24.10.2013

#71 Alan alkeisammattilaiset

Tiistaina tuli hypyteltyä pupuja vikan kerran vähään aikaan. Täällä etelässä on nimittäin sadetta ja märkää luvassa ainakin ensi viikkoon asti.

Indy oli ehkä maailman laiskin, mutta silti suloisin. Oli kaksi estettä ja niistä eka mentiin yli useimmiten potkimalla etujaloilla ylin puomi alas ja A-esteellä jumitti jonkin aikaa ja sitten vasta hyppäsi. Toisinaan puhtaasti toisinaan ei. En enää tulevaisuudessa hypytä herraa, kun ei selvästi into syty. Näyttää siltä, että Indy jää vain halinalleksi ja kotiherraksi. Kyllä se passaa molemmin puolin!
Pepsin kanssa mentiin samaa eli kahden esteen linjaa.
    Ja voi että, kun loikki niin pirun hyvin! Välillä tietenkin tuli pudotuksia, mutta neiti teki kyllä tosi ylpeäksi upeilla hypyillään. Lopussa taisivat esteet olla 30-40cm korkeudessa.
      Pepsi oikeesti näyttää rakastavan tota hyppäämistä. Vaikka taito ei tietenkään ole ihan vielä hallussa niin yritystä ja vauhtia todellakin riittää. Olen tosi positiivisesti yllättynyt neidin este-innosta ja olisi tosi kiva lähteä messuille hyppäämään. Tuo Pepsi kun ei yleensä ole säikkyä sorttia ollenkaan. Tietenkin messuilla voi olla ihan eri asia, mutta aina voi keskeyttää jos ei näytä onnistuvan. :) Kokemustahan me vaan oltais menossa hankkimaan! 
tässä näkyy meidän upea valjas-naru kokoelmamme.....hyih ( uudet tulossa! )


Estekoostetta:
Tosiaan olisi tosi kiva lähteä kokeilemaan messuille tyttöjen kanssa, mutta Marley on ehkä äitiään hieman ujompi. En tiiä sitten miten reagoisi kaikkeen hälinään. Pitää miettiä. Mitäs esteihmiset suosittelisitte, että kannattaako näin ensikertalaisena messuille lähteä? Seuraavat kisat olis sit varmaan vasta kevään puolella.

Seuraavana kerran kirjoittelen sitten näyttelyiden jälkeen! Hui, kun voi ihmistä yhdet pet-näyttelyt jännittää :D Eilen jo leikkasin kaikilta kynnet ja koitan epätoivoisesti vielä tota irtokarvaa harjata Indyltä pois. Saa nähdä paljonko pisteitä rokotetaan siitäkin. Ja yleiskuntokaan ei ole herralla enään niin hyvä, aikamoinen rimpulahan tuo nykyään on :d Täytyy madottaa herra ja katsoa johtuisiko siitä tuo hoikkuus.


23 kommenttia:

 1. Oletko menossa ekan kerran näyttelyihin, vai? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylihuomenna juu :)

   Poista
  2. Onnea sitten sinne. :) Mulla oli loppukesänä ekat pet-näyttelyt ja ens kuussa olis seuraavat. Toinen mun kaneista sai 94,5 pistettä (näyttelyn toiseksi parhaat pisteet!) ja toinen sai 91,5 p :) En jaksa oottaa seuraavia näytsejä... ;D

   Poista
 2. Minun ensimmäiset kisat olivat petexpossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mites kanit käyttäyty sitte? (:

   Poista
 3. Moi! Oisko sulla vinkkejä miten kani kulkisi valjaissa hyvin, ilman, että saa kauheita juoksu kohtauksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marley oli alussa aivan samanlainen, se vaatii vaan paljon toistoja! Joka päivä viet valjaissa ulos jos mahdollista, kyllä se siitä :)

   Poista
 4. Entiiä, mutta pitäisköhä sitä itekkin tänään Sparrowia hypyttää kun täällä vielä tosi hyvät ilmat kun eilen hirveet sateet ja lumi suli pois nyt + 12 astetta & veikkaisin että ei enää tuu montaa hyvää syyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä, suosittelen vielä kun voi! Tottakai sitten, kun onkunnon kerros lunta maassa niin voi taas hypellä. Mutta toi väliasteen loskakeli ei houkuttelis :D

   Poista
  2. Taidan sitten tehä piiiitkästä aikaa postauksen ja pienen koostevideon;)!

   Poista
  3. oioi en malta oottaa! mee äkkii ettei tuu pimee D:

   Poista
 5. Minne messuille olisitte menossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä helsinkiin lemmikkimessuille :)

   Poista
 6. Jos puput ei jännitä uusia tilanteita niin sitten melkein vois sanoa, että uskaltaisitte lähteä. :) Itsehän kanin luonteet tunnet parhaiten ja sen mukaan katsot mihin päädyt!
  Meillä molemmat kanit jännitti ekoja kisoja aika paljon, mutta Fotinikin on esim. sellainen, että jos joutuu uuteen häkkiin, paukuttelee jalkaa kunnes tuntuu turvalliselta. :D Marli puolestaan on niin lupsakka luonteeltaan uusissakin paikoissa, että sen uskaltaisin luultavasti viedä ihan mihin tahansa!
  Piitkä vastaus, mutta ainahan sitä voi kokeilla.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon kommentistasi! Ehkä mä uskallan lähteä... katastrofin vaarasta huolimatta :D Pitää vaan kattoo et saanko edes kyytiä, mutta toivotaan parasta! :)
   En kyllä yhtään tiedä mitä siellä pitää tehdä haha

   Poista
 7. Anonyymi24.10.13

  Milloin voisit tehdä postauksen siitä miten kanit saa opetettua tulemaan luokse? :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä sinä kisoihin voit ainakin koittamaan tulla. Ei siinä mitään ainakaan häviä, päinvastoin kaneille se on kokemusta ja sinä varmasti oppisit jotakin uutta. Oletteko menossa Humppilaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! No ehkä me sitte mennää! ollaan huomenna Humppilassa kyllä (:

   Poista
 9. Moi!
  Oon seuraillu sun kaikkia blogeja ja kaikki niistä ovat ihan ykköslistalla! Mä en ymmärrä mistä oot oikeesti löytäny noin söpöt karvapallot ittelles!!!!!! Ja miten välität niistä niin kamalasti tai totta kai jokainen joka omistaa eläimen pitää välittää siitä mutta OLET PARAS!!!!!!!!!!!!!!!! Tykkäätkö marsuista?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha no voi kiitos paljon!!! :) Marsut on ihan kivoja, mutta ei ihan mun kärkilistoilla :P Tykkään puuhastella kaikkee eläimien kanssa ja varsinkin esteet kiinnostaa. Marsuilla en oikeen nää tätä mahdolliseks, se on vaa sellane nelijalkanen nakki :3

   Poista
 10. Toi hyppyvideo li ihan paras niitä lisää? Ja voitko tehä vaikka kuvapostauksen miten teet noita esteitä:(?

  VastaaPoista
 11. Kannattaa tulla kokeilee hyppimistä. Meilläkin aluks jännitin, että miten Romeo kestää kaikkea sitä hälinä, mutta kyllä se aika "tasaista" on ja kanitkin totuu siihen yleensä viimeistään ensimmäisen tunnin aikana tai riippu tietysti kanista mt nii... :) Mut tuu ihmeessä, ku mäki oon varmaa tulos taas helppoon luokkaan ois kiva nähä Saisin kerranki jonku juttu kaverin ;P Ja sun videot on ihania ja tosi kivoja ja opettavaisia ! Niiku tää Blogikin :)

  VastaaPoista
 12. Onnea näyttelyihin :) Toi video oli tosi kiva ja kuvat myös :3 Pepsi, Indy ja Marley ovat kyllä suloisia! Kiva jos Pepsiä innostaa hypääminen :3

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!