23.6.2013

#36 TOP 10 Kaniblogit

Rupesin tekemään tätä postausta, ja juuri samoihin aikoihin tätä toivottiinkin! :P Joten tässä tämä on!

Luen tasan 50 eri KANIblogia tällä hetkellä ja ajattelin rajata näistä ne omat suosikit ja julkaista tänne teidän ihailtavaksenne! Otin huomioon näissä blogien arvioinneissa: Ulkoasu, kuvat, kanit, blogin ylläpitäjä ( ystävällisyys, tietoisuus jne ) tekstin sujuvuus ja blogiin panostus.

Te kaikki kenen blogit löytyvät tältä listalta ONNEA! Olette TOP 10 / 50 !!
Ja te ketkä ette, en välttämättä lue vielä edes juuri sinun blogia, mutta se on varmasti ihana joten linkkailehan! (:

10.
Kerrostalokanit
- Rakastan näitä pupuja ihan suunnattomasti! Todella suloine parivaljakko ja omistaja todella välittää pupuistaan! Toivoisin enemmän monipuolisia kuvia ja ehkä ulkoasun muutosta, mutta teksti on sujuvaa ja odotan aina innolla uutta postausta!
-------------------
 
9
Kluppajengi!
Aivan valloittavia pupuja! Aina tosi kivoja monipuolisia kuvia, jotka on otettu monesta eri kuvakulmasta! Tekstiä on yleensä sopivasti ja sekin on sujuvasti kirjoitettua! Ulkoasu on ehkä hieman liian oranssinruskea omaan silmääni, mutta rakastan tätä blogia silti aivan suunnattomasti!
---------------------------------

8.

Pupujen planeetta
- Erittäin upeita kuvia ja kuvakulmia! Todella hienoja kaneja ja vauhdiksta meininkiä! Ulkoasu kaipailee vähän kesäisempää muotoa ja toivoisin postauksia useammin (:
-------------------------------------


7.

Hop to it
Mahtavia kuvia ja kuvakulmia upealla laadulla höystettynä! Pupuilla selvästi hyvät oltavat ja nauttivat elämästä! Ulkoasu on kiva, mutta vähän kaipailisn kuvallista banneria (: Sivuja on mukavan paljon ja tekstiä on kiva lukea! 
----------------------------------
6.

Juulia & Honey boy
- Ulkoasu pistää heti silmään sopusuhtaisuudellaan ja erittäin lämpimillä väreillään! Tykkään tosi paljon ulkoasusta ja kuvien laadusta! Kuvat ovat usein aika yksipuolisia, mutta onneksi niitä piristää aina valloittava leijonaluppa-herra Hani! Omistajalla ja kanilla selvästi erittäin vahva side!
---------------------------
5.
Hennan puput
Rakastanrakastan näitä pupuja! Aivan äärettömän suloisia ja kuvauksellisia! Kuvat ovat todella hyviä, luonnonmukaisia ja taitavasti otettjua! Teksti on aina sujuvaa ja tykkään seurailla näiden hemmojen touhuja!
------------------------

4. 
Rabbit rubbish
-En voi olla hypähtämättä onnesta kun huomaan tältä blogilta tulleen uuden postauksen! Puput ovat äärettömän suloisia, kuvat ovat aina onnistuneita ja täynnä tunnelmaa. Videoitakin tulee mukavan usein, joka tuo monipuolisuutta blogiin! Banneri on mystinen, mutta blogi täynnä tunnelmaa! Tykkään myös noista lisäsivuista todella paljon, varsinkin sivusta 'kanila'!
---------------------------------------
3
Tassunjälkiä sydämessä
- Tässä blogissa on lähes kaikki kohdillaan! Kuvat ovat todella monipuolisia ja hyvälaatuisia, kanit ovat ihania ja teksti todella sujuvaa! Ainut mitä jäin kaipailemaan on kunnon banneri blogin nimellä, mutta pikkuvikoja! (:
-------------------------------------
2.
Twenty-eight paws
- Aivan tajuttoman ihana blogi! Tykkään kaikista kuvista aina todella paljon, ulkoasu on tosi kiva, kanit uskomattoman söpöjä! vain tekstiä voisi olla mielestäni hiukan enemmän ja kanien voinneista kertoa enemmän. Olisi kiva kuulla myös enemmän kanien luonteista! (:
--------------------
1.!!
Never foret to smile
- Ehdoton kestosuosikki kaniblogini on tämä! Aivan äärettömän upeita kuvia, kanit ovat todella hienoja ja suloisia, omistaja todella tietää mitä tekee ja on myös erittäin ystävällinen! MaiSu auttaa aina parhaansa mukaan, on todella mukava ja yrittää aina löytää vastauksen kaniongelmiin! Rakastan näiden pupujen seurailua kilpailuissa ja ihan kotipihalla! Tämä blogi vie ehdottomasti voiton! (:


MUISTAKAA KAIKKI! Arvontaan voi osallistua vielä keskiviikkoon asti!
 11 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus, vaikka tiesin jo etukäteen kaikki nuo blogit. Oli jännä katsoa löytyykö oma blogi tuolta :D Never forget to smile on minunkin lempiblogi :))

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Tässä meidän blogi: http://kirppu-sirkus.blogspot.fi/
  Enimmäkseen kanista juttuja... :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi23.6.13

  Ottaako joku bloggaaja sulta pupua?:)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia! Mukavaa että tykkäät meidän blogista! :-)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi24.6.13

  Kiva blogi ja sun kanit on tosi söpöi <3 tää oli kiva postaus! !;)

  VastaaPoista
 6. Oih!! suuret kiitokset! :)

  VastaaPoista
 7. Olisi kiva jos viitsisit vilkaista blogiani;
  pupujakoira.blogspot.com
  Blogi ei ole vielä kovinkaan laadukas ja se on varustettu pääasiassa kännykkäkuvilla. Ulkoasuun on kyllä tulossa muutosta kunhan kerkeän koneella puuhastelemaan. :) Kyseessä on siis ensimmäisestä kanistani ja kohta 8v. koirastani kertova blogi

  VastaaPoista
 8. Oi, kiitos paljon! :) täytyykin ruveta seuraamaan teidän blogia!

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva postaus! :)

  tässä mun ja mun kaverini kaniblogi:
  littlebigbunnies.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. Ihania blogeja:) Voisitko vilkaista mun blogia? Kertoo Einari-kanista

  VastaaPoista
 11. Anonyymi2.5.16

  Aivan iiiihania blogeja! Ja oma blogisikin on upea ja söpö <3

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!