18.7.2013

#46 Tavaroiden järjestys

Teinpäs semmosen 3min pitusen videon ja sen lataamiseen kesti...päälle tunti!
Tän takia en tee hirveen usein noita videoita, mutta tässä olis! (:

Kaneille kuuluu hyvää! Mexico lähti tänään uuteen kotiinsa, joka vaikuttaa aivan uskomattoman lupaavalta! Ja ollaan keksitty jo meidän pikkuneidille nimi. Tämä saattaa tulla yllätyksenä, koska nimi ei ala edes D:llä! Nimi videon alapuolella ;)Eli päätettiin antaa neidin nimeksi Marley tai suomeksi sanottuna/kirjoitettuna Marli.
Vaikka monille on varmaan tuttu nimi elokuvasta Marley & me, jossa nimen omistaa uroskoira, niin nimi sopii kummalle sukupuolelle tahansa. Nimenvoi kirjoittaa Marley, Marlee tai Marli. Mikä on teidän mielestä paras kirjoitustapa? Kysely sivupalkissa, käykää vastaamassa! (:

D:llä alkavat nimet eivät vaan iskeneet ollenkaan, eivätkä sopineet neidille /: Kiitos kuitenkin kaikille ihanista ehdotuksista! Nyt meillä asustaa siis kolme ihastuttavaa pupua: Indy, Pepsi & Marley. ja tietenkin myynnissä oleva pikku indiana neiti ;)

24 kommenttia:

 1. Hah, toi on vielä pientä, että lataamisessa menee tunti : D Mulla menee helposti se 5-7h : D Jos on alle 2min niin sitten saattaa keretä siihen 2h : D

  muthei, tosi kiva postaus ja haluun Hanillekkin noi paljo leluja :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha youtube on iha laginen nykyää :D Menee meilläki joskus parhaillaa koko yö ladata esim sitä myday-videoo D:

   Uuuu kiitoksia pljon!!! (: Joo...onhan noita vähä tullu osteltua...hupsis ;D

   Poista
 2. Ihana toi nimi! Mun mielestä toi Marlee on tosi ihana <3

  Filsullekki kelpais kyllä noi lelut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :3 Kirjoitustavat erilaisia,mut nimi silti sama, et sillee ihan sama (: hihi näillekki kelpaa :D

   Poista
  2. niimpä, toi Marlee vaan jotenki osu silmään, jotenki niin kaunis... emmä tiiä ;D

   Poista
 3. meillä on kaks tehdas häkkii isillä ja äidillä, koska saatin ne tosi edullisesti tädillä oli joskus kaneja ja se pyys vaa 20e ja serkulla oli kans ja se pyys 25e ja meillä ei oo tilaa isolle mut sit pihalla on erikseen iso häkki :/

  VastaaPoista
 4. onks vaarallista jos kani syö aina sen veski papru rullan ku sille antaa sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, jos siit tulee jtn ongelmia Mahan kanss ni en ehk enää antais

   Poista
 5. Ihanan paljon kaikkea kivaa! Kai laittelet sitten uudistuksesta videota tai kuvia vähintään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuu tottakai laitan heti ku saadaan tehtyä! (:

   Poista
 6. Tee semmonen video, missä esittelet nuitten kanien sisä-ulkohäkit? :) mutta kiva video, haluan munki kanille noi paljon kaikkee! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen sit ku ollaa uudistettu ne :P

   Poista
 7. Hah, eihän toi lataus aika vielä mitään, kun mulla menee alle minuutin mittaseen videoon päälle 5h.. :D söpöjä pupuja ja kiva video! :)

  VastaaPoista
 8. Hah, oon saanu hirrrmusen kanikuumeen sun blogin kautta ja noista videoista, sekä naapurinkaneista, ja nyt meille sitten todennäköisesti tulee pupu :3 Kiva seurailla tätä sun blogia (varsinkin sitten kun on kanin omistaja itsekin) kun sulla on noille kaikkea ihanaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä vaan. Mullekin on tullut hirvee kanikuume tän bloginkautta. Aikas hyvä sattuma, kun mullekin tulee todennäiköisesti pupu. :D

   Poista
 9. Anonyymi21.7.13

  Voiko kania käyttää ihan normaalista talvella ulkona että jäätyykö sen tassut? Tai mietin että kasvaako sun kaneille jotenkin erityisen paksu talvikarva kun käytät niitä tai sillee :D Kun mulla on kääpiöluppa ja kyllä sille talvikarva tulee joten kai voin nyt tulevana talvena sen pistää loikkimaan 10 asteen pakkasella lumeen?:D Ettei tule pupulle haittaa?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiis en veis liian kylmässä ulos, eikä mun kanit kovin usein käy talvella ulkona. Liikuntaa vaan hankkimassa, eivätkä ne ole ikinä 20min pidempään. Sisällä sit jätetään eteiseen lämmitetylle lattialle lämmittelemään tassuja (:

   Poista
 10. Anonyymi21.7.13

  Mistä te ostatte/tilaatte heinää? Naapurit saa tallilta, mutta heillä on siellä oma poni. Ja oskun heinä on ihan surkea laatusta sellaista silppua kuten ootkin sanonu että se on huonoa. Tilataan nyt jostakin nettikaupasta mutta älykallista :/ Mistään ruokakaupoista en uskalla ostaa kun en tiedä niiden laadusta tainäin vaikka osa ihan ok näkösiä. Vastaa kiitos !:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostan ihan eläinkaupoista isoissa säkeissä (: En oikeen osaa sanoo, maatiloilta löytyy ihan tän vuoden heinää, jotka on ihan ok, mutta niissä sattaa olla jtn itikoita tai pölyä.

   Poista
  2. Anonyymi21.7.13

   Minkä nimisestä? Varmaan on joku paikallinen vai? :Dd ettei täällä oulunseudulla oo semmosta

   Poista
  3. Anonyymi21.7.13

   sori kun vastaan mutta mä ostan mun kanin heinät onnenlemmikki eläintalosta siellä on mun mielestä hyvä laatuista heinää:)) (kauppa siis myy kahden laista heinää syötäväksi lähinnä kaneille ja sit toisenlaista niinkun ns. pesään kai hamstereille tai joillekkin:))

   Poista
  4. Itse ostan faunattaresta suuria säkillisiä heinää (:

   Poista
 11. Anonyymi21.7.13

  Onko sulla vielä yks pupu vapaana? Missä päin etelä-suomea asut? Kysyn näin alkuun että tiiän voitasko ottaa sulta pupu. Kun poikasten sivuilla oli viiminen kani vapaana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu vapaana (: hämeenlinnassa päin

   Poista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!