6.2.2014

#111 Mutkat suoriksi!

Tai suorat mutkiksi, jälleen harjoiteltiin toissapäivänä mutkarataa pupujen kanssa. Tällä kertaa rakensin radan talomme edessä olevalle isolle ympyrälle rakennuksen alla olevan talon eteen. Talvella rakennusta ei rempata, joten sieltä ei onneksi mitään häiritseviä ääniä tule. Aurasin lunta siis ympyrältä pois ja pystytin esteet kiemurtelevasti. Otin ensin Pepsin ulos ja kannoin boksissa ympyrälle, jottei osaisi suunnata heti kotiin. Näin tämä hyppypaikka oli pupuille ihan uusi ja jännä.


Pepsi hyppi aluksi kuten viime kisoissa. Ei halunnut edetä ollenkaan. laskin esteet ihan 10cm tasolle ja johan loikki kaikki upeesti! Nostin sitten normaalille 30-35cm tasolle ja neiti jatkoi upeasti hyppäämistä! Vikalla kerralla hyppäsi kaikki vauhdilla ja puhtaasti, mutta ekan esteen kaadoin vahingossa itse, kun hihna jäi tolppaan kiinni. Olin todella positiivisesti yllättynyt Pepsin suorituksesta!


Marley oli uudessa paikassa ihan jähmettynyt, mutta hyppäsi esteet hyvin. Se vaan aina jää esteiden välissä jumittamaan eikä halua edetä itsenäisesti. Aina kun siis laskee esteen eteen hyppää, mutta jää sitten paikoilleen. Päätin ihan lopuksi laittaa sitten kaksi estettä suoralle ja neiti oli taas elementissään! Ilmeisesti ei Marleyn kanssa lähdetä ainakaan mutkaratoja kisoissa kokeilemaan. Suorilla voidaan vielä pari kertaa kokeilla, mutta eipä tuosta mitään estetykkiä tule. Onpahan kiva pettikaveri ja sohvaperuna :3


En saanut teille kuvia, koska itseasiassa kuvasin videota tarkoituksena tehdä kanien pvä videota. Päätin kuitenkin julkaista sen vasta ystävänpäivän jälkeen, joten siihen asti joudutte odottelemaan sitä! :)

Tässä kuitenkin esteklippejä treeneistä:
Kuva vanha, pistin ettei jää ihan kuvattomaksi, kun tulee ilmoitus uudesta postauksesta teille :)


29 kommenttia:

 1. Hienoa, että hyppivät hyvin!!

  Mun blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kumpi hyppii ja kumpi ei :D mutta kiitoksia!!

   Poista
 2. Ihana postaus, ihana kuva ja ihana video!<3 Hienosti hyppivät!<3

  VastaaPoista
 3. Hyvin hyppivät! Odotan kovasti jo sitä kanien päivä videota :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, koitan saada sitä pian esille :)

   Poista
 4. Ihana video:) kyl sun kanit osaa esteitä hyvin:)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi6.2.14

  Hienosti hyppivät molemmat ! :3
  Kanien päivä - videota odotellessa ! ^^ ;)

  T: Bunnies Story ( toisella koneella )

  VastaaPoista
 6. Ihania:'3 Marley meni ihan hyvin mielestäni.(tottuneena noihin kluppiin:D) Ja onhan pikku hamsteri kani vielä nuorikin, joten aikaa on kehittyä! Pepsikin hyppi toosi hyvin! Hienoja estepupuja oot saanu, vaikei mitää mahtavaa estesukuu ookkaa;) p.s. Kaatelet sitte esteitä miun tyylillä:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ainakin pepsi yllätti positiivisesti! Marley on tosiaan vielä melko nuori, kattellaan tästä miten esteinto kasvaa tai laantuu :)

   Poista
 7. Anonyymi6.2.14

  Mitä mieltä oot marsuista? Tykkäätkö, oisitko ottaa itelles teoriassa tms.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itelleni en ottais mutta näin eläinrakkaana ovathan ne ihan suloisia otuksia :3

   Poista
 8. Marley taitaa olla vähän samanlainen hypytettävä kun meidän Tepi. Tepikin pysähtelee aina esteen jälkee. Jos nyt molemmat radat Klaukkalassa menee 1-0 virheellä niin sen kisaura estekanina loppuu valitettavasti, paitsi tietysti epävirallisissa käydään. Pikku Pepsistä on tullut aika hyvä loikkia!
  Noo, mahdatko lähteä Klaukkalaan? Mun pitä varmaa varautuu taas tappioon jos Pepsi lähtee mukaan XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi!:)
   Klaukkalaan ollaan pepsin kanssa tulossa mutkaa koittamaan, mutta tuskimpa meistä kummempaa vastusta kellekkään ole :) treenimielessä mennään.

   Poista
  2. Hahh, onneksi kanikisat ovat (ainakin mun mielstä) vähän leikki/treenimielistä eikä niitä kannata ottaa liian tosissaan :D Ainakaan en lähde samalla tavalla esteradalle kanien kanssa kun jos lähtisin heppojen kanssa XD Mistäs sitä tietää, vaikka Pepsi voittaisi koko homman
   Tuleeko Marley pettiin vai jääkö kotiin? Sori ku utelen kokoajan teijä asioita :3

   Poista
  3. Jeps, enkä mä kyllä hevostenkaan kanssa lähde veren maku suussa kisaamaan, otan kaiken aina ns. Leikkimielisesti. Jos hommasta tulee liian vakavaa lähtee siitä kaikki ilo :/

   Ja juuu marley lähtee petteilemään mitä luultavimmin. :)

   Poista
  4. Olen itse todella kilpailuhenkinen kun hevosiin lähdetään, ja juuri sen takia multa se kilpailemisen ilo lähti, kun touhu alkoi mennä liian vakavaksi :/
   Juuri tuon seikan takia en halua kanien kanssa pilata sitä iloa mitä saan siitä ja muutenkin aivan turhaa kanien kanssa mielestäni :). Kaiken harrastamisen kuuluisi olla hauskaa :D Jotkut taas ottaa kaiken liian vakavasti.

   Varaudu Klaukkalassa siihen, että saatan tulla selittämään jotain ihan turhaa, jos uskallan XD

   Kylläpäs tuli keskustelu tänne postaukseen XD

   Poista
 9. Anonyymi6.2.14

  Ihanat puput sulla!! Varastan pepsin,tai onhan noissa kahdessa kanissa mulla jo hoitamista. Mutta sitä kanienpäivä videota odotellessa :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi6.2.14

  Jee! Tulee kanien päivä video :) ja ihana video oli :D

  VastaaPoista
 11. Anonyymi6.2.14

  Voi, musta hyppivät tosi hyvin!:) Vaikka eivät ihan niin hyvin kuin mun tuntemani este-pupu Monika. Mut hyvin aloittelijoiks.:) ( vai oliko ne ees aloittelijoita? :D) Awww Pepsin korvat...:D
  Täällä odotellaan sitä Kanien päivä-videota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiväthän nämä koskaan mihinkään esteristeytysten tasolle kykene. Tää on meille vaan harrastus ja kivaa vaihtelua :)

   Poista
 12. https://www.petshop.fi/jr-farm_grainless_herbroll_marigold-banana.html mitä mieltä olet onko hyviä herkkuja kanille kannataako tilata?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä kaikki saa tilata kaneilleen mitä tahtoo. Omistaja tuntee lemmikinsä parhaiten :) kun herkut ruokitaan herkkuina niin eipä noista varmaan mitään haittaa olisi, voisin itsekin ostaa (:

   Poista
 13. Hyvin hyppivät! :)
  Itsekkin videota odotellessa, sinä kun teet parhaat kanivideot! :)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi10.2.14

  Odotan kanienpäivä videota :) sä olet niin hyvä tekemään niitä

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!