31.12.2013

#99 Kiitos kaikesta 2013!

Vuoden vaihtuessa tajusin kuinka ikävää tämä uusivuosihömpötys oikeastaan on. Taas on yksi täydellinen vuosi takana ja sitä vaan itse kasvetaan vuosi vuodelta vanhemmiksi, kanit myös. Tänä vuonna Indy tulee täyttämään jo ruhtinaalliset 6-vuotta, Pepsi 2v ja meidän Pikku-Marley jo vuoden! Puhumattakaan itsestäni joka syksyllä täytän pelottavat 17-vuotta!

Ehdimme käydä vain kaksissa kisoissa: Näyttelyissä ja lemmikkimessuilla. Yksi ruusuke ja pokaali koristavat nyt kanihyllyä. Eipä muuten paha Pepsiltä, kävi yhdet ainoat estekisat ja pääsi VH-13 listan sijalle 123! Wautsiwau, mitenköhän neiti yllättää tänä vuonna? :)

Tottakai on myös ihanaa saada uusi vuosi alle, vaikka koulupapereissani tuleekin seuraavat kuukaudet lukemaan vielä 2013 vanhasta tottumuksesta :D Toivon todella, että tämä vuosi olisi yhtä hyvä kuin edellinen ilman suurempia suruja tai draamoja. Paljon kisoja olisi tarkoitus kierrellä ja uusia ihmisiä tavata! Kuka tietää mitä kanikannallekkin saattaa vuodessa tapahtua. 

Heti ekat epv estekisat olisivat 11.1, mutta itse en saa sinne porukoilta kyytiä. Taitavat siis jäädä, jollei joku ole Hämeen läpi sinne kulkemassa ja voisi poimia kyytiin? Olisin todella kiitollinen!

Kokosin nopeaan videoon kanivuodesta 2013
HYVÄÄ UUTTA-VUOTTA!

33 kommenttia:

 1. Vänkö kiva video!! Ja kiva toi 2014 juttu, tehty noilla sädetikuille (?) Hyvää uutta vuotta myös sun kaneille ja sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkö (sori tuplat mutta huomasin kirjoitusvirheeni) XD

   Poista
  2. Kiitos! Juu tähtisädetikuil tehty :))

   Poista
 2. Ihana video! En jaksa nyt alkaa keksimään mitään mielikuvituksellisempia kommenttia näin puoli kahdelta yöllä, mutta onnellista uutta vuotta teillekkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha vähän kieltämättä väsy painaa täälläkin :D kiitoksia paljon!

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta sullekkin ja kaneille!

  VastaaPoista
 4. Ihana video! ♥ Hyvää uuttavuotta 2014 sulle ja kaikille kaneillesi! ♥

  VastaaPoista
 5. Anonyymi1.1.14

  Aivan ihana video ja hyvää vuotta 2014 kaikille !

  VastaaPoista
 6. Vuosi ole ja meni!:D Hyvää uuttavuotta teille:3

  VastaaPoista
 7. Anteeksi että kysyn ihan muuta kuin uutta vuotta, Mutta siis mitä leijonaharjaskanin pitäisi painaa?
  Hyvät uudet vuodet sulle ja kaneille!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leijonan kuuluisi painaa n. 1,4-1,7kg :)

   Poista
 8. Ihanat puput!! ja hyvää uutta vuotta! vähän myöhäs c:

  VastaaPoista
 9. Meillä kanssa Aapo täyttää loppukesästä 6 vuotta...sen sijaan itsellä tulee mittariin jo 22. Huhhuijaa.. :D Mutta "ikäkriiseistä" huolimatta hyvät uudet vuodet sinne kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huii, mua pelottaa jo 17 riittävästi, aikuistuminen vähän hirvittää! :D
   Samoin sinnekin kaikkea hyvää vuodelle 2014!

   Poista
 10. Onnea sulle ja Pepsille! Itse olin yllättynyt Tepin menestyksestä :D tosin positiivisesti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Joo luinkin blogistas että teillä meni hienosti! :)

   Poista
 11. Moi! :)
  Oon kattonu sun videoita ja lukenu sun blogias, ja voin todeta että olet kaneillesi huippuomistaja. Niillä on varmasti hoidossasi hyvä olla!

  VastaaPoista
 12. Allu ja minä;)1.1.14

  Ihanaa uutta vuotta! :3 tilasin sun kanavan just yt:ssa ja haluisin tietää et mikä sai sut tekemään sen kanavan ja tän blogin?:) esmes. Mistä sä sait sen idean:3?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Hmmm no kaniblogin halusin aloittaa jo vuosia sitten, mutta ajattelit ettei ketään semmonen kiinnostaisi. N. Vuosi sitten päätin kuitenkin kokeilla ja aloitin blogin. Samoihin aikoihin huomasin että muitakin kaniblogeja on ja siitä se lähti. Videot tulivat blogin tueksi :)

   Poista
 13. Anonyymi1.1.14

  Hei, miten noi esteet on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puusta nauloista ja mielikuvituksesta :))

   Poista
 14. Anonyymi1.1.14

  Oon ajatellu kanavan tekemistä youtubeen ja blogin alottamista:) Kunhan vaan se järkkäri tulis D: onko videoiden tekeminen susta kivaa?:) ja mistä sä löysit on tän taustana vai tekikö se julia ihan koko ulkan?:) Mulla on myös persoonallinen R :ä, Uskotko sen haittaavan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enhän mä niitä tekis jos se ei olis mun mielestä kivaa ;) aikaa vieväähän se videoiden teko ja editointi on.. jaja googlesta löysin taustan. Aloita vaan säkin bloggaaminen!

   Poista
 15. Kännykkä ei anna aikasempaan postauseenkirjottaa, jpten tähän tulee nyt kaikki. Tosi hyvin Toi pepsi hyppii!!:) hienon estepupun oot siitä saanu! Lempikuvani oli marleyn viimeinen, jotenkin vaan niin ihana ja marley söpönä:3 teillähän meni 2013 vuos oikeeataan aika mahtavasti! Dougi oli VH-13 listalla 18, enkä usko sitä ees oikeeataan todeksi, aloitin pojun kanssa vasta hyppimäänkin viime vuonna:D miten teillä kanit reagoi raketteihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja onneksi olkoon paljon Dougien menestyksestä!!!! Meillä kaneja ei haitannut raketit ollenkaan. Eivät hätkähtäneetkään :)

   Poista
 16. Anonyymi2.1.14

  kysäisen nyt tämän postauksen yhteydessä vaikkei aiheeseen mitenkään liity, mutta saitko selville, mistä sitä burgess-ruokaa saa ostettua, ja kuinka paljon maksaa? jos se kerta olisi ravintoarvoiltaan hyvää ja halvempaa kuin oxbow, niin ei tekisi omalle opiskelijanbudjetillekaan pahaa. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netistä sitä taitaa ainoastaan saada. Huhua myös kuullut, että sen tuonti suomeen lakkautetaan. Enpä siis tiedä voinko sittenkään vaihtaa kyseiseen ruokaan :/

   Poista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!