13.7.2013

#44 Kiitos nimiehdotuksista!

Kiitos siis kaikille! Tuli todella paljon noita nimiehdotuksia. Jotenkin ei yllättänyt, että useimmat alkoivat D:llä haha :)
Laitan tähän listan kaikista mitä keksitte:

Daalia,
Daisy,
Debbie,
Diana,
Donna,
Daco,
Data,
Dakta,
Daala,
Daksu,
Dana,
Dava,
Dipi,
Dampula,
Dakki,
Demi,
Jaff,
Mömö,
Nasu

Lempinimea neidille en ole vielä keksinyt. Noi ovat kyllä auttaneet paljon ja erityisesti itse pidän näistä: Debbie, Demi ja Nasu. Mutta saa nähdä (:

Vauvat täyttää ensi viikolla jo 10-vkoa! MIKSEI KAHDELLA OLE VIELÄ KOTIA!?!?!??! Hmmph /: Haluaisin todella saada noi nopeasti hyviin koteihi, koska aika ei riitä kaikkien pupujen kanssa touhuiluun ja haluaisin kunnolla päästä tutustumaan omaan vauvaani.....
Tosi moni tulee kyselemään poikasista, mutta asia jääkin sitten siihen ): huoh..

Laitettiin tänään Indy ja Pepsi hetkeksi pieneen totuttelutilaan. Aluksi kaikki meni tosi hyvin ja söivät yhdessä porkkanaakin! Mutta sitten Pepsi rupes pomottamaan Indyä ja Indyn hormonit rupes taas hyrräämään ja asiasta ei tullut mitään.....täytyy ilmeisesti vielä odottaa, että Indyn hormonit kuolee :/ Siinähän voi mennä leikkauksesta 2vkoa-2kk...

10 kommenttia:

 1. mun mielestätoi Daco on paras nimi :)

  VastaaPoista
 2. Voi että harmillista kun ei kahdelle ole kotia:( Ottaisin kyllä jos vain saisin luvan mutta en saa enempää kun on jo 2 kania, koira, kissa ja kuukauden päästä hevonen. On meillä kanojakin.. Tosi ikävä juttu!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi13.7.13

  ton pitäis olla 44 eikä 43

  VastaaPoista
 4. Ootko varmasti mainostanut myytäviä kaneja tarpeeksi? Petsie, facebook, tori.fi, puput.us, kauppojen (erityisesti eläinkauppojen) ilmoitustaulut? Kesäisin syntyy niin paljon poikasia että tähän aikaan vuodesta niitä on vaikeampi saada myytyä :/

  Daalia on noista mun suosikki, ja siitäkin voi vielä keksiä jonkun lempinimen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu on fb, tori, eläin.fi ja puput.us ...petsieen vois viel laittaa ja noihin kauppoihin kans, vaik täälläpäin niit aika harvakseltaan on /:
   Kiitos paljon!

   Hihi joo Daalia on kyl kans tosi kiva :3

   Poista
 5. Noora13.7.13

  "Vauvat täyttää ensi viikolla jo 10-vkoa! MIKSEI KAHDELLA OLE VIELÄ KOTIA!?!?!??! Hmmph /: Haluaisin todella saada noi nopeasti hyviin koteihi, koska aika ei riitä kaikkien pupujen kanssa touhuiluun ja haluaisin kunnolla päästä tutustumaan omaan vauvaani..... "

  Tätä olisi pitänyt miettiä silloin kun päätti poikasia teettää, aina on riski että poikasia jää käteen. Että eipä tuosta voi kuin itseään syyttää jos jää ylimääräisiä poikasia nurkkiin.

  Ps. Hormonit eivät elä eivätkä kuole, ne ovat kemiallisia yhdisteitä. Sinun ei pidä odottaa koska ne kuolevat, vaan koska niiden tuotanto vähenee ja tasoittuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ketään syyttänytkään (: Ja eivätköhän noi vielä koteja löydä.

   Poista
 6. Oletko apulassa näistä ilmoitellut? Sitä kautta olen itse saanut kaikkein parhaiten poikaset kaupaksi. :)
  Eiköhän näille vielä kodit löydy, ovat kuitenkin sen verran suloisia pupuja. Ottaisin itsekin tosi mielelläni toisen näistä tyttösistä, olisi juuri täydellinen lisä meidän laumaan. Mutta eipä meille enää mahdu yhtäkään uutta pupua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Laittelinkin nyt sinne ilmoitusta (: Aamulla herätessäni olikin jo pari uutta säpöä innokkailta ostajaehdokkailta. saa nähdä miten käy :)

   Poista
 7. Anonyymi15.7.13

  haluaisin niin tarjota toiselle pikku tytölle kodin, mutta äite ei suostu toiseen kaniin joten se jää sitten haaveeksi olen kuitenkin ihan varma että noille söpöläisille löytyy vielä tosi hyvät kodit!!:)) voisitko tehä jonkun videon lähiaikoina vaikka sellanen missä esittelet kaikki kaniesi tavarat tai jotain muuta:DD

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!