26.10.2013

#72 Humppilan näyttelyt!

Nyt on sitten ekatkin näyttelyt koettu, eivätkä varmasti tähän jää! Päivä oli todella pitkä ja me oltiin kanien kanssa yhteensä n.13h liikenteessä. Onneksi saivat jaloitella ja sylitellä säännöllisin väliajoin. Oli kyllä ihan älyttömän kiva kokemus ja tuli tavattua paljon mukavia ihmisiä :) Lukijoitakin tapasin muutaman, terkkuja teille!

Sitten kanien tuloksiin

Indy
Yleiskunto: 26/30 - iän myötä menettänyt massaa
Turkki: 19/20 - puhdas ja takuton
Korvat: 5/5 - puhtaat
Silmät: 5/5 - kauniin pyöreät
Hampaat: 5/5 - ok
Kynnet: 4,5/5 - leikkaamisen varaa
Tassut: 5/5 - puhtaat
Häntä: 5/5 - persoonallinen
Käsiteltävyys: 19/20 - luottavainen
= 93,5p 
 
+ Yleisön suosikki ( palkintona parsakaalipuu )
+ Seniori-urosten luokkavoittaja! ( ruusuke ja ruokaa )

-------------------

Marley
Yleiskunto: 27/30 - hyvät lihakset ja massa
Turkki: 19/20 - puhdas ja palautva
Korvat: 5/5 - puhtaat
silmät: 5/5 - kauniit
Hampaat: 5/5 - ok
Kynnet: 4,5/5 - leikkaamisen varaa
Tassut: 4,5/5 - hieman kellertävät
Häntä: 5/5 - hauska
Käsiteltävyys: 19/20 eloisa
= 94p
 
+ Sporttisin kani ( ESTE! lahjoittaja - Saga Suni )


-----------------------
 
En voisi olla pupuista ylpeämpi! Niin hienosti olivat ja lähes kaikki miinuspisteet ovat ihan omia huolimattomuuksiani. Kynsiä en vielä uskalla leikata tarpeeksi pitkältä, ehkä sitten ensi kerralla?
Molempien käsiteltävyys-pisteisiin oon erittäin tyytyväinen. Näyttää vaan kuinka paljon noiden kanssa oikeesti tulee touhuiltua! Laitan siitä estepalkinnosta kuvia, kun seuraavan kerran hypytän kaneja :)
 
 
Oik - ostokset vas- palkinnot!
 
Loppuun videopostaus päivästä!
( älkää pelästykö mua alussa :'D )


45 kommenttia:

 1. En ole ite koskaan käynyt missään kani/jyrsijä näyttelyissä, niin aattelinpa kysyä kun mieleen juolahti että haittaako se jos kanilta pääsee pissa tai papanoita käsittelyn aikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No musta tuntuu, että niin käy erittäin harvoin. Ei kanit kuitenkaan semmosii yleensä oo, että ne käsiteltävinä rupeais tekemään tarpeitaan :p Ja jos käy vahinko niin eipä sille varmaan mitään voi.

   Poista
 2. Onnea! Sulla on upeet kanit!
  Olen ajatellut, että voishan sitä joskus mennä vaikka näyttelyihin, mutta kun mulla on hiukan energinen luppakorvat omaava kani, niin ottaako tuomari siitä jotain 'sakkoja' jos pyörii pikkasen, mutta on todella seurallinen? Käänteleekö tuomari sitä selälleen yms.? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) mene ihmeessä! Juu tuomari kääntää selälleen ja kattoo hampaat jne. Ei se haittaa vaikka olisi eloisa kani :)

   Poista
 3. Vitsi itekkin haluaisin näyttelyihin kanin kans, mutta näyttelyt on aina niin kaukana.. Ja me pystyttäis menemään vaan pet luokkaan, kun meillä on kolme maatiaista. Yksi tosin muistuttaa leijonanharjasta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mekin voidaan mennä vaan pet-luokkiin :)

   Poista
 4. Anonyymi26.10.13

  Olipas kiva video ja postaus! :)

  VastaaPoista
 5. wau! Onnea ihan superpaljon, on sulla vaan upeita pupuja c:

  VastaaPoista
 6. Anonyymi27.10.13

  ONNITTELUT! Hyvin meni pupuset. Kyllä huomaa että on hyvä omistaja kun, tuollai pupuset käyttäytyy. Mutta onnea muös omistajallekin.Miten muuten pepsi teki kun, oli yksin kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Pepsi oli vaan ihan normisti kotona, ei mtn ihmeellistä :D

   Poista
 7. Kiva postaus, meikäkin siellä! :D mut missä meijän kuva :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kyllä ja niiskun löhöilyt! :D ääääwäw en kehdannu laittaa sitä, koska näytin vammaselta :D voin laittaa sen sulle fbs?

   Poista
  2. Juu vaiks :-)

   Poista
 8. Tosi kiva video! Hyvät pisteet Marley ja Indy sai! :)

  VastaaPoista
 9. Hienosti meni! Onnea Marley ja Indy!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi27.10.13

  Onnea! Oliko nuo pet-näyttelyt?

  VastaaPoista
 11. Onnea hyvin teillä meni! Ja tykkäsin tosi paljon tosta videosta :) Tarvis itekin katella jotkut pet-näyttelyt tolle mein Pontukselle :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljonpaljon! Joo suosittelen lähtemään jos vaan jossain lähistöllä näyttely olis! :)

   Poista
 12. Kummatkin sai ihan hitsin hyvät pisteet, onnea pupuille tuleviinkin kisoihin! Mua pelottaa ekat näyttelyt (jotka ovat Äijälässä) koska Myrsky ei osaa olla varmastikaan tuossa pöydällä, hyppää takuu varmasti alas ja hilpasee jonnekin muualle! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) No kyllä se varmasti siinä pöydällä pysyy, ei se tuomari päästä sitä pois loikkaamaan :D

   Poista
 13. Anonyymi27.10.13

  Mikä tää biisi on? :)

  VastaaPoista
 14. Hei! Jos oot menossa Lemmikkimessuille hyppykisoihin niin siellähän on lauantaina myös Suomen Lemmikkikanien näyttely! :) ja kanit voi tosiaan hyvin osallistua samana päivänä sekä näyttelyyn että hyppykisoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten juu mut noilla ei oo vas korvan tatuointia, joka sinne vaaditaan /:

   Poista
  2. Anonyymi28.10.13

   Tatuointia ei vaadita ainakaan Suomen Lemmikkikanit ry:n näyttelyyn, sen puolesta tervetuloa ;)

   Poista
  3. Ainii joo ku onks siel lekanki näyttelyt eriksee, no sitte!! :) ehdottomasti mennään. Ongelmana vaan, että mihin ne kanit pistetään jos on estekisoissa ja näyttelyissä? Entä meneekö ajat päällekkäin?

   Poista
  4. Anonyymi28.10.13

   Ei vaadita vasemman korvan tatuointia Suomen Lemmikkikanit ry:n näyttelyihin koskaan. Suomen Kaniyhdistys ry onkin sitten ihan eri juttu. ;)

   Poista
  5. juuu tiiän, luulin vaan että paikalla on vain SKYn pet-luokka :P

   Poista
  6. SKY:n pet on sunnuntaina ja lauantaina on LeKan näyttely :) Kanit on häkeissään Lemmikkikanien puolella (kuten nytkin noissa sinun kuvissasi) ja sieltä haet kanin hyppimään kun on sen vuoro :) Kannattaa vaan ilmoittaa LeKalle viimeistään näyttely aamuna, että kanisi ovat myös hyppimässä. Jos näyttää siltä, että teidän hyppyvuoro ja tuomarin pöydälle meno menee päällekäin niin ilmoitat hyvissä ajoin assareille tai sihteerille asiasta, että kanisi arvostelua voidaan siirtää :)

   Poista
 15. Onpas teillä mennyt kivasti! :) Itse tykkään aivan hirmuisesti LeKan pet-näyttelyistä, kun niissä on niin ihana tunnelma, mutta ei tullut tuonne Humppilaan nyt sitten kuitenkaan lähdettyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia :)) juu ite tykkäsin ihan hirveesti tunnelmasta ja kaikki ihmiset oli hirmu mukavia! Ei jääny tosiaankaan ekaksi kerraksi :P

   Poista
 16. Aattelin viedä ehkä jossain h´vaiheessa meijän kanit niin minkälainen kani osallistuu pet luokkiin ja minkäainen tavalsiin? Mitä eroja niissä on? Traviiko sillä olla jonkun näköset paperit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ulkomuoto-näyttelyyn pitää olla rekisteröitynyt rotukani papereineen ja molemman korvan tatuointineen tietääkseni, en siis ole perehtynyt ulkomuotohommiin, kun tiedän etten niihin noiden kanien kanssa pääse.
   Pet-näyttelyihin ei tarvi papereita, ei tarvi olla rotukani ja Lekan näyttelyissä ei tarvi edes korvatatskaa ollenkaan :) Eli siis ihan tallin perältä nöpöt ja pörrötkin saavat mennä :)

   Poista
  2. Anonyymi29.10.13

   Pakko sen verran korjata, että kanin ei tarvitse olla rekisteröity, jotta voi mennä ulkomuoto-luokkaan, koska kanit rekisteröidään näyttelyistä saatujen pisteiden perusteella :)
   SKY:n PET-näyttelyihin kaneilla täytyy olla vasemman korvan tatuointi, jotta se voi osallistua, mutta LeKan näyttelyissä ei tosiaan tatuointeja vaadita.
   KaniWikistä löytyy melko kattavat infot kaninäyttelyistä: http://kaniwiki.wikispaces.com/Harrastukset

   Poista
  3. Kiitos korjauksista :P

   Poista
 17. On menny hyvin (: Mie meen kans Helsinginmessukeskukseen näyttelyyn pippuri pojunkaa :D Toivottavasti se ei karkaa sieltä kun ei ole kovin syli kani :P Ja hampaita kaan ei sais kattoo muuten näykkäsee :DDDDD

  VastaaPoista
 18. Anonyymi9.11.13

  Saako kani/jyrsiä näyttelyissä käydä vaikka ei ole kani tai muuta jyrsiää?Jos siis tiiät;)Mutta ihania kaikki noi sun puput!Tee lisää kanien päivä videoita!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai saa! :) Siellä saa käydä ilmankin lemmikkiä katselemassa ja ihastelemassa eläimiä :)

   Poista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!