12.12.2013

#94 Miten meillä syödään? [ + Ruokalähetys vastaanotettu! ]

Noin, vihdoinkin sain tämänkin aikaseksi! Ja vieläpä videolla, joka on minulta suuri saavutus. Tovottavasti jaksatte katsella ja kommentoida :)

Eilen saapui postissa myös tähän ruokintaan liittyvä paketti! Saatiin nimittäin pieni maistiaispussi Burgess Excel adulttia, kiitos siis todella paljon tästä Tintin! Oli tosi ystävällistä lähettää tuommoinen pieni maistiaispussi, kun ei koko säkkiä viitti ostaa jos eivät ruuasta pidäkkään :3
Ainakin nyt pienten maistelujen jälkeen näyttäisi siltä, että puput tykkäisi kovasti, jes!
 
 
Käykää myös tsekkaamassa tämä:

24 kommenttia:

 1. hieno uus banneri! Pepsi on vaan niin i-h-a-n-a! :P

  VastaaPoista
 2. Hyvä jos maistuu! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi12.12.13

  kuinka paljon halvempaa toi burgess sitten on kun oxbow, ja mistä sitä saa? :-) sitten vielä, että mikä on sulla semmonen max. pakkasaste kaneja ulkoiluttaessa, ja kuinka kauan kerrallaan niitä pidät talvisin ulkona? kiitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm no en nyt tarkalleen muista enkä tiiä itsekkään mistä tuun hankkimaan sitä :D no pakkasesta riippuu se aikakin, mutta en alle -10-15 asteessa enää pitkiksi ajoiksi vie :)

   Poista
 4. Ihana video! :D hyvä jos tykkää tostakin ruasta, ku ajan myötä tulee kalliiks kalliimmat ruoat.. Seuraavaa postausta innolla odotellen:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Ylihuomenna viimeistää pitäis tulla :))

   Poista
 5. Perunaa ja kauraa vaan Indylle nassuun ja tarkkana ettei kuluta enemmän mitä syö, niin eiköhän ala siitä massu ja massa kasvamaan. Vanhemmalle tietysti on hieman vaikeampi kerätä massaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuup! :)) kauraa tuo ei suostu syömään ollenkaan, on muutenkin ärsyttävän nirso. Onneks ei kuitenkaan liiku kamalasti päivän aikana, eikä ole mikään duracell pupu! :) ehkä se siitä, toivottavasti!

   Poista
 6. Ihana video, niinkuin aina ! :3
  Mutta ostan Puuilosta Owbowia, koska siellä on halvempaa kuin Faunattaressa..
  Täytyy joskus kokeilla tuota toistakin jos vain löydän !
  Terkkuja sun pupuille. (;

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus!(: Meillä syö pupu versele laga cuni completea mutta varmaan vaihdan johonkin toiseen koska sekin on hieman laihassa kunnossa:/ Toi cuni complete ainakin maistuu ja saa sitä aika paljon muttei siltikään lihoD:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu :) kannattaa tosiaan vaikka kauraa kokeilla!

   Poista
 8. Ihan vaan vinkkinä, että melkein mitä vaan uusia pellettejä syöttää kaneille ne maistubat aluksi hyviltä, koska eivät ole sitä samaa vnhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm eipä ainakaan näille ole koskaan kelvannut mikään muu pelletti; genesis tai mitkään palkintoina voitetut. Tää tuli ihan yllärinä et tuosta tykkäsivät :)

   Poista
 9. Mitä tuo Oxbow maksaa?:))Ja tiedätkö onko tälläinen ruoka kuin Dogman vitaminberikad pellets för kanin ruoka hyvää?Kun sitä saa vain meidän lemmikki kaupasta:/Mihin aikaan annat kaneillesi vihanneksia:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommonen normipussi 16€. Hmmmen oo ikinä kuullutkaan, kannattaa googlettaa! :) Vihannekset annan aina iltaruuan yhteydessä :)

   Poista
 10. Anonyymi14.12.13

  Moi! :) Ostin kanilleni ison ulkohäkin.. 2x2metriä.. Miten minä rupean kaniani käyttämään siinä? vähän kerrassaan, vai ? Nii, mitä minä teen,kun meillä on häkki, ja sellai kehikko samassa, että kani pääsee itse jalottelemaan, niin se hyökkää heti hampain kiinni jalkaan, kun astun sen ''kehikkoon.. Mitä mun pitäs tehä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan pistät sinne seikkailemaan ja tutkimaan paikkoja, ei sitä mitenkään vähitellen tarvi :)
   Hmmm.. tuo on kyllä paha tapa, joka kannattaa yrittää kitkeä pois. Voisit kokeilla ottaa vesiruiskun ja laittaa sumuttimelle. Ja jos käy kiinni suihkutat heti ja sanot tuimalla äänellä EI. Ainakin on kokeilun arvoinen yritys! :)

   Poista
  2. Anonyymi14.12.13

   Kiitos kauheesti !:) mikä se talvi pakkas rajotus on milloin kania ei saa päästää ulos?

   Poista
  3. No riippuu ajasta minkä kani on pihalla. Itellä pidän sitä -10 viiva -15 :)

   Poista
 11. Anonyymi14.12.13

  okei (Y) :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi14.12.13

  ois sulle yks kysymys nimittäin minkä ikäisenä pupua voi alkaa totuttaa valjaisiin ja viedä ulos? itellä on vielä ihan pikkunen 11 viikkonen kluppa kotona:)

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!