapaana olevasta poikasesta :)


18 kommenttia:

 1. Tosi hyvä video! Tykkäsin :) Lisää näitä!

  VastaaPoista
 2. Ihan paras video ja hyvä loppu! :D

  VastaaPoista
 3. Ihanania noi puput :3 Toivottavasti noi poikaset saa ihanan ja hyvän kodin.

  VastaaPoista
 4. Toi loppu.... ;DDDD

  VastaaPoista
 5. Ei ollut mielestäni liian pitkä video :) Poikaset on kyllä mahdottoman sulosia! Ja varsinkin toi loppu :D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi6.6.13

  Ihan video! Pikkuset on kasvanu ihan älyttömän nopeesti :)
  Tää ei nyt kauheesti liity aiheeseen.. Mutta siis mun pikkusiskolla on kani, sisko on aika pieni eikä jaksa hoitaa kania kovin paljon. Se tiedettiin jo kun kania oltiin ostamassa ja äiti auttaa häntä paljon kanin hoidossa. Olen myös yrittänyt myös auttaa. Pelkään kania vähän koska se on niin arka ja aina raapii kun sen ottaa häkistä. Voiko kanin kanssa tehdä jonkun luottamus suhteen? :D Ja miten se kannattaisi tehdä? Olisi kiva hoitaa kania enemmän niin ettei tarvisi koko ajan pelätä että se puree tai raapii :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä oli tuon pepsin kanssa vähän sama juttu kun tuli meille. PIti rakentaa luottamussuhde kokonaan alusta.itse tein niin, että avasin kanin häkin luukun ja menin lattialle istumaan. Odotin että pupu tulee omaa tahtiaan ulos ja aina kun se tuli luokseni annoin pienen porkkananpalan. Tllä tyylillä aloitin ja vähitellen pepsi antoi silitellä ja siitä se lähti. täytyy vaan olla paljon aikaa ja kärsivällisyyttä.

   Poista
 7. Ihana video ja oot jälleen löytänyt mahtavan musiikin tuohon! Mikä tuon biisin nimi on? :) Ja niin ihana tuo loppu :3

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana video :D mistä tuo superiso pahviputki on? puput tykkäis tuollasesta ihan hirveesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sain kirpparilta ilmaiseksi (:

   Poista
 9. Tosi sulonen video! Todellakin oli piristys tuo loppu kun täälläkin ukkostaa eikä voi mennä pihalle ja omat rakkaat eläimet on tällä hetkellä nyt äidin luona. Ihana katella näitä videoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voooi :c kiitos paljon kommentista!

   Poista
 10. Anonyymi7.6.13

  Onko sulla oikeasti kahdelle aikuiselle kanille ja viidelle poikaselle vain tuollainen yksi pieni korillinen heinää? Ja heinähäkkikin on niin korkealla että poikasten on vaikea ylettää siihen? Muista että heinä on kaninpoikasille elintärkeää, kanin pääravinto, ja tuollainen määrä heinää ei todellakaan riitä edes muutamaksi tunniksi seitsemälle kanille. Papanoita seuraamalla huomaa syökö kani tarpeeksi heinää. Papanoiden kuuluisi olla suuria, vaaleita ja erittäin helposti murenevia. Pienet, mustat ja kovat papanat viittaavat liian vähäiseen heinän syöntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kanit ovat 12h päivässä ulkona jossa niillä on jatkuvasti heinää tarjolla runsaita määriä ja sisällä ollessaan tuo kori tai muksujen heinä ei ole KOSKAAN ollut lopussa. laitan heinää usein myös tuohon tunneliin ja kantolaatikkoon. Kaneillä ei siis ikinä ole heinäpulaa. Papanat ovat terveen näköisiä, patsi Indyllä ja sekin on ell tiedossa ja apua saadaan sieltä. Joten en tarvi apua sulta kiiitos (:

   Poista
 11. Voi vähänkö noi on sulosia!

  VastaaPoista
 12. vaau tää oli ihan super ! ajattelin ekana et saattais tää olla vähän tylsä mut arvioin ihan väärin (:

  VastaaPoista
 13. Paljonko pyytäisit siitä vapaana olevasta kanista. Voisitko pistää siitä vielä kuvan.:)

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!