1.12.2013

#89 Walking in the winter wonderland..

Ensimmäisen luukun jokainen on varmasti jo availlut jos jonkinlaisista kalentereista. Itse en blogissa pidä kalenteria. Olen niin pirun laiska, mielikuvitukseton ja jotenkin tuntuu, että kaikki tekee sellaista jo muutenkin.
Ajattelin kuitenkin tehdä tässä kuussa erityisen paljon videoita ja erikoispostauksia. Kannattaa siis aktiivisesti seurailla blogia, koska postauksia tulossa usein! Kiitos siis kaikista ehdotuksista, olen nyt hyvin inspiroitunut (;

Marleysta vaihteeksi kuvia, neiti maastoutuu melkein täydellisesti pusikkoihin ja kuvien taustaan tähän aikaan vuodesta. Kamerallakin on vaikeuksia tarkentaa oikeaan kohteeseen! Pahoittelen kuvien laatua, alkaa olemaan jo hämärää kun kolmen aikaan lähtee kuvailemaan /:

Uskoisitteko, että seuraava pikku hurmuri on Marleyn täysiveli? :3 Ihan isänsä näköinen! 
Tänään viimeinen päivä osallistua ARVONTAAN!
Tulokset tulevat luultavasti tiistaina :)

16 kommenttia:

 1. Anonyymi1.12.13

  Mitä pitää muistaa jos ulkoiluttaa kania tähän aikaan vuodesta? Kiinnostunut vaan olen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ettei vie liian kovilla pakkasilla ulos, ei pidä liian pitkään ulkona ( marley oli 15min ) ja ulkoilun jälkeen kuivaa tassut ja pääsee lämpimään :)

   Poista
 2. Anonyymi1.12.13

  Marley on söpö :3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! On se Marley vaan niin kaunis kani <3.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi1.12.13

  Onhan tuo Indyn näköinen:D Meijän kanien viime poikueessa kävi niin että kaikki 3tyttöä oli ihan äitinsä näköisiä,ei yhtään isää ja ainut poika oli täysin isänsä kopio joka taas ei muistuttanut äitiään millään tavalla Outoa tässä siis oli se että poikaset oli kääpiöjäniksen ja hermeliinin risteytyksiä kaikki ja tytöt oli ihan kuin puhdasrotuisia hermeliinejä ja poika taas puhdas kääpiöjänis eikä niissä ollut merkkiäkään että oisi risteytyksiä,niin puhtailta näytti. Olin ihan ihmeissäni että miten toi oli mahdollista koska yleensä ne on tollasia sekotuksia että perii molemmilta jotain näostä mutta meillä ei edes väreissä. Kaikkein harmillista oli kun ainuan sen poikueen poikanen joka oli siis ainut poika kuoli 5 viikkoisena. Olin jo päättänyt sille nimen ja sen että se jäisi kotiin mutta nyt se onkin poissa. Suru on edelleen kova,vaikka se oli pieni niin silti tärkeä. Syytä ei tiedetä,se löytyi vaan liikkumattomana ja kylmänä pesästä. Pieni Kiro on nyt pilvien päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Tosi harmi, että uros menehtyi );

   Meillä tuli kaksi aivan Pepsin näköistä, yksi indyn, yksi välimuoto ja yksi musta lammas :D

   Poista
 5. Oivoi, liian suloinen! varsinki noi missä se on vapaana!:3 Marley vaan on niin hupsun(siis ihanan hupsun!) näkönen ton harjaksensa kanssa! Ja taas nää siun mahtavat kuvat! Tää blogi on senki takii niin ihana, koska aina löytyy ihania kuvia. Jos mun pitäs sanoa että onko toi marleyn veli vai ei, niin en kyllä uskois todeks että on! on kyllä isäänsä tullu:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia paljon jälleen aivan ihanasta kommentista! :3

   Poista
 6. Anonyymi1.12.13

  Sööttejä noi kuvat. :D anteeks jos kysyn jtn tämmöstä(henkilökohtasta?), mutta katoin sun yhen videon, joka oli pepsin tiineyden merkkejä, niin siinä näytit sitä laatikkoa, johon se aikoo sitten rakentaa sitä pesää ja sanoit et tässä lukee siks mika, koska tää oli mun iskän muuttolaatikko, niin onko sun vanhemmat eronnu, et sun iskä muutti pois vai mitä? :) (sori tämmönen, mut se on häirinny mua. :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah aika tarkkaavainen olet :D haha eivät ole eronneet, toi oli vaan iskän joidenki kamojen laatikko ku muutettiin nykyiseen taloomme :)

   Poista
 7. Molemmat pikkukanit suloisia. Tuo Marleyn täysveli on kyllä toella suloinen ja erinäköinen, kuin siskonsa. Hyvää joulun odotusta! : D

  VastaaPoista
 8. Anonyymi2.12.13

  Aivan ihania kuvia! <3 Osaat hyvin ottaa kuvia :)
  Ps. Pepsi on mun lemppari <3

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!