25.6.2013

#37 Viimeinen ilta aikaa...

OSALLISTUA KILPAILUUN JA ARVONTAAN!
Muistakaa siis tekin, jotka ette ole vielä ehtineet osallistua, että huomenna julistan jo tulokset....joten hophop osallistumaan. Kilpailu ja arvonta löytyy kaksi postausta taaksepäin.

Tässä sitten muutama julkaisematon kuva Indystä, Juhannuksena vieteltiin lepposaa iltaa kotona kaneja juoksutellen. Indy vapaana ja Pepsi koira-aitauksessa (: Kamera vaan oli latailemassa juuri kun pepsi oli ulkona -.-"

Pienenä yllätyksenä myös lisään sen, että meidän Indy-mies on torstaina menossa kastroitavaksi! Sen jälkeen toivontoivontoivon, että Pepsi ja Indy tulisivat toimeen keskenään....sen takiahan noita kaksi onkin (:On se herra vaan maailman suloisin! (:

7 kommenttia:

 1. Voi kun Indy on ihana harmi kun Ppesistä ei tullut kuvii ;c
  Toivotaan parasta! (:

  VastaaPoista
 2. Ihana Indy! Hauska sattuma että Poju ja Indy menevät samana päivänä leikkauspöydälle :) Kiva saada vähän vertaistukea tuohon toisiinsa totuttamiseen :)

  VastaaPoista
 3. kysyn sulta nyt vähä neuvoa, kun meillä on kaksi kania ja ne on tyttö ja poika, poika on leikattu ja ne ovat sisarukset. mutta tyttö urisee pojalle, pitaisikö ne erottaa??

  VastaaPoista
 4. Mekin täällä kädet ja tassut kyynärpäihin asti ristissä toivotaan että Pepsi ja Indy tulisivat toimeen keskenään! On se Indy kyllä niin suloinen:3

  VastaaPoista
 5. Ihania kaikki ! Tosi hienoa et jaksat ja pystyt hoitamaan kanejas noin hyvin, ei kyllä valittamista varmastikkaan näiltä pupusilta löytyisi, jos osaisivat puhua ! :)

  VastaaPoista
 6. Sinulle on tunnustus blogissani!

  pupunomablogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Millä ohjelmalla oot tehnyt sun bannerin :)

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!