18.6.2013

#34 Lomalta palattu neljä kassia kanitavaraa mukana....

Haha tais matkalaukku nuolaista 20kg rajaa kun palasin Englannista eilen! Sen verran kanitavaraa tuli tuotua mukana tänne suomeen. Ajattelin siis tehä pienen videokoosteen kaikesta.HUOMENNA tulee uudet poikasten kuvat. Yksi on edelleen etsimässä uutta kotia, vaikka kiinnostuneita on muutama löytynytkin (: JA ARVONNAT tulee sit huomenna myös (:


10 kommenttia:

 1. Voi miten paljon kaikkea kivaa! :) Pikkasen halvempaa mitä Suomesta löytyy ja paljon monipuolisempaa :o
  Noita hedelmänmuotosia herkkuja saa vissiin vielä Suomestakin tai ainakin muistan nähneeni jossain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi10.2.14

   Mistäköhän nuita saa suomesta?

   Poista
 2. uu iha sikke kivoi tavaroit, nyt tekis mennä ittekki tonne shoppailee xP myös heppa tavaraa tekis mieli mennä tsiigaa jonnekki eri maahanki :D

  VastaaPoista
 3. Ihana tää uus ulkoasu! Ja banneri varsinkin :33

  VastaaPoista
 4. tää uus ulkoasu on ihana!:) ja muutenki tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana ulkoasu ja niin ihanaa tavaraa! :3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi19.6.13

  minullakin on hamstereille ollut noita tikkuja (tai ainakin näyttävät ihan samoilta) ja ne olivat sellaisia "lihankorvikkeita" kauppiaan mukaan, missä oli siis jotain proteiinia, mutta en sitten tiedä mistä saatua proteiinia, koska hamstereille saa (tai oikeastaan pitää) antaa esim. kananmunaa niin en kauheasti katsonut. kannattaa tarkistaa tarkasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näistä ei kananmunaa löytynyt, enkä kyllä itsekän hirveästi ole noita tikkuja antamassa, kun ihan omaankin silmään pistää tuo värikkyys = lisäaineet.

   Poista
 7. Anonyymi20.6.13

  Siis nyt on pakko kommentoida vaikka ei ookkaan uusin postaus et voi herranjumala mitä ihmisiä täällä liikenteessä! Pitäkää omat kaninne pumpulin sisällä ja tehkää vaikka oma kasvimaa, mutta se on sitten sun päätös, tää henkilö varmasti tietää kaikki riskit, ja jos haluaa antaa omille kaneilleen välillä jotain erilaista, niin sen ei pitäs teidän päiväänne pilata, joten kukin omalla tavallaan ja nää kanit tuskin tulee tähän kuolemaan.

  VastaaPoista
 8. Ei kanit siihen kuole, jos saavat siloin tällöin herkkuja. Ennen kun Tilli tuli meille se oli saanut pelkkää festifalia ja muita herkkuja, eikä se ole vieläkään kuollut. Ja sitä paitsi on jokaisen oma asia mitä kanilleen antaa.

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!