6.5.2014

#143 Tykittäjä ja pari muuttujaa
Postauksessa olevat kuvat ovat jo hieman vanhoja, mutta kerta kun eivät ole tulleet vielä esille niin ajattelin lykätä ne tähän piristämään kirjoitusta.
Kuvissa harjoiteltiin Pepsin kanssa hieman KV tasoisia esteitä, sillä lauantaina on neidin ensimmäinen KV luokka edessä. Saa nähdä miten menee, kun pituusesteillä tuppaa ottamaan liian vähän vauhtia!
Muuten kotiin kuuluu sitä samaa. Neva kasvaa edelleen hurjaa vauhtia ja juuri katselin sen vauvakuvia petsiestä. Siinä vasta huomasikin muutoksen ja kuinka vauvaisat "pullaposket" ovat hävinneet kokonaan. Upea siro neiti siitä on tullut!
  Pepsistä huomaa jo rouvan "kypsyyden" ja nykyään kerjää vaan rapsutuksia eikä enää riehu samalla tavalla mitä ennen. Kyllä se on ihanaa kun kanillakin tulee järkeä päähän iän myötä!
  Tosin samaa ei voisi sanoa meidän herrastamme. Oon ruvennu tosissani katumaan herran kastraatiota, koska siitä ei ollut sitten mitään hyötyä :d Mikään herran hormonaalisessa käytöksessä ei ole loppunut vieläkään. Kastraariosta on aikaa nyt tasan 2kk. Ihan hyvin olisin voinut tarjota sitä vaikka astutukseen, kun on niin hieno kuitenkin. Tai olla ottamatta vaikka kokonaan, kun kerta tuollaiseksi näyttää jäävän.
 Eihän siinä mitään, jos ei vaan alkaisi noilta tytöiltäkin menemään hermot. Tuntuu, ettei yhdistelmät toimi enään ollenkaan. Pepsi ujuttautuu Olafin viereen hakien kaveria, mutta herra kääntyy aina vaan perseen puoleen pukille. Siitähän sitten alkaa taas se kokoaikainen seuraaminen, josko Pepsi antaisi vähän astua. Eikä siitä sitten tule loppua, vaikka neiti kävisi makoilemaan. Johan on siinä uskomattoman sinnikäs uros!


Siskoltakin näköjään hiipuu pikkuhiljaa into Olafiin, johtuneekohan siitä että poika asuu nykyään mun huoneessani, en tiedä. Kuitenkin harmittaa, ettei tämä kanikärpänen häneen puraissut samalla tavalla kun minuun. En nyt oikeen tiiä sitten mitä teen ton Olafin kanssa. Onko sen ihan pakko olla tuollainen pervopapanaattori!? Onko kellään ollut tällaista urosta tai kokemuksia sellaisesta? Taas tuntuu, että kaikki menee ihan päin sanonko mitä, saa nähdä miten tästäkin sopasta selvitään!


Sitten vielä viimeisenä! Oikealle sivupalkkiin on ilmestynyt -MYYDÄÄN- sivu. Sinne laittelen aina jos jotain myytämisen arvoista löytyy :) Kannattaa käydä jo kurkkaamassa!

32 kommenttia:

 1. Anonyymi6.5.14

  Voi,voi Olaf... :/ noh toivottavasti se Olafin homma loppuu ja siitä tulee rauhallinen ja hyvä kani :) kiva toi myymis juttu

  VastaaPoista
 2. Vauh hyvin hyppäää! :)

  VastaaPoista
 3. Siis mulla mun tyttö kani teki ihan samaa kun sai poika kaverin mutta kun oli yksin pasko joka puolelle ja pissas. :D oli kyllä tosi outoo ja sit kun se poika kanintuli niin alko astuttaan sitä ja poika kanihan ei tykännyt mutta nyt on rauhottunu :) toivottavasti olaf nyt rauhoittuisi :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuohan kuullostaa ihan normaalilta alistamiselta vaan ja se kuuluu kanien elämään. Sillä selvittävät arvojärjestyksen ja pitävät laumassa paikkansa. Tämä olafin käytös on kuitenkin ihan seksuaalista, eli tosissaan yrittää saada naaraita tiineiksi xd

   Poista
 4. Pepsi hyppii hienosti! :) Ja toivotaan että Olaf rauhoittuu, meillä on vain kerran kastroitu uros ja sillon kyllä loppu tollanen käytös heti.. Se tosin eli sillon yksin ja leikattiin merkkailun takia, mutta ei "astunu" ihmisiäkään sen jälkeen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps ja yleensä se meneekin niin, että uros kastroinnin myötä lopettaa tollasen käytöksen. Harmittaa kyllä ihan sikana, kun taas mulle käy tälleen xd

   Poista
 5. Voi Olaf.. Sulla ei nyt kyl mee näitten kanien kans ihan putkeen.. :( Pepsille onnea tuleviin kisoihin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep...tää on just tätä mun tuuria!

   Poista
 6. Anonyymi6.5.14

  Minäkin kastroin urokseni 1.5 kk sitten ja on kyllä rauhottunu. Se on oikeen lepposa kaveri nykyään. :D toivottavasti teillä käy samoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No yleensähän se meneekin niin, että rauhoittuu :) meillä ei vaan ihan oo käyny niin haha

   Poista
 7. Meillä on nyt tosiaan Daimin leikkauksesta 1kk 2vk ja ei meilläkään ole astuminen mihinkään vielä hävinnyt.. :D Daim tosiaan yrittää saada meidän kissaa tiineeksi :d Eihän se ihan sama asia ole, mutta olisihan se kiva jos noita voisi edes hetken pitää valvonnassa samassa huoneessa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi6.5.14

   Haha;D Meillä oli yhteen vaiheeseen kissa joka on nyt kuollut. Se pelkäs kaneja ihan hulluna. Heti jos kani liikahti niin kissa hyppäs ilmaan ja kauemmas :)

   Poista
  2. Jeps Siiri, ei sielläkään ilmeisesti kastrointi menny ihan toivotulla tavalla xd mulla on vaan se ongelma, että herra on vähän "turhana" kun ei mulla sovi oikein mihinkään xd

   Poista
 8. Voi Olafia, lopettais jo! :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin noh, ei kovin lupaavalta näytä :/

   Poista
 9. Voi voi Olaf, minkä teit... :D No, toivotaan että se nyt joskus rauhottuu, mutta ei kannata mun mielestä turhaan pitää itsellä kania, josta ei ole siihen käyttöön mihin sen otti (tyttöjen kaveriksi, siskosi kaniksi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä oon ja aina ollutkin. Ja vielä kun ei edes mun harrastukseen (esteille) oikein sovellu niin vähän turhauttavalta tuntuu. Ja olishan se kanillekin kivempi jos ei koko ajan tarvis olla naaraiden perässä hullun lailla. :/

   Poista
 10. Voi...toivottavasti Olaf lopettais jo...Olaflle lähetän järkeä päähän :D. Voimia sinulle ja koko tyttöporukalle! <3 :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, mutta pahalta alkaa näyttämään :d Kiitoksia!

   Poista
 11. Anonyymi7.5.14

  kannatta antaa olafille pehmolelu,pehmopallo tai joku vastaava.Meillä kanilla käytössä ikean pehmopallo ja sitä se astuu ihan onnessan (tosin meidän kania ei ole kastoroitu) En tiiä toimiiko kaikilla,mutta kannattaa kokeilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onkin niillä häkissä ollut vähän aikaa pehmonalle, vaan ei sitä sellaset kiinnosta kun on ihan oikea naaras saatavilla :D

   Poista
  2. Anonyymi7.5.14

   Meilläkin yritettiin aluksi nalleja,mutta niistä se ei tykänny,palloista tykkää kun niitä saa jahdata,mutta taitaa kyllä olla niin että oikeat kanit vie voiton. ;)

   Poista
  3. Meillä on yksin asuvalla uroskanillamme pehmopallo, mitä se yrittää ihan tosissaan astuttaa!
   Ennen kastroimista ja sen jälkeen :D

   Poista
 12. Toivottavasti Olaf lopettaa nuo sen halut aikanaan, pitää toivoa parasta. Voimia sinulle ja tytöille! ♥

  VastaaPoista
 13. Ou nou Olaf lopeta pliis...!!!!

  VastaaPoista
 14. Anonyymi10.5.14

  Voi harmi tuo Olafin juttu! :( Toivottavasti juttu johtuisi tästä vaan meneillään olevasta keväästä, eikä jäisi päälle. Meiltä löytyy samanlainen tapaus, tosin vaan naaras sukupuoleltaan. Inhottavaa, kun on koko ajan toisten selässä, varsinkin tää kevät on meillä kamalaa aikaa!

  VastaaPoista
 15. Herranjestas tota olafia D: Nyt kun aiot sen mydä, niin tavallaan tajusin itsekkin, miten pudän enemmän vaikammista kaneista kuin sellasista laiskoista nukkujista.tosin alkoi naurattaa kun meillä tuo leijonaharjas on se kaikkein hankalain. Kaksi kääpiöluppaa, toinen (PROFIILI KUVA) on ihan kamala sohvaperuna. Kyllä se hyppiä osaa, ja todella paljon siitä pidän, ei se tylsä ole, mutta huomattavamman enemmän pidän esim.ulkoilusta tämän leijonaharjaksen kanssa. Se toinen leijonaluppa on arkuuden huippu, mutta vauhtia riittä, en saa siihen mitään sidettä, vaikka kamalasti siitä pidänkin, ja kyllä meillä nyt jonkun näköinen side on, muttei ihan samanlainen, tuo kun ei virallisesti papereissa minun edes ole, vaan isoveljeni, toki se asuu huoneessani.

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!