5.1.2014

#102 Miten me pärjäillään?

Kaikkein ensimmäisenä haluan kiittää joka ikistä rakasta lukijaa edellisen postauksen kommenteista.

Muutamia lukiessa tuli itkukin, kun niin kauniisti olitte kirjoittaneet osanottoja. Joka kommentin myötä tajusin yhä enemmän, kuinka tärkeitä ja rakkaita jokainen teistä mulle olette. Jos pystyisin, halaisin teitä kaikkia kiitokseksi tuesta ja ymmärryksestänne.

En ruvennut erikseen vastailemaan ja kiittelemään kaikkia. Halusin jotenkin pitää tuon postauksen omistettuna Indyn muistolle ja kaikki teidän kommentit saavat jäädä sinne rauhassa muistoiksi, ilman mun tyhmiä vastauksia. Vastailen kuitenkin muutaman tärkeimpään kysymykseen tässä.Mitä vanhempani tilanteeseen sanoivat?
Ensimmäisenä, kun Indyn näin huusin äidin paikalle. Indy oli koko perheellemme aivan äärettömän tärkeä ja rakas. Äidilläni ja Indyllä oli minun lisäkseni jokin vahva side, joten äidille on tosi hankalaa mennä huoneeseeni katsomaan pupuja, kun herra ei enää olekaan siellä vastassa. Iskältä sain seuraavana päivänä ison halin ja osanotot. Kyllä Indy oli kaikkien suosikki ja mahdoton suru on kaikilla täällä..Lopetatko videoiden teon ja blogin pidon?
- Vaikka Indy on aina ollut kaiken tekemiseni keulahahmo ja maskotti, en tule lopettamaan videoita tai blogia. Tässä pysäkillä jäi pois uskomattoman hieno pieni mies, mutta yhdessä me kyllä jaksetaan kulkea eteenpäin. Kiitos teidän tuen jatkan kaikkea mahdollisimman normaaliin tapaan. <3
 Miten Pepsi ja Marley pärjää?
-Neideillekin Indyn katoaminen on nähtävästi ollut kova pala, vaikkei uskoisikaan niiden hirveämmin tajuavan. Pepsi ja Indy olivat kuin paita ja peppu. Seurasivat toisiaan aina kaikkialle ja olivat aina yhdessä pesemässä toisiaan ja nukkumassa ikkunatasanteella. Indyn kadottua Pepsi on ruvennut kerjäämään multa paljon enemmän huomiota ja hellyyttä. Muulloin se istuu todella surullisen näköisenä ikkunatasanteella... aivan kuin
ystäväänsä odotellen.
Marleysta on tullut oikea piru. Nyt lauman hajottua kiusaa Pepsiä aivan jatkuvasti. Kaipa ne joutuvat uudelleen selvittämään arvojärjestyksen, vaikka Indy olikin aina lauman alimpana. Marley jahtaa ja nylkyttää minkä ehtii. Pepsi rukka haluaa tyttäreltään vain läheisyyttä ja toinen alistaa jatkuvasti. Aamulla herätessä on karvatuppoja siellä täällä ja neidit mököttävät omissa oloissaan. En olisi uskonut, että pienen miehen lähtö olisi kääntänyt kaiken neitien kohdalla ylösalaisin..
Aiotko ostaa uutta kania?
- Toivon mukaan kyllä. Laumaan selvästi kaivataan yhtä pientä poikaa, mutta en halua mitä tahansa urosta. Vaan ajan kanssa harkitun perheenjäsenen. Ehdottomasti leijonaharjaksen, mutta ilman mitään angoraturkkia tai hillitöntä harjaa. Meidän edelliset jätkät kun ovat olleet maailman suloisimpia esimerkkejä siitä mitä etsin. Joten siitä mistä ja milloin uuden uroksen laumaan hankin ei ole tietoa. Sellainen on kuitenkin jossain vaiheessa taas tulossa. Tähän haluan myös lisätä, ettei mikään kani tule koskaan korvaamaan Indyä tai luultavasti tulemaan lähellekään sitä mitä herra oli. Mulla on vain mahdottoman tyhjä olo ilman pikkujätkää kotona..
- 3-4 kania mulla tulee luultavasti syksyyn mennessä olemaan. Pieni estetyttö olisi tarkoitus myös laumaan lisätä. Kun kokoonpano on selvä täytyy tietenkin katsoa myös miten lauma tulee keskenään toimeen vai pitääkö se jakaa. Joten saa sitten katsella millainen porukka/porukat meiltä loppujen lopuksi löytyy.Tämän postauksen kommenteihin vastailen sitten taas normaaliin tapaan ja tästä lähtien muistelemme Indyä kaikki sydämissämme. Blogin puolella jatketaan matkaa eteenpäin ja Indyn löydätte vielä 'muistoissa' sivulta Leon seurasta...

 

 
Videon olin aloittanut kuukausi sitten tarkoituksena näyttää Indyn koko elämä siihen asti, mutta nyt jouduinkin muokkaamaan videosta hyvästelyvideon... arvatkaa vaan montako kertaa tuli itku tätä tekiessä :c

160 kommenttia:

 1. Ihanasti tehty tuo video!<3
  Itselläkin tuli mieleen kaikki entiset kanini <3
  Voimia sinne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voih kiitos paljon Veera <3

   Poista
 2. Super ihana videoa ja ihana Indy <3 :(

  VastaaPoista
 3. Voi että, olispa kiva jos teille tulisi uusi/uusia kaneja! Vaikka ne eivät Indyä millään tavalla, on perheenlisäys aina älyttömän positiivista. Silloinkin, kun meidän Pomo kuoli, Fanska toi koko perheelle mukanaan iloa ja se auttoi meitä pääsemään yli Pomosta.
  Tsemii täältä meiltä koko porukalle! :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, kyllähän se auttais menee eteenpäin elämässä. Pitää kattoo miten jatketaan, kiitos paljon <3

   Poista
 4. Itku tuli videota katsellessa :,(

  VastaaPoista
 5. Ja ihana tuo viimenen kuva videossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 itsekin pidän siitä, pieni Indy katsoo valoa kohti...

   Poista
 6. Todella ihana video! <3

  VastaaPoista
 7. nyt itteäni alkaa itkettää kun menetin viimekesänä mun rakkaan marsun :'( toivotan kaikkea hyvää tulevaisuuteen sinulle ja pupuille<3 (muuten, kun voitin siinä pari herkkua siinå giveawayssa, mun gerbiilit sitten nappas ne ja mumskutti pois :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei ;( Kiitoksia ja tosikiva jos maistuivat!

   Poista
 8. Anonyymi5.1.14

  Tiedätkö mihin Indy kuoli? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikahan oli heikkona jo pidemmän aikaa niiden hammasvikojen jälkeenkin, luulen että elimet vain pettivät eikä Indy jaksanut enää taistella vastaan <3

   Poista
 9. Ihana ja koskettava video! ♥-sofia

  VastaaPoista
 10. Anonyymi5.1.14

  Toivottavasti teille löytyisi uusi kiva herra kani vaikka Indy oli maailman ihanin herra ja toivon että Pepsi ja Marley tulisi hyvin toimeen keskenäään eikä Marley kiusaisi Pepsiä koko ajan :) Ja toivotan jaksamisia perheellenne ja pupuille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, täällä todellakin toivotaan samaa!

   Poista
 11. Miulla tota oikeesti tuli itku kun luin ja ktoin tän postauksen. Nytkin valuu kyynel poskea pitkin :´( Toi video oli tosi ihana ja koskettava. En tiiä miten en edellisessä postauksessa alkanu itkeen. Jotenki nyt aattelen asiaa ja oikeesti tajuan miten tärkee Indy oli mullekkin sun pienessä pupulaumassa ;( Vaikken edes tuntenu sua. Toivottavasti ei oo kirjotusvirheitä kun en oikeestaan nää kyynelien läpi melkein mitään. Oikeesti tosi paljon voimia vielä kerran sulle, jos Indy oli mulle näin tärkee vaan blogia lukemalla ja videoita katsomalla, niin en voi kuvitella miten surullinen sä oot kun omistit sen ja hoidit sitä joka päivä. Nyt lopetan kyynelvuodatukseni ja kommenttini. Respect <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih ei ;( Ei ollut tarkoitus itkettää! :c Kiitos paljon ihanasta kommentistasi!

   Poista
 12. ihana video!mul on kolme marsua ja nyt mä pelkään et ne kuolee
  T: Marsu possut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuskin ne mihinkään ovat menossa <3

   Poista
 13. Voi ei.... Pärjäilehän!!

  VastaaPoista
 14. Anonyymi5.1.14

  Otan osaa! Haleja!!! Mäkn menetin viime syksynä gerbiilini:'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, otan osaa ); Rakkaan lemmikin menettäminen on aina kamalaa oli mikä eläin tahansa <3

   Poista
 15. Oi, itsellänikin tuli itku videota katsellessa <3

  VastaaPoista
 16. Mäkään en edellises postaukses surru mitenkään pahemmin, mutta kun aloin lukemaan tätä alko oikeesti itkettään. Vaikken ees tunne sua tai kanejas, tää kosketti silti. Multakin on kuollu yks kani ja tiiän miltä se tuntuu. Toi videokin oli tosi ihana <3 Voimii sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos aivan kamalasti <3 Kommenttisi merkitsi mulle paljon!

   Poista
 17. Ihanasti tehty video :3 Indy sai onneksi elää hyvän elämän ja pidit siitä hyvää huolta. Haleja ja jaksamista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3

   Poista
  2. Oon samaa mieltä Ellan kanssa! Indy on varmasti elänyt parhaan mahdollisen elämän <3

   Poista
 18. Anonyymi5.1.14

  En kestä näitä sun liikuttavia muistovideoita <3 Aiheeseen liittymättä tuleeko Marleyllä joskus poikasia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :c Ei tietoa vielä, neitihän kantaa rakkaan Indyn verta, joten ken tietää mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

   Poista
 19. Itku tuli,ja sydän lyö,en voi aatella että se on nyt...pilvissä!Mä en vois kuvitellakkaan mitään tollasta tunnetta millanen se ois,jos iines kuolis!Indyhän on ollu taistelija-ainesta!Voi sitä rukkaa,pääsi onnesta parempaan paikkaan ilman kipua!:(Voimia sulle!Sä et varmaan pääse tästä ikinä yli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tästä pikkuhiljaa yli pääsee... onhan tää aivan kauhee tilanne. Mutta lohduttaa ajatus, ettei pikkuinen kärsi enää ja kaikki on sillä hyvin <3

   Poista
 20. Anonyymi5.1.14

  Keneltä meinasit estetyttöä kysyä? Ajattelin vaan kun tiiän pari, mutta etköhän sä osaa itsekkin etsiä :D Voimia paljon <3 Onneksi Indy eli hyvän elämän sun luona, parempaa omistajaa saa hakea. Olisipa mullakin pupu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä juu itsekin tiedän kasvattajia :P Kiitos paljon! <3

   Poista
 21. Anni ja Allu:)5.1.14

  Heissan:) voimia vielä, ja Allulta kani pusuja;) vaikka onkin olevinaan niin nuori mies ettei hempeilylle olisi aikaa ollenkaan :D (täyttää 30.3 vuoden:'3) Kun olisin tekemässä ekaa videotani, mistä kannattaisi aloittaa? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! No ainakin kannattaa muistaa, että ei liian pitkiä videoita, ja musiikkiin rytmitys :)

   Poista
 22. Otan osaa vielä kerran! pärjäilkää!

  VastaaPoista
 23. Anonyymi5.1.14

  Nyt kyllä tuli itku siitä, kun indy kuoli, pakahduin siis ihan järkytyksestä. Hyvästä ihana kuvien poseeraja-indy :(

  VastaaPoista
 24. herranjestas! nyt muakin alkoi jotenkin pelottaa , että koskakohan tuo päivä koittaa Myyllä ;(

  otan niinpaljon osaa kun voi maailmassa ottaa! mun isosisko tuli ihan vedet silmissä sanomaan tuon minulle:( olisi tosi kiva jos voisi liittyä mun blogiin lukijaks , tai käydä edes katsomassa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih kiitos paljon <3 et linkannut blogiasi? :P

   Poista
  2. hups:D

   noh tuossapa : http://lovebunnies-jutta.blogspot.fi/

   Poista
 25. Anonyymi5.1.14

  Itkin koko illan, kun sain tietää, että Indy on kuollut, tuli mieleeni siskoni, joka rakasti minua paljon, mutta teki itsemurhan 8.11.13. ;( Pärjäilkää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kamala miten hirveää :'( kiitoksia <3

   Poista
 26. cubebee5.1.14

  Isot osanotot :( Ihanan koskettava ja kaunis video. Tää sama on mullakin pian edessä kun omistan kaksi 10 v ikäistä pupua.

  VastaaPoista
 27. Anonyymi5.1.14

  Mun kani on jo 9 vuotta ja pelottaa kun en tiedä koska se kuolee :( Kun se päivä koittaa mikään ei voi mua parantaa siitä surusta ja se mun kani on mun ensimmäinen <3 Sen mun kanin nimi on Iiris ja annan kaikkeni sen eteen että sen elämästä tulisi mahdollisimman hyvä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih ): se on niin surullinen ja kamala totuus, että kun sen rakkaan lemmikin ottaa niin tieto on jo että joutuu myös kestämään sen menetyksen. :c

   Poista
 28. Anonyymi5.1.14

  Mä tiedän tunteen kun Indy on kuollu... mun velikin on kuollu 10 vuotiaana

  VastaaPoista
 29. Anonyymi5.1.14

  Kesä 2013, olin kani sylissäni, katsoin kuvia ja katsos hei, ''siinä ompi nätti valkoinen leijonanharjaskani'', kanini ihmetteli ja olisi halunnut tavata pikku veikeän Indyn. Kanini musertui 3.01.2014 kun näki, että Indy on kuollut.. :,( Voimia täältä teille

  VastaaPoista
 30. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 31. Vooi...Mulla tuli aiva kyyneleet silmiin tos videos:(Mulla oli sama tunne ku mun kani Cindy kuoli.Se oli rankka paikka kun koira sen vei.Mut saatiin se takas ja haudattiin.Nyt se pomppii vihreimmillä porkkana mailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kamala, otan kamalasti osaa! :(

   Poista
 32. oikeesti liikutiun niin paljon lukiessani edellistä postausta että oli pakko alkaa itkeen ;( ja miettiä että munkin pitää joskus luopua omastani....

  VastaaPoista
 33. Indy ei ole kadonnut, vaan tarkkailee kivuttomana pilvien reunalta.
  Oot niin käsittämättömän vahva, ja esimerkkiä antava, sua ei voi kun vaan ihailla.
  Vaikka Pepsi on huomioa kerjäävä, uskon, että suoriudut kaiksta esteistä mainiosti. Usko pois, kohta kaikki kääntyy ilämäkeen! (:
  Indyn on hyvä olla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos aivan valtavasti uskomattoman ihanasta kommentistasi! <3

   Poista
 34. :'( tää oli aivan ihana postaus! n vieläkään käsitä et Indyä ei enää oo.. tää kaikki tapahtu niin nopeesti.. Voi Marley ja Pepsi, riitapukarit:/ hana video!♥ ja tää postaus oli oikeesti varmaa parhaimpii Mitä oon koskaa lukenu, siis siinä mielessä että muistellaab Indyä ja sen hyviä puolia! Tää tuli viel just tällei et pitää itekki kohta hyvästellä oma pupu:'( Voimii sinne ihan hirvittävän paljon! Niinku oonki jo sanonu indy oli komein, hienoin ja maailman ihanimman näköinen kani mitä oon koskaa tienny!!♥Pakko kysyä, Mut oiskohanko estetyttö kenties tulossa Jasminelta ehkehkä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kiitos tuhannesti. Indy oli kyllä aivan uskomaton ja korvaamaton herra...♥
   Saa nähdä, en paljastele vielä mitään :)

   Poista
 35. Ihana video <3 :3 Voimia vielä kerran sinulle ja tytöille :)

  VastaaPoista
 36. Anonyymi5.1.14

  ihana kuulla että sulla menee paremmin voitko tehä semmosseen videon missä kerrot indyn kuolemasta suuret osan otot multa ja 5 kanilta:) ja voitko tehä myös semmosseen videon missä selität ja näytät miten opettaa kani tulemaan kutsusta luokse? Ja oon sun suurin fani ikinä joten kaikki puput kiittää indyä kaikesta koska mun puput on nähny sun videot ja ne on oppinu paljon. Anteeksi jos tuli pitkä mutta vielä kerran suuret osan otot ja koita jaksaa. Toivottavasti nähään jossain että voisin antaa sulle ison halun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tule enää tekemään Indystä videoita tai postauksia, ikävä on aivan liian kova ja tulee kipeitä muistoja mieleen. Yritellään tässä painella eteenpäin elämässä hyviä muistoja kantaen :) Kiitos paljon kommentistasi!<3

   Poista
 37. Videota katsellessa kyyneleet tippuivat silmistä.. <3
  Vielä kerran suuren suuret osan otot !

  VastaaPoista
 38. Itkin katsoessani videota. Kanini ovat melkein ainoat ystäväni ja hyvin tärkeitä. Indystä mieleeni tulee toinen kaneistani jos menettäisin sen olisi ihan sama vaikka ulkona olisi ikuinen pimeys koska en näkisi valoa kuitenkaan, mutta mikään ei ole kestävää ja elämässä täytyy mennä eteenpäin. Voimia sinne ja suuret osanotot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih ei :c mutta tottahan se on, ei mikään rakas lemmikki tule elämään omistajaansa pidempään /:

   Poista
 39. Anonyymi5.1.14

  Indy taisi olla sun suosikki noista kolmosista? Hyvästi Indy, hyvät muistot löytyvät vielä, mutta en vain voi näyttää kaipauksiani nyt, koska itken jo tarpeeksi. Jaksamisia sinulle Pupuninja! ;,(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Indy oli meillä pisimpään ja ajan myötä tuli kyllä kaikkein rakkaimmaksi kaikista koskaan tapaamistani pupuista. Kiitos paljon! <3

   Poista
 40. Anonyymi5.1.14

  Onko sinun mielestä kaura hyvää ruokaa kaneile? Tai kaupasta ostetut jyrsiöille tarkoitetut sekoitukset? Itselläni on kaksi uroskania. Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta vaikka löysin tän vasta yöllä :D harmi kun tuo sun pupu kuoli :( voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kani ei ole jyrsijä eikä sen kuulu syödä siemeniä. Siemenseoksissa on myös paljon rasvaisia ja kanille aivan turhia juttuja. En itse koskisi ikinä siemenseoksiin. Kaura on tietääkseni melko suosittua sekoitettuna johonkin muuhun ruokaan. Pelkiltään se on todella lihottavaa ja sen kanssa pitää olla varovainen :)

   Poista
  2. Anonyymi6.1.14

   Kiitos vastauksestasi :) mitä sinun mielestäsi kannattaisi syöttää kauran kanssa? Syötän tällä hetkellä pelkkää kauraa kaneilleni. Voiko kaneille syöttää hevostrn kivennäistä tai täysrehua? Vaikka kauran kanssa? :) minkäkokoisia leijonalupat keskimäärin on? Kiitos jos vastaat uudestaan :)

   Poista
  3. Mielestäni hevosen rehut ja kivennäisen kuuluvat hevosille. Kaneille voi ruokkia kauran lisäksi kaikenlaisia pellettejä. Vaihtoehtoja on monia. Voit katsella tästä videota: http://www.youtube.com/watch?v=d7Lk91PnfLM

   Ja leijonalupat ovat täysikasvuisina noin 1,5-2kg painosia :)

   Poista
 41. Ihana video,musiikki ja kaikki kuvat sopivat hyvin kohdilleen<3 Nousi itsellekkin kyyneleet pintaan,niin ihana se Indy oli:3 Koita jaksaa ja olit aivan oikeassa että elämä jatkuu ja sitä on jatkettava eteenpäin.. Suru helpottaa ajan myötä ja sen kanssa oppii elämään vaikka se nyt sattuukin ja paljon! On myös ihan ymmärrettävää ettei ketään tuu olemaan sulle niin tärkeä kuin Indy. Elämä on kuin palapeli,sen voi koota vain tietyistä palasista ja joskus jokin pala hukkuu pois. Osan otot viellä ja pärjäile(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mahdottoman kauniista sanoista <3

   Poista
 42. Anonyymi5.1.14

  onko vaarallista jos en tiedä kanini ikää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpä usko, että se mitenkään haittaa kenenkään elämää :)

   Poista
 43. Otan osaa! Paljon Haleja!!! Itse olen menetänyt oman kissan ja Hamsterin :(
  Ihanasti oot tehtyt tuon video!<3 Koittakaa pärjäillä :)

  VastaaPoista
 44. En vain voi uskoa todeksi, että Indy on poissa. Enkä voi edes kuvitella sitä surua mitä käyt läpi. Vetää ihan sanattomaksi. Haluaisin sanoa paljon asioita, mutten saa näitä puettua sanoiksi. Tästä tuli nyt tosi sekava kommentti. Paljon haleja ja jaksamista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee edelleen kamala olo kun menen kanien luo ja pieni herra puuttuu ): Kiitos äärettömän paljon kommentistasi <3

   Poista
 45. Anonyymi5.1.14

  Voiii!! Miten ihana video<3 voimia sinne! Mäkin menetin pari päivää sitten mun rakkaan lemmikin. Mun rakkaan hamsterin!<3

  VastaaPoista
 46. Anonyymi6.1.14

  Voitko tehdä semmosseen videon missä kerrot miten kani tulee kutsusta luokse otan suuresti osaa hyvä että sulla menee paremmin etkä lopeta videoiten tekoo tai blogia.:) Jaksamisia täältä Hyvinkäältä ja pupuilta munkin leijonaharjaskani oli 6 v. Kun se kuoli ja oli saman värinenkin vielä ja senkin nimi oli Indy. Nyt meillä asustaa 10 kania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsellaan miten jaksan ja missä vaiheessa :) Kiitos kommentistasi! <3

   Poista
 47. Anonyymi6.1.14

  Voih, otan osaa! Toi on oikeesti kamalaa menettää tärkeä lemmikki multakin on lähtenyt elämästä kaksi tärkeää hevosta , kaksi gerbiiliä ja yksi kissa. Itse näin vielä gerbiilini kuoleman....mutta paljon voima haleja sulle! P.s oot ihan liian kaunis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih kamalaa ): Lemmikin menettäminen on aina todella kamala kokemus! Kiitos paljon kommentistasi <3

   Poista
 48. Anonyymi6.1.14

  Moi oon lukenu sun blogias jo kauan ja Indy oli se mun "idoli" ja se oli myös mun mielestä teidän ihanin kani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. indy varmasti kiittää <3

   Poista
 49. Anonyymi6.1.14

  Mun kanin nimi oli Indy ja se oli 6 v. Kun se kuoli ja se oli leijonaharjas ja vielä samanvärinen ja sama luonne tykkäsi rapsutuksista ja oli aina poseeraamassa kun kamera oli kädessä

  VastaaPoista
 50. Tosi kaunis muistovideo Indylle ♥ Ihan itku pääsi iteltäkin. Varsinkin tuon videon viimeinen kuva oli jotenkin niin ihana kun se katsoo tuosta ikkunasta ulos, ihan kuin se odottais jotakin.
  Voimia vielä kerran sinne koko poppoolle ja tiiät että me lukijat ollaan sun tukenas♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljonpaljon kommentistasi <3 Itsellekin se viimeinen kuva oli mielestäni hyvä lopetus videolle <3

   Poista
 51. Anonyymi6.1.14

  Itkettää toi video oli niin koskettava varsinkin se kun Indy katto ylös lumessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih :c kiitoksia kommentistasi <3

   Poista
 52. Anonyymi6.1.14

  Siis ei olis ikinä uskonu että Indy kuolee :(
  Ne eli vielä niin hyvin :(

  Meillä on aika samanlainen pupu kuin Indy... Säälin sua, Marleytä ja Pepsiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jepp... ): Kiitos paljon <3

   Poista
 53. Voi Indy! se oli just se pupu mikä oli aina niin paras ja ihana!! Meiltäkin kuoli persialaiskissa joka oli vähän niinkuin Indy kissana yhtä pörröinen ja sosiaalinen poika. :(

  VastaaPoista
 54. Anonyymi6.1.14

  Toi video...:(:( yhyy Indy älä jätä meitä:(. Itkettää indyn vauvvakuvat on niin lutusia yhyy en voi uskoo että Indy lähti pois maailmasta mutta on meidän sydämmissä. tää on indylle. pieni oli mutta kasvoi vaikka lähditkin pois emme kukaan unohda indyä ihana pieni pallero oli emme unohda sinua Indy olit aina niin kiltti.

  VastaaPoista
 55. Tosi ikävää kun Indy kuoli! :( :'( sulla on varmasti vaikeeta! Jaksamisia sulle ja kaneille ja koko perheelle!

  VastaaPoista
 56. Anonyymi6.1.14

  Mites oot jaksellut??Voimia vielä kerran sinne,vaikka jo kerran sanoinkin!!Tää on kauhee tilanne jopa mulle,vaikka en tunne sua tai kanejas!!:'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää tästä, päivä kerrallaan <3

   Poista
 57. Anonyymi6.1.14

  Oon nähnyt sut ja indyn tää on varmasti sulle kova pala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tää aikamoinen muutos /:

   Poista
 58. Onko vaarallista jos syöttää kphta yksi vuotiaalle kanille oxbow essentials adult rabbit foodia?:o en ees tienny et niit olis eri versioita ku meilt löytyy eläinkaupast vaan tota :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pitäisi olla, meillä ainakin Marley syö jo ihan adulttia :)

   Poista
 59. Anonyymi6.1.14

  Indy oli tosi ihana! :3 Kun näin eilen ilmoituksen Indyn kuolemasta aloin itkeä ja tuntui että siitä ei tullut loppua. :( Ainakaa Indy ei enää kärsi. TOOOOOOOOSI paljon voimia sulle, Pepsille ja Marleylle! :) PS: Kaniltani Tikolta terkkuja! Sekin on leijonaharjas niinkuin Indy oli. :)

  VastaaPoista
 60. Anonyymi6.1.14

  Entä miten opetit kanillesi ruoka-ajat?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanit oppivat todella nopeasti rutiiniin. Ruokin joka päivä kanit aamulla klo 7 ja illalla klo 10. Nopeasti ovat tosiaan oppineet koska sapuskaa odottaa :)

   Poista
 61. Anonyymi6.1.14

  Pärjäile!<3<3<3 Indyn lähtö tuntuu kui maailman kuulu urheilia olisi kuollut! <3:llä Heppafani10

  VastaaPoista
 62. anonyymi6.1.14

  indy oli tosi ihana pupu !! se varmasti kattelee su tuolta pilven raunalta <3 pärjäile <3 :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Herra oli aivan täydellinen :3

   Poista
 63. Anonyymi6.1.14

  Mulle tuli kaksi aiheeseen littymätöntä kysymystä mieleen; 1.Miksi myit Sparrow-kanisi? 2.Kenet haluaisit Pepsin ja Indyn poikueesta, jos Marleytä ei voisi valita? (sori jos nää kysymykset on jotenkin henkilökohtaisia, mut toi kysymys 1:si jäi kaivertaan.) ymmärrän jos et haluu vastata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. En täällä rupea syitä jakelemaan, kun ei ole koskaan kuulunut blogiin :) Mutta hyvään kotiin pääsi ja on varmasti onnellinen herra!
   2. Jos olisin voinut olisin uroksen pitänyt :)

   Poista
 64. Anonyymi6.1.14

  Meiän 7kuinen hermeliini poika menehtyi yhtäkkiä lokakuussa. Se asui mun äitin luona, yks sunnuntai äiti soitti, että mikä sillä kanilla on, kun se vaan makaa häkissä. Välillä säpsähteli, mut kun menin sinne, ei enää noussut ylös. Takajalat vissiin halvaantui ja alle puoltuntia, ni oli nukkunut pois. <3 Myöhemmin selvis, että se paikka, josta se pupuvauva otettiin, oli pennuttanut kanilla 3kertaa muutaman kuukauden sisällä ja tää meiän pupu oli ollut omasta poikueestaan ainoa elossa oleva, muut syntyneet kuolleina ja olleet alikehittyneitä.

  Minkä ikäinen Indy oli, kun leikkuutitte sen? Kun oon miettinyt, että jos leikkauttaisin ton kohta 4v täyttävän kääpiölupan, ni sit sille vois ostaa pupukaverin. Mut pelkään vaan, että se menehtyis siihen.. Olis varmaan tuplasti onnellisempi, jos olis lajitoveri. :) Nyt sillä on kaverina kissanpentu, halailevat toisiaan ja välillä kissa jahtaa pupua, mut pupu onneks osaa pitää puolensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, otan osaa!! :c
   Indy oli jo 5v ja selvisi hyvin operaatiosta. ;)

   Poista
 65. Anonyymi6.1.14

  Olen itkenyt 03.01.2014 saakka kaikki päivät, missä nyt elämkään, itkien Indyä takaisin.. :(

  VastaaPoista
 66. Anonyymi6.1.14

  Mulla on jo 13 v. Kani missä kuolema viipy tai no hyvä asiahan tää on mutta osatno kertoa vastauksen ja täältä isot halit 3 kanilta otamme osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olisin ainakin maailman onnellisin ihminen jos Indy olisi 13v asti elänyt. Terve kani sulla, siinä vastauksesi :) kiitoksia!

   Poista
 67. Anonyymi7.1.14

  Kiitos

  VastaaPoista
 68. Pani itkuksi tuo video ja tämä postaus,tuntuu kurjalta kun sulta lähtee kani,mutta kyllä tiedän että Indy on saanut elää mahdollisimman hyvän elämän,vaikka se sitten loppui liian aikaisin <3 Osan otot minulta ja kaniltani Pepsiltä!

  VastaaPoista
 69. Anonyymi7.1.14

  Moi mulle tuli surullinen mieli kun Indy ei enää juoksentelekkaan sen häkissä nyyh no mutta minulla on kanila ja siellä asuu tälähetkellä 13 kania aion ostaa leijonalupan tiiätkö mitään hyvää juttua mitä voisin keksiä kanin totuttamiseen pitäis tyttö ja poika totuttaa että saatais kaneja lisää? Kiitos jos vastaat ja otan suuresti osaa mulla on yksi 9 viikkoa täyttänyt kani se on niin söpö voit vaan uskoa se on leijonaharjas uros sosiaalinen ja kiltti saman lainen kun Indy se ettii vielä kotia. Toivottavasti säädaan myytyä kiinnostaisko suo pupuninjat12 se on samanlainen kuin Indy ja sama luonne.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huii onpas monta pupusta. No siis totutteluun kuuluu se alistaminen ja jahtaaminen. Älä siis säikähdä tätä ja erota niitä heti :)
   Voisithan sä toki säpöä laittaa jos haluat: iloovecookies@hotmail.fi

   Poista
 70. Aattelin nyt sullekin kertoa, kun olen jo yksikseni tätä asiaa miettinyt: Meillehän tuli muutama viikko ennen joulua uusi kani, Pörri. Aina kun katon Pörriä, nään Indyn. Tosin, meidän Pörri on väriltään sininen (näyttää mustalta).. Sillä on vaan ihan samanlaiset korvat ja kaikki kun Indyllä.. Toivottavasti sait selvää.. Mutta musta se on vaan ihan hassua, että nään omassa kanissani Indyn :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D ite oon kattellu siitä kuvia ni tulee mieleen karhunpentu ;3 onhan se naamasta aika paljon indyä pörröisempi ja kun on vielä niin nuori ni vähän paha vertailla ;P ihana pörröpallo on kieltämättä!

   Poista
  2. Jep, mutta piirteet kasvoissa muistuttavat Indya, toki meidän Pörri on kyllä hitusen (:D) pörröisempi :D Sää nähä millanen karvakasa tuosta aikuisena tulee :)

   Poista
 71. Samalla kun kirjotan tätä kommenttia, pidän sylissä mun viimeyönä kuollutta marsua :'( toivottavasti carlos ja indy tapaa taivaassa :'(♡

  VastaaPoista
 72. Anonyymi8.1.14

  Pupuninja, jos vain voisin niin tulisin sinun lohduksesi. (:
  Sait Indylle mahdollisemman hyvän elämän, vaikka se kuolikin nuorena, Indy arvosti sitä, kun hoidit sitä hellästi ja koskit lämpimällä kädellä sen turkkia, Indy ei vain enään jaksanut taistella vaan päätti lähteä, Indy rakastaa sinua ikuisesti! ♡

  VastaaPoista
 73. Anonyymi8.1.14

  voimii ja haleja sulle ihan hirveesti! <3 :( tosi kaunis video Indystä! uskon et tuutte Indyn kanssa vielä näkemään! <3

  VastaaPoista
 74. Ihana video ja koskettava video! Itkin ihan hulluna samal ku katoin tätä ! :( Voi Indy rakas,elä hyvä elämä siellä ylhäällä ! :'( ♥ Tääl on paljon jotka muistaa suo ! ♥ Voimii koko perheelle ! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih eii :c Kiitos kamalasti! <3

   Poista
 75. Anonyymi8.1.14

  Ihana video! ;( <3 Video katsellessa mietin vain, että piristi aina nähdä Indyä toki muitakin kaneja. Indy oli teidän pupseista kyllä ehdoton lemppari. Ajattelin vain koko ajan sitä kuinka yksikin elävä olento voi muuttaa maailmaa, jopa vain meille blogin lukioille. On mahtava muistella kun selasin joskus youtubea ja etusivulleni pomppasi video `´Kani-ihmisiä liikenteessä? (:´` . En kumminkaan painanut kyseisestä videostasi koska en tiennyt lainkaan kaneista. No viikkojen kuluesssa se video alkoi kiinnostaa ja päätin katsoa sen..En voinut olla vastustamatta tätä suloista pientä valkoista pupua <3 päätin mennä katsomaan blogisi.. Katselin postauksia ,moneen kertaankin!! Kunnes huomasin pian olevani aivan kiintynyt kaneihin. Pyöräilin joka päivä kaverini kanssa 1-2 kilometrin päähän katselemaan lemmikkikaupan kaneja... Muistan myöskin kuinka odotin Pepsin ja Indyn poikasia tohkeissani kaverini kanssa, aivan kiljuen! :D Olin aivan ihastunut kaneihin ja kirjoitin blogiisi JOKA postaukseen aina jonkun kommentin :) Pyysin isiltäni ja äidiltäni kania mutta se ei vain oikein onnistunut koska huoeessani vipeltää kaksi hamsteria ja meillä on yksi pienen pieni koira joka olisi saattanut pelätä kania. Sitten kiinnostukseni kaneja kohtaan lopahti TÄYSIN. Ja toissapäivänä muistinkin kuinka suloisia nämä pienet kanisi mahtavat ollakkaan!! <3 :* Joten päätin tulla blogin puoleen. Kunnes.... Näin nämä kauheat uutiset.. Itku tai ainakin KOVA huuto pääsi kaverini kanssa koulun pihalla. OTAN TODELLA PALJON OSAA INDYN KUOLEMAAN! <3 ajattelen vain koko ajan että enään kukaan ei voi korvata indyä.. ;( <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella todella paljon kommentistasi!!! Merkitsi mulle paljon <3

   Poista
 76. Otan osaa. Indy tapaa tapaa taivaassa Pandan. Joka kuoli jouluna.

  VastaaPoista
 77. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 78. Anonyymi19.3.14

  Me ostetaan ehkä jos saan isäni suostumaan niin leijonanharjas poika kani ovat sosiaalisia?? Ps jaksamisia:'(<3

  VastaaPoista
 79. Anonyymi27.4.14

  Voi, itkin videoa katsellessa, vaikken indyä oikeasti tuntenutkaan.

  VastaaPoista
 80. Itku melkeen pääsi tuon videon aikana kun aloin miettimään miten tärkeä Indy sinulle onkaan! Ja jos minun rakas kani kuolisi ;(

  VastaaPoista
 81. Voi harmi, otan osaa:( Meillä on viisi kania kuollut ja tiedän todella hyvin mitä se tuntuu... Jos saa kysyä niin mihin Indy kuoli?

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!