2.11.2013

#74 aika rientää!

Aika se vaan ottaa hirveitä harppauksia eteenpäin. Tasan viikko sitten olin Humppilassa, Onko siitäkin jo noin paljon aikaa? Ei enää montaa viikkoa lemmikkimessuihin, niitä odotellessa! 

Tänään otin pihalla kaikista pupuista jotain siedettäviä kuvia. Oli tosi synkkää ja valotuksen kanssa tuli riitaantumisia, mutta tässä olisi parhaita otoksia ja samalla kerron vähän millainen jokainen kaneistani on vapaana ollessaan.
Meidän veikeä vilpertti! Vaikka ekan kerran laittaisi ihan uuteen paikkaan rientää jo kaikkialla seikkailemassa ja etsii aitoijen välistä pakopaikkaa. Varsinkin, jos on houkuttelevan iso aidan-aukko...huomaatte kuvista tarkemmin tämän! Ei pahemmin välitä tulla sylittelemään, vaan vetää rallia ja iloloikkia onnellisena. Antaa kiinni vaihtelevasti. Joskus paremmin ja toisinaan saa seurailla vähän aikaa, että jäisi paikoilleen.

Tähän loppu meidän ulkoilut, piti mennä metsästämään pusikoista pupu :D 
Pepsi rakastaa ulkoilua, mutta aluksi aina tarkastelee vähän ympäristöään. Tuntiessaan itsensä turvalliseksi alkaa kunnon rallittelu! Pepsiä on aina hauska kuvata, sillä neiti keksii aina mitä hauskimpia ilmeitä ja asentoja. Tulee aina tarkastamaan, että olen vielä paikallani, mutta ei jää pitkäksi aikaa kuhnailemaan. Tulee yleensä luokseni, kun haluaa takaisin sisälle. Eli mun ei itse tarvi juosta neidin perässä lähes ollenkaan.
 

 
Indy on sellanen hölmö ihmettelijä. Saattaa seistä minuuttejakin paikoillaan tuijottamassa seinää ihan omissa maailmoissaan. Osaa poseerata kameralle hienosti, mutta vain hetkellisesti. Tämän jälkeen etsii ruokapaikan ja syö siinä sitten ruohoa loppuajan. Joten montaa kuvaa en saa koskaan otettua. Talvisin vaeltelee edes-takaisin mun ja lempipaikkansa välillä. Herralta näkee todella harvoin iloloikkia tai juoksuspurtteja. Maailman helpoin ottaa kiinni, ei yritä mihinkään karkuun.
  heti ruohotupsujen luona..
 
 
Mitäs tykkäilitte postauksesta? Yritän väsäillä postausta huomenna, julkaisen varmaan maanantai-tiistaina :)

27 kommenttia:

 1. Marley kuulostaa pihalla aika lailla saman tyyliseltä kuin meillä Kaisla. Pihalla tyyli "Villi ja vapaa":D
  Mutta on se vaan niin nätti tyttö Marley ♥ Ja tuollasia nuo nuoret kanit on. Jokapaikka pitää tutkia. Sait kyllä tosi nätin poikueen kehitetyksi, saat olla onnellinen näistä söpöistä! Mutta oli mulla myös asiaakin :D Sillon aikasemmissa postauksissa kerroit, että sulla on kaneilla semmonen laatta minkä päällä voivat viilentyä. Millanen olis hyvä laatta ja käykö semmonen ihan sisällekkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihih kiitos paljon! :) No meillä näkyy laatat esim tässä videossa: http://www.youtube.com/watch?v=B7MVXz5Pz7A ( Kohdassa 1:20 )

   Eli kannattaa tietenkin olla mahdollisimman iso laatta, jotta kani mahtuu makoilemaan siinä pitkällään. Meillä ei ollut tarpeeksi suurta joten laitetaan aina pari toisiinsa kiinni :)

   Poista
 2. Voisitko tehä videon missä kertoisit ja opastaisit miten saa kanin hyppimään esteitä?

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia! Muuten mistä ja miten olet tehnyt tuon ylhäällä olevat kanin kuvat jossa lukee ''Pupuninjat'' ? :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo mun tekemä banneri ;)

   Poista
 4. Ihania kuvia, mihis se Marley oikein oli menossa? :D Pystytkö pitämään kaikkia ilman valjaita(?), olen ihan kateellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha se karkas aidatulta alueelta, eli en pidä vapaana :P

   Poista
 5. Anonyymi2.11.13

  Ihania kuvia! <3 :) ja oli muutenkin tosi kiva tää juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!!! Aina kiva saada palautetta :)

   Poista
 6. Ihania kuvia!
  Mä vasta nyt löysin sun blogis ja jään ehdottomasti seurailemaan!
  Paras pupublogi aikoihin!

  happystarlets.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) käyn kurkkaamassa sunkin blogisi :)

   Poista
 7. Tämmöiset postaukset on kyllä tosi kivoja!! Ihania kuvia kaikista ja oli kiva lukea millaisia noi on ulkona ollessaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ihana saada palautetta :)

   Poista
 8. Ootko menossa Elmamessujen sinne lemmikkimessuille, kun tuolla alussa puhuit? :) jos oot, nii lauantaina vai sunnuntaina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuu meijät löytää lauantaina kanipuolelta Pepsin ja marleyn kanssa :)

   Poista
 9. Kiva postaus ja ihana banneri (:

  VastaaPoista
 10. Marley & Pepsi on kyllä nättejä neitejä, ja Indy komia herra :33 Söpöjä ja hyviä kuvia :3

  VastaaPoista
 11. Teemme omaa blogia bloggeriin niin mietimme, että miten tuonne oikealle saa tuon lukija jutun ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmmm eikö sitä ole automaattisesti seillÄ? mulla on aina ollut, joten valitettavasti en osaa paremmin auttaa ): Varmasti löytyy ulkoasut-kohdasta!

   Poista
 12. Haluaisitko ruveta lukemaaaan mun blogia: ricojaraksu.blogspot.com
  Sulla on ihana blogi ja söpötkanit(;(:(;(:!!!!

  VastaaPoista
 13. Voi miten suloisia! <333

  VastaaPoista
 14. Marley on vähä hupsu ku karkas aidatulta alueelta mut se on niitä nuoria pupuja

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!