20.11.2013

#83 Rakeita sisällä!

Huoh, toivotonta touhua tuo sisällä pupujen kuvaaminen. Mulla tosiaan on niin valoitukseltaan surkea huone, että kuvat rakeutuvat täysin, vaikka mitä yrittäisi. Mietin pitkään kehtaanko edes julkaista näitä, mutta tässä sitä mennään!

Maanantaina tuli vahvarit messuille, jos haluat tulla moikkaamaan niin Lekan häkeillä numero 49 on Marley ja 65 Pepsi :)

ihana lego-pahvi ei estänyt Marleya hyppäämästä heinäkoriin D:

 

 


 
 
 
 Arvontamainostuksia:
( klikkaa kuvaa )
 
http://pupujavain.blogspot.fi/2013/11/arvonta-nro-1.html
 
http://kanimaan-elamaa.blogspot.fi/2013/11/arvonta.html
 
Muista myös meidän arvonta!
 

24 kommenttia:

 1. Minunkin huoneessa tuo rakeinen ongelma :/

  VastaaPoista
 2. Tosi söpöjä kuvia, ja toi missä Marley on heinäkorissa on kyllä liian söpöä <3 Tuliko vahvistuksessa tietoa että milloin olisi Marleyn ja Pepsin hyppykisojen aikataulua? Osallistutko pupunäyttelyihin? Jos osallistut niin monelta ne on?
  Kun tosiaan itse olen tulossa messuille, eikä pystytä olemaan kokoaikaa siellä, niin ois kiva nähdä kuitenkin Pepsi ja marley livenä pomppimassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos! :)
   Yleisölle messut aukeaa 10.00 ja mun kanien hyppyluokka alkaa 9.30. Kannattaa siis tulla jo sillon 10.00 heti, jos haluaa mahdollisuuden kanit hyppäämässä nähdä :) ovat myös suomen lemmikkikanien järjestämissä näyttelyissä ja ovat siellä noissa näyttelyhäkeissä sit koko loppupäivän :)

   Poista
 3. ihania kuvia, ihanat kanit, ihana blogi <3

  VastaaPoista
 4. Sisällä harvoin saa kivoja kuvia, etenki pimeellä )-: Mut jee mä tuun sit kyttää sun pupuja sinne häkeille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp!! etkä varmasti tule! Mä laitan ne verhon pimentoon ettet varmasti nää niitä (;

   Poista
  2. Anonyymi26.11.13

   aika reiluu

   Poista
 5. otatko kamerasi mukaan lemmikkimessuille? Ajattelin, että jos sulla oilis mahdollista kuvata (jos haluat/ehdit) sellaisia kaneja helposssa suorassa kuin Aamorin Tauski Peltonen ja Ringo? Tai toisteta vain. :) Ja jos pysyisit laittamaan kuvat mulle sähköpostiin jos vain viitsit kuvata?
  dueacellpupu99@gmail.com

  Nähdään messuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm mulla on kyllä sen verran omaa stressaamista ja hääräämistä, että tuskin ehdin helpossa luokassa ketään kuvata. Sisko kuvaa videolle meijän radat ja yhden tutun, muuten on auttamassa mua kanien kanssa. Jos hyvä tuuri käy ni saattaa napsia kuvia/videoo muistakin :)

   Poista
 6. Anonyymi22.11.13

  Hei, minulla olisi ehdotus miten pystyy estämään kanin hyppääminen heinäkoriin ja sinne pissaaminen. Kannattaa nostaa heinäkoria ylemmäksi tai laittaa siihen joku kirjan kansi. Meillä sellainen menetelmä toimii kaneille. (;

  VastaaPoista
 7. Siis meijän Sulo o ihan samanlainen, että hyppää heinäkoriin. Vaikka nostais sitä ylemmäs, niin kyllä meilla ainakin siellä on 2 tunnin päästä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mm, vähän sama ongelma :D

   Poista
 8. Mulla on hermeliinikani nimeltään Pate :3
  Se on jo 5 vuotias ja puolustaa kovasti omaa reviiriään (varmaankin kissoilta) ja on välillä kärttyinen ja erilainen kuin silloin kun sain sen, ja epäilen että sen niin sanottu pelokkuus tai agressiivisuus johtuisi kissojeni läsnäolosta.
  Tiedätkö mahdollisesti miten pupuni saisi rauhoittumaan? :)
  Kiitos paljon jos osaat auttaa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmmm. No kissoja ei ainakaan enää kannata päästää kanin häkin lähelle! En osaa oikein muute auttaa, yhdessäolo ja rauhotteleminen :)

   Poista
 9. SIsällä kuvaaminen on ihan karseeta varsinkin pimeällä :/ En tiedä mitä ohjelmaa käytät kuvien muokkaamiseen, mutta löysin Picasasta semmoisen kuin neutraali värinvalitsin. Ja kun sen säätää automaattisesti (pikamuokkaus) niin kuva ei ole enää niin keltainen http://aijaa.com/oIZxrX! tuossa alkuperäinen kuva ja vasemmalla se mihin laitoin tuon värinvalitsimen :) Meille tuo nappula oli kuin taivaan lahja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Pitääkin kattella tuota :)

   Poista
 10. Anonyymi30.11.13

  onko normaalia jos kanini kuolaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole normaalia ja usein viittaa hammasongelmiin /:

   Poista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!