17.4.2014

#138 Lets go outside!

Eilen oli täällä ainakin niin kaunis sää, ettei kaneja voinut jättää ulkoilematta! Korjailin ulkohäkkiä ja siivosin talven jäljiltä kopperoita. Sen jälkeen vaan koko jengi yhdessä pihalle ja katsottiin mitä siitä tuli.
 Alussa kaikki nuuskivat innoissaan uutta ympäristöä, mutta ei mennyt kauaakaan, kun meidän hurmuripoika oli taas tyttöjen kimpussa. Olaf uskoo siis edelleen voivansa astua noita naaraita. Se röhkii ja jahtaa niitä, eikä anna raukkojen hetkeäkään istahtaa tai makoilla, kun aina sillä on nenä kiinni perseessä. Molemmat neidit juoksevat tätä karkuun, eivätkä anna astua. Joko ne siis tajuavat, että Olaf on kastroitu tai sitten ne ovat valeraskaina molemmat eivätkä siksi anna astua. Jos näin on niin multa menee hermot!
   Neva välttelee Pepsiä kuin ruttoa ja ehkä ihan hyvä niin. Pepsi on niin bitch kun kani vaan voi olla! Alussa lähti jo hyökkäysasennossa kohti pikkuista, mutta karjaistuani tajusi lopettaa välittömästi aikeensa. 

Siinä kolmikko sitten oli pihalla kolmisen tuntia, valvottuna ja ilman. Hakiessani niitä sisälle oli muutamia karvatuppoja, eli kränää on kuitenkin kanien välillä edelleen ollut. Uskoisin, että näillä kahdella neidillä ei ihan ole kemiat kohdanneet. Siispä laitoin öiksi vielä eri häkkeihin. Tuolla on kuitenkin niin voimakkaasti vuoden aikana erottunut Pepsin "rajat" ja reviiri, ettei se tule sinne Nevaa päästämään. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Olisi kyllä hyvä jos kolmikkona voivat aina ulkoilla edes! :) ^^ Molemmat kauhistuvat, kun Olaf lähestyy :D

Lauantaina meidät voi tosiaan bongata Nummelassa kera Olafin ja Pepsin. Molemmat ovat helpossa suorassa ja katsellaan josko tuo neiti saisi viimeisen klassauksensa kyseisestä luokasta! Ja jos Olaf saisi vaikka ensimmäisen sellaisen. Seuraavana viikonloppuna Neva kisaa ensimmäiset kisansa Palojoella: helpossa suorassa&mutkassa. Siellä ovat myös Nevan kaksi siskoa kisaamassa, koittakaa bongailla! :)

HUOM
Jos joku on menossa Lahti/Hämeenlinnan kautta 3.5 HUMPPILAN näyttelyihin, olisi Olaf vailla kyytiä. Tottakai jos poikkeaa reitiltä niin maksetaan vaivanpalkkaa! Ei tarvisi muuta kun saada tuo paikanpäälle ja takaisin. Ottakaa yhteyttä: iloovecookies@hotmail.fi

26 kommenttia:

 1. Anonyymi17.4.14

  Kyllähän Pepsi ja Neva on jo aika hyvin tutustuneet toisiinsa :)kiva postaus :) ja oikein hyvää pääsiäistä koko perheelle ja tietenkin myös eläimille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noooh, ainut aika kun olivat lähekkäin toisiaan oli, kun auto ajoi pihaan ja koirat rupesivat haukkumaan. Tunkivat sitten peloissaan tuonne alle kasaan kaikki :D Ei Pepsi muuten tuppaa oikein tuota sietämään. Kiitoksia, sinne myös!! :)

   Poista
 2. Anonyymi17.4.14

  Syy tuohon tyttöjen "haluttomuuteen" on varmaan yksinkertaisesti se, etteivät ne ole kiimassa. Ei niiden sitä varten tarvitse valeraskaina olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, yleensä pepsi antaisi kenen vaan astua milloin vaan. On perusluonteeltaan niin kovin flirtti :D mutta ehkä asia tosiaan on näin, toivotaan ainakin!

   Poista
  2. Anonyymi17.4.14

   Ja Neva nyt on niin nuorikin, että tuskin tajuaa noista hommista vielä paljoakaan :)

   Poista
  3. Viimeselle anonyymille: Ei oo muuten ainakaan Nevan siskolla noin. On ihan kiimassa ja tajuaa kyllä mitä tehdään ja flirttailee mun urokselle xdxd

   Poista
 3. hyvää pääsiäistä! kuikutuksin marsu possut

  VastaaPoista
 4. Voi, ois varmaan niin ihnaa, kun noi kaikki pääsis sovussa sumaan yhteiseen tilaan! :3 Ihania kuvia, ihanat kanit, ihania kaikki! :)!! Ja ennen kaikkea hyvää "pääsiäistä" tai ainakin lomaa.

  VastaaPoista
 5. Nummelassa nähdään ;3
  Toi kuva missä neva pakenee olvia on paras!! kiitos päivän nauruista :'D

  VastaaPoista
 6. Hienosti hyppivät!:) Hauskaa pääsiäistä teille!
  T: Jenni Tiko & Cindy.:)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi17.4.14

  Ite asun Nummelassa ja on kyllä outoa lukea jostain , että täällä olisi näyttelyitä/kisoja , kun tämä aika pikkukaupunki onkin! :D Onnea teille kuitenkin sinne! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nummela oli oikeestaan mun mielestä yllättävän iso paikkakunta! Oli kuitenkin cittari ja subikin :D

   Poista
 8. Anonyymi17.4.14

  Onhan tuolle haluttomuudella paljon muitakin vaihtoehtoja kuin kaksi mainitsemaasi. Naaraat voivat kyllä sinänsä ymmärtää että uros on kastroitu, mikäli uros ei haisekaan urokselle, eivät ne halua sen antaa astua. Lisäksi voi olla myös kyse yksinkertaisesti siitäkin, etteivät ne halua alistua urokselle. Ja tietenkin kaneillakin on erilaisia päiviä, ei niitä kiimaisimpiakaan naaraita aina välttämättä kiinnosta. Ja vaikka kiinnostaisi, voivat ne vain leikkiä hankalasti tavoiteltavia, kuten me ihmisetkin välillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin :) Katsotaan miten asia etenee!

   Poista
 9. Anonyymi17.4.14

  Voih! Toivottavasti pääsevät vielä asumaan yhdessä.
  Hyvää pääsiäista sulle ja pupuillekkin:)!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi18.4.14

  Voisitko tehdä häkin esittely videon ja kanien päivä videon ??

  VastaaPoista
 11. Hyvää pääsiäistä sinne! Terkuin: Superpuput<3

  VastaaPoista
 12. Anonyymi26.4.14

  Sama täällä! Mun kani elelee ilman häkkitoveria ja se ei ole kastoroitu. Mun siksolla on 2-nuorta naarasmarsua, ja se aina yrittää astua! Sama kissan kannalta, kissa menee kanin ohi niin on heti selässä! Onko tähän minkäänlaista ratkaisua?

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!