29.10.2013

#73 uuden esteen kokeilua

Aluksi meno näytti tältä:
 

Mutta loppua kohden hypyt vaan paranivat paranemistaan!

 

 

 


Ja lopussa Marley hyppäsi uuden ennätyksensäkin! 40cm! :)
 
 
 


 

Hienot tytöt! :)


( pssst täällä myös arvonta! )


29 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, Pepsi ja Marley menevät tosi hyvän näkösesti :3 Ois kiva kuulla miten opetit noi, kun mun kanilla riittäisi energiaa mutta se ei ymmärrä mitä sen pitäisi tehdä, ja sitä hieman pelottaa olla hihnassa jostain syystä :/ Toinen ei häiriinny hihnasta mutta sitäkään en saa ymmärtämään mitä pitäisi tehdä, ja se on muutenkin hieman laiskempi tapaus kui siskonsa
  Olisi kiva saada neuvoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! :) ensin kanin pitää mennä rennosti valjaissa, eikä olla niissä stressaantunut/ahdistunut.
   Sitten vaan ihan miniesteen eteen laitat pupun ja katsot meneekö yli. Tätä toistat aina kehuen kania onnistumisen jälkeen :) Kun yksi este onnistuu, voit ruveta laittamaan muutamia peräkkäin. Ja tosiaan kaikkia kaneja ei yksinkertaisesti kiinnosta hyppääminen, eikä niitä pidä siihen pakottaa :)

   Poista
 2. Anonyymi29.10.13

  Voi sun Marleytä vai onko pepsi tuossa ekassa kuvassa?. Taisi unohtua että yksipuomi on vielä esteessä. Eihän käyny mitää :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi Marleyhan siinä, luuli, että esteessä on vain yksi ainoa pikkupuomi...saikin sitten yllättyä :D Ei käynyt mitää, puomit putosivat heti :)

   Poista
 3. Upeita hyppyjä! Ja ihana tämä uusi ulkoasu :). Tykkään hirveesti sun hyppykuvistasi, niitä voisi katsoa monta päivää putkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paljon kiitoksia! Kuvat tosiaan ottanut 10v siskoni, kun itse olen narun päässä :) mutta hyvä kun tykkäät, sillä näitä tulevaisuudessa luvassa varmaan kyllästymiseen asti :D

   Poista
 4. Siis ihan mielettömän upeesti! Joko ilmot on laitettu messuille? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei noi tosiaan aina noin hyvin mee :D
   Tänään lähtee! Hih en millään malttais oottaa yli 3-viikkoo! :P

   Poista
  2. Hienoa! Siellä sitte nähää (:

   Poista
 5. Anonyymi29.10.13

  sinuna en hypyttäisi noin nuorta kania noin isoilla...jalat menevät liiallisesta rasituksesta nuorella pupulla huonoks...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo oli kerran kokeilu. En tosiaan vaadi kummaltakaan kanilta liikoja ja joskus on sellaisia päiviä kun ei huvita ja silloin en tosiaan pakotakkaan kania hyppäämään.
   Me hypitään n. 1krt/vko. Kyllä ehkä itse huomaan jos kania ei huvita hypätä/siihen sattuu/on rasittunut. Marley täyttää pian jo 6kk. Tässä iässä monet kanit kilpailevat jo kunnolla.

   Poista
  2. Miun kani olis ollu jo 7kk kisoissa, jos en itse olisi kipeä ollut.. ja monesti oon nähny mm. n. 4kk-5kk kaneja kisoissa, 6kk kani ei oo enään niin nuori ja sopii jo esteille..

   Poista
  3. Höpön löpön, nuo esteet on yksinkertaisia ja kanille turvallisia, moni tuon ikäinen kani hyppii kisoissa paljon vaikeampia esteitä keskivaikeassa luokassa. Kesällä kun alottaa 4kk ikäisenä kisaamaan, voi hyvin olla jo 5kk 1vko ekoissa keskivaikeissa luokissa. Omistajan vastuulle jää järjen käyttäminen (jossa kyllä neuvotaan jos ei tajuta kanin paraasta), mikäli kani tulee ryminän kera läpi joka esteen. Yhden-kahden puomin pudotus ei ole kanille rasitteeksi. Lisäksi Marley on pieni kani joten paljon kehittyneempi suhteessa aikuisena esim. reilu 3kg olevaan kaniin.

   Poista
  4. Kiitos kommentistasi! Jep, tosiaan Marley on 1,5kg eli isäänsäkin painavampi jo. Ja kani todella nauttii hyppäämisestä, joten en tosiaan nää mitään estettä hyppäämiselle 1krt/vko :D

   Poista
 6. Hienosti ne hyppii! Siitä vaan alatte kunnolla kilpailemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih no me alotetaan varovasti ja katotaan miten innostus kaneilla etenee :)

   Poista
 7. Anonyymi29.10.13

  Pepsi menee aivan mielettömän hienosti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua voi kiitos paljon!! :)

   Poista
 8. Millä maalilla maalaat noi sun esteet ja puomit?:)

  VastaaPoista
 9. Hienoja noi esteeet! ja tonne aikasempaan postaukseen, että itse kisasin ekaa kertaa messuilla ja vaikka kani on vähä säikky, niin hyvin se meni ja tuli 2. luokassa. sähä voisit kanssa laittaa lemmikkanien järjerstämään näyttelyyn, se on kanssa lauantaina!:) ja hienosti hyppii kyllä ja mahtavalla vauhdilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ollaan menossa helppoon suoraan ja myös lekan näyttelyyn :) kiitos paljon!

   Poista
  2. UUU!! mie tuun kanssa helppoon ja keskivaikeisiin! jos otan kameran niin voin kuvailla siunkin kaneja, mutta en oo varma jaksanko raahata, ku ei omista kaneista kuitenkaa tuu oikein kenenkään ottamana kuvia.

   Poista
  3. Hih juuu mulla ln oma kamera kans mukana ja sisko varmaa ottaa videoo, kuvii en vaan sit saa /:

   Poista
  4. Okeii:) Mie voisin ottaa oman kameran(eos 1100D) nii voisin ottaa sit kuvii ja jos otan siun pupuist nii voisin laittaa siulle sitte jos haluut:) ja kattoo jos sais jonku ottaa kuvii/videoo omist kaneist

   Poista
  5. juuu :) Olisi tosi kiva saada kuvia! Saattaapi olla, että sisko kuvailee sunkin pupujas kun siellä kerran on :)

   Poista
 10. Anonyymi1.11.13

  hei oisko sulla vinkkejä miten saisin mun kanin hyppäämään. mulla on vuoden vanha rex poika ja jos sen pitäisi ylittää este niin se laittaa etutassut siihen päälle,ottaa siitä tukea ja menee yli minkä tuloksena ne esteet lentää puomineen maahan. oon yrittäny saada sitä hyppäämään mutta ne etujalat argh!! aina se laittaa ne siihen päälle ja sitte esteet lentää enkä tajua miksi se ei vois hypätä ihan pompulla eikä tollee oudosti. sen isä on ollut estekani ja hypellyt jotain luokkia agilityssä mutta ei vissiin perinyt mitään tai sit en vaa osaa opettaa sitä. kaikki apu ois tarpeen ja kiitti jo etukätee jos vastaat(: kivan oloinen blogi ja söpöjä kaneja(: extraa ois jos tekisit postauksen missä kerrot miten oot opettanu kanis hyppäämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan näperrellä postausta aiheesta, kun kaikki kyselevät samaa :) Jaksa vielä vähän odotella!

   Poista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!