18.8.2013

#56 Kuulumisia!

Mulla alkoi lukio nyt maanantaina. Mulla on pitkiä koulupäiviä. Kaikki päivät alkaa 8.05 ja loppuvat vaihtelevasti 14.00 - 16.15 riippuen päivästä. Tämän päälle käyn ratsastamassa 4krt/vko, salilla 2krt/vko ja kohta kuntotanssissakin 1krt/vko!! Joten paljon riittää ohjelmaa ja liikuntaa arkeen. Pupujen kanssa kuitenkin touhuilen joka päivä jotain ja Marleyn valjas-koulutus on lähtenyt käyntiin! Syyskuussa neiti täyttäileekin jo 4kk, jolloin ajattelin jotain esteitäkin alkaa harjoittelemaan (:

Olisi ihan huippukivaa päästä lokakuussa Humppilaan lemmikkikani-näyttelyyn. Saa vaan nähä miten iskä suostuisi kyyditsemään. Sinne lähtisikin sitten varmaan koko poppoo tai sitten vaan kaksi. Saa nähdäillä sitten lähempänä ajankohtaa (:

Nyt on satanu ihan kunnolla viimesen viikon ajan! Puput on joutunu olemaan aika paljon sisällä ja sain vasta eilen pääsettyä takasin ulko-aitaukseen päiväksi. Johan innostuivatkin Pepsi & Marley!

Piristykseksi vielä kooste neideistä. kun eilen pääsivät purkamaan liika-energiaansa ja sen jälkeen kuvia Ludwigista!Ludwigilla on kuulemma mennyt ihan loistavasti uudessa kodissaan! Aina vaan jaksan sulaa sen söpöydelle :3
8 kommenttia:

 1. Aivan ihana blogi! Ja söpöjä pupuja <3. Liityn aivan ehdottomasti lukijaksi! Tahtoisiko kirjata munkin kaniblogin?

  http://kaninpaivia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Haha, vähänkö nuo muut katto minuu sillee vat ku mie kiljasin, kun näin uuen postauksen ! :D ^^ ihana video, ja toi musiikki sopi jotenki erityisesti nuien riekkumiseen :3

  VastaaPoista
 3. Ja taas nämä ihanaiset puput osasivat piristää tätä munkin iltaa huimasti! :) On vaan niin ihana katella kun eläimillä on hauskaa ja ovat tyytyväisiä! Marleykin on kasvanu paljon :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi18.8.13

  Awww sulin ton videon lopulle kun ne meni nukkuu vierekäin ! :33 Indyhän on uros ja se on naaraiten kaa samas aitauksessa niin se on varmaan leikattu? :D Mut oon ajatellu mun kanille kaveria mut en tiiä uskalanko leikkautaa sitä jos se ei selviäs siit :( Miten indyn päivät meni sen leikkauksen jälkeen?? 23 pv tätä kuut herra täytää 5kk ja leikata voi vasta 6kk etenpäin?? Ja se kaveri ois ehkä tulossa joskus marraskuussa kun tällä päin on näytelyt tai joku sellanen ja siel myydään kaneja niin ostetais sit sieltä. ja marraskussa kani olisi ollut meillä 4kk niin onko siinä mitään suositusta (tai sun mielipidettä) että onko se riitävä aika jo hankkia kanille kaveria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on kastroitu uros toi Indy. No aina on riski, ettei selviä leikkauksesta mutta se riski on otettava jos haluat laittaa sen kaverin kanssa asumaan. Yleensä kastrointi tapahtuu 6kk---> jolloin asia on ihan fine (: Kanille voi hankkia kaverin sit milloin vaan.

   Poista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!