8.5.2014

#144 Pretty woman

Pari otosta eilisistä ulkoiluista Nevan kanssa! Nyt ei pariin päivään pääse Pepsi ja Olaf ulos ruohikolle, kun en hirveemmin haluaisi vihreitä tassuja lauantain pettiin :D
Alussa pidin Nevaa valjaissa, mutta sitten päätin ottaa ne pois, kun ovat sen kanssa niin turhat. Neva kun ei lähde kauas minusta ja rallittelee aina syliin, kun on riittävän pitkään mussuttanut ruohoa. Ilman valjaita tulee kyllä huomattavan paljon kivempia kuviakin! On se niin nättikin, upea pikku jänis :')

Olen myös miettinyt todella pitkään ja hartaasti mitä  teen Olafin kanssa ja uskon, että joudun herran valitettavasti myymään. Tuntuu kamalalta sanoa näin, vastahan se tuli meille ja vastahan meiltä lähti jo kani... Poika ei vain ole meille soveltunut monestakaan syystä. Se ei sovi neitien kumppaniksi, ei kelpaa enään jalostukseen eikä siitä ole mulle esteillekään kaveriksi (tosin tämän kyllä tiesin jo kanin hankkiessani). Siskoa ei oikein jaksaisi kiinnostaa, joten kani kököttelee vain häkissä "turhana" joka tuntuu itsestäni tosi pahalta. Olen myös huomannut, että tämän kani-innostuksen ja monien erilaisten kanien myötä olen kiintynyt "haastavempiin" kaneihin. Sellaisiin joilla on omaa tahtoa, eivätkä ole mitään laiskoja löllyköitä. Indy oli aina asia erikseen, se oli jotenkin spesiaali. Koska kun Olafin hankin ajattelin sen olevan yhtä ihana. Mutta alusta asti ajatus siitä tuntui vastenmieliseltä ja tunnuin torjuvan kania. En halunnutkaan sitä meille. Ajattelin sen menevän ohi ja kiintyväni herraan, mutta niin ei käynyt. Mun mielestä olisi vaan tosi epäreilua Olafia kohtaan pitää sitä pienessä tehdashäkissäkään naaraiden lähellä, jossa se jatkuvasti haluaa vaan niiden luo.
     Tämän myötä voin siispä melko varmaksi sanoa, ettei meille enään ole leijonaharjasta tulossa. Enkä enää tee virhettä, että ottaisin kastroimatonta urosta muualta toivoen parasta. Jos näille kaverin hankin tulee se olemaan ihan poikasuros tai valmiiksi kastroitu ja todistetusti naaraiden kanssa toimeen tuleva herra. Mielellään myös sellainen joka olisi esteille kaveriksi, jotta sille löytyisi naaraiden kaverina olon lisäksi muutakin hyötyä meillä! Tällainen kani voi vaan olla hankalampi löytää, joten voi olla että jatketaan vain kahden kanin voimin, kunnes poikueista jää muksuja kotiin :) Katsellan..


62 kommenttia:

 1. siis myytkö Olaffin? Olen sillä kannalla että se soveltuu paremmin lemmikki kotiin. (ei siis pahalla!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitäs tuolla tekstissä lukee? Niin ja kotiin jossa saa olla ainoa kani, hemmoteltuna pallerona.

   Poista
  2. Anteeks luin niin nopeesti :D

   Poista
  3. Juuu hihih! :))

   Poista
 2. Neva on aina vaan yhtä ihana! :) <3

  Ja voimia Olafista luopumiseen, tekstisi perusteella päätös kuulostaa oikealta.. Toivotaan siis että herralle löytyy uusi hyvä koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neva kiittää ja lähettää Pippinille terkkuja, ihan upean näköinen poju! :')

   Uskon, että tämä on ihan hyvä päätös. Itselle tulee vaan hirveä tunne, että kierrätän kaneja.. );

   Poista
 3. Anonyymi8.5.14

  Söpö Neva <3 Parempihan se on, kuin että Olaf joutuisi vaan kököttää häkissä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan sillä iso häkki. Mutta äh :/ ei se ole kivaa sillekään.

   Poista
 4. Voih Neva on niin ihana!!:3 lempi kuvani on tuo 9 on niin herttainen.<3 voi Olaf... Ehkä myyminen oli paras vaihtoehto.):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neva on suloinen neiti :') toivottavasti teen nyt oikein, enkä enää koskaan tee tällaisia virheitä. :/

   Poista
 5. Olaf on mun lemppari...:(

  VastaaPoista
 6. Anonyymi8.5.14

  Itse olen ihastunut leijonaharjas kaneihin, ja voisin muuten antaa Olafille loisto kodin, mutta äiti ja isä ovat ongelmana. Ja sain muutenkin juuri kesäksi hoitoon ranskanlupan. Ja meillä on sellainen koira että Se haluaisi jo sen ranskiksenkin syödä...:( itse kyllä kamalasti haluisin tuollaisen pikku palleron kute Olaf.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ovathan ne suloisia karvapalleroita, mutta usein luonteeltaan liian rauhallisia nykyiseen makuuni :(

   Poista
 7. Anonyymi8.5.14

  Minkä ikäinen Olaf on ja millä hinnalla myisit sen??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota säpööni yhteyttä. Myös myydään-sivulla tietoa!

   Poista
 8. Neva höpsö, voivoi ton olvin kanssa.. Miks se ei vaan vois lopettaa tota tyttöjen kiusaamista :'/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullu tarkkoja rallikuvia Nevasta tällä kertaa! :d Niinpä...ärsyttävä kani!

   Poista
 9. Ihana Naeva! Ja harmi :/.....mut ei kai sille mitään voi jos se ei ollut teille "oikea". Terkkuja sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nevuska on! :') Niin, tuntuu niin epätoivoselta, kun sitä oikeaa ei tunnu ikinä löytyvän..

   Poista
 10. Anonyymi8.5.14

  Toi Olafin myyminen tuntuu vähän kanikierrätykselle, mutta ymmärrän hyvin, että jos se ja tytöt ei tuu toimeen ja siitä ei ole niin esteilläkkään, sopii se kotiin jossa se saa rakkautta, ja hellyyttä ja lähellä nautiskelua paljon huomion keskipisteenä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tuntuu mustakin, mutta kanin parasta tässä taas ajatellaan. Jos miettisin vain omaa egoani ja sitä miltä muiden silmistä näytän olisi kani väkisin sellaisessa kodissa, johon ei kuulu.

   Poista
 11. No voi ei :c Etkä sä mitään sille voi ettei kani vastannut 'odotuksia'! On oikein myydä kani kotiin jossa sille on aikaa, eikä innostus lopu ihan heti :) Älä koe paineita! Mulla olis varmasti hankalaa luopua Allusta tai Sintusta, tai gerbiileistä, koska tosi huono luopumaan mistään, joten ymmärrän jotenkin. Ja minne oot menossa pettiin ja millon D: Oon kirjaimellisen pihalla kaikesta, mut rupeen taas kahtelee että missä vois käydä neidon kanssa, Allun kanssa ei vielä voi kun alahuulessa ne tikit... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen minäkin tosi huono luopumaan ja siks tuntuu tosi vastenmieliseltä, että jo tän vuoden aikana olisin luopunu kahdesta kanista. äh :(

   Poista
 12. Suloinen Neva! :3

  Voi Olvia... Teet kyllä ihan oikein kun tuon myyt, jos ei juuri teille sovi asumaan. Ainahan se luopuminen surullista on, tsemppiä!

  VastaaPoista
 13. Anonyymi8.5.14

  Kyllä mä ymmärrän ton jutun Olafin kohtaan mut harmi kun myyt sen :( mutta se on varmaan kaikille paras vaihtoehto ja kiva postaus :)

  VastaaPoista
 14. Toivottavasti olaf saa hyvän ja rakastavan kodin :D

  BTW, KAIKILLE JOILLA ON GERBIILI:

  eilen yönä gerbiilini pääsi LASIHÄKISTÄ pois. mitä?! häkki oli kuitenkin kiinni...hmm...joten varmuuden vuoksi älkää jättäkö pienen pienintäkään rakoa häkin päälle, ja ei. gerbiilini on n. 2v, ja silti pirteä kuin mikä! tuntuu että se ei vain vanhene :D no mutta aika ninja gerbbu, hyppäsi muovipussin päälle ja siitä kiipesi lattialle. ei minkään näköisiä haavoja tai traumoja! Onneksi se rapisteli muovipussia niin että heräsin keskellä yötä, muuten se olisi päässyt juoksemaan pahimmassa tapauksessa ulos...huhhuh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi8.5.14

   Oho :D onneks ei tapahtunut mitään tuon pahempaa

   Poista
  2. Harmihan se on että kanista on luovuttava, mutta tämä kun on ihan oikeassa tilanteessa, eihän se olisi reilua Olafia kohtaankaan, toivotaan nyt poitsulle hyvää uutta kotia ja tsemppiä sulle! :)

   Poista
 15. Toivon Olafille uutta hyvää kotia :) Neva on tosi nätti, ja vaikuttaa tosi ystävälliseltäkin! :33

  VastaaPoista
 16. Ihan hyvä että olaf saisi kodin jossa ei olisi muita naaraita jota kiusata. Pepsiki on varmaa onnelinen jos pääsisi siitä eroon :D Ja jos vielä joskus hankit uuden kanin niin ootko viel yhtää ajatellu sitä rotua? Vinkkinä voin sanoo että rex-kanit on vähä liianki uteliata ja vilkkaita! Eli jos haluut haastet nii siinä vois olla vaihtoehto :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jeps! No mä oon eniten kääntyny noihi risteytyksiin hihi :P

   Poista
 17. Anonyymi8.5.14

  Pakko kommentoida tohon kun sanoit että leijona on liian "helppo" rotu että kyllä rodun sisällä on paljon vaihtelua. Meillä on leijona, jolta todella luonnetta löytyy, eikä ole koskaan ollut mikään löllykkä, jota saa käännellä ja väännellä miten tahtoo ja intoa esteillekkin löytyy, mut ei kyllä ehkä paras valinta jos haluaa tosissaan kisata. Tarkotin vaan että ei kaikki leijonat ole samanlaisia löllyköitä :D Mutta tietenkin toimit Olafin kanssa miten parhaaksi näet :) Siitä tulee varmasti hyvä lemmikkikani jollekkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis eijeij, tottakai jokaisessa rodussa on yksilöitä siinä missä ihmisissäkin!! :D mutta yleisesti ottaen ovat kyllä melko rauhallisia, tai ainakin kaikki jotka itse olen tavannut :)

   Poista
 18. Ei tarvii olla morkkis tästä, ihan oikea valinta. Katson melkeenpä ylöspäin sua koska itse en aikoinaan tajunnut ajoissa, että kyllä niitä pitää myydä poiskin, jos meinaa aktiivisesti harrastaa. Sillon ei pitänyt kasvattaa mutta nyt tuli kasvatuskin kuvioihin, joten pikkuhiljaa on pakko luopua minunkin osasta. Ymmärrän täysin ja ihan oikean valinnan teit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tuesta! ihanaa ku joku ymmärtää ihan kokemuspohjalta millasta tää on.. Ei oo aina helppoo, mutta varmasti oikein (:

   Poista
 19. Voi tota nättiä pikkuneiti nevaa!


  Ja ymmärrän hyvin tuon olafin tilanteen,mutta eihän se koskaa oo kivaa kanistansa luopua! Toivon olafille todella hienoa kotia missä ei ole naaraita kiusattavana
  Tsemppiä sulle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neva kiittää!! :')
   Toivotaan samaa!

   Poista
 20. Anonyymi9.5.14

  Pakko sanoo mutta indy video itkettää vieläkin ja se viimeinen kuva kun se katsoo ikkunasta ulos vähän kuin se ottais sua kotiin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiihh :( Indy oli todella tärkeä kani<3

   Poista
 21. Kaunis Neva, on se hieno kani. :) ja uskon että päätös Olafin kannalta on oikea. Kun näin sen Turun näyttelyissä, ihastuin siihen heti <3 mutta toivottavasti se pääsee sellaiseen kotiin joka on sille oikeanlainen.

  VastaaPoista
 22. Anonyymi10.5.14

  Hei, ostin ykspäivä mun leijonanharjaskanille sellaisen pikkusohvan, joka on tehty kaneja varten niin se puree ja raapii sitä. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kanisi koittaa "järjestellä" sitä ja tehdä siitä itselleen mukavan :') Meillä kanit tekevät fleeceillä samaa hihih!

   Poista
 23. Anonyymi10.5.14

  Ethänän sä voi olafia myydä -.- no ei, ymmäränhän mä, mutta on mun vaikutelma susta vähän muuttunut, alussa ajattelin että olet ihan upea, oletkin. mutta vähän kummallista touhua on tämäkin, sun piti pitää Marley, mutta sitten myit sen 'muuten vaan' sitten otat olafin ja myyt sen ' muuten vaan'. en haluais sulle alkaa mitään neuvoja antamaan,sillä tiedän että oot varmasti kokeneempi kuin minä, mutta miettsitkö ensikerralla ennenkuin otat kanin, josset ole varma ettet sitä aoijo heti taas myydä.

  Ymmärrän sua kyllä, ihmettelnpähän nyt vaan.

  On se neva nätti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis, kummatkaan nämä eivät ole "muuten vaan" myyntejä, eivät todellakaan. Oikeastaan kaukana siitä. Nämä ovat pitkään harkittuja, raskaita päätöksiä, joita tehdään kanin hyväksi. Marleylla on nyt monta kertaa parempi koti, kuin mitä sillä oli meillä. Sillä on nimittäin aivan ihana kanikaveri joka ei jatkuvasti sitä kiusaa ja nipistele. Olafin kohdalla taas en olisi _koskaan_ uskonut, että kastroitu uros voi jäädä noin pahasti tuollaiseksi. Ymmärrän kyllä monien ihmettelyt ja kauhistelut. Kaikki katsokoot asiaa, kuten parhaaksi näkevät. :/

   Neva kiittelee!

   Poista
  2. Anonyymi11.5.14

   Juu, siis kyllä mä sua ymmärrän, ihmettelin vain.

   Poista
 24. Anonyymi10.5.14

  Voi haluisin niin kovasti kanin ja olaf ois just täydellinen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, palleorinen on kyllä oikein hieno! :3

   Poista
 25. Kiva postaus! Neva on aivan ihana!!! ♥ Voi harmillista että myyt Olafin, Olaf on niin ihana! Itselläni on jo kani niin en voi valitettavasti ostaa sitä. :( No onhan sinulla Pepsi ja Neva. Miten pystyt luopumaan siitä?

  VastaaPoista
 26. Anonyymi11.5.14

  Saatan laittaa sulle s-postia jos saan äitiltä luvan ostaa kanin, koska haluun just tollasen niinkun olaf ;)

  VastaaPoista
 27. Anonyymi12.5.14

  Millaista kotia Olaf haeskelee? :)) Olisin kiinnostunut! Mistä sun säpon löytää? Olaf on niin paras ja olen saamassa kania<3<3 Soveltuisiko se ulkokaniksi, entä millaisia kanikavereita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi13.5.14

   kannattaa käydä kattoo toi "myydään" sivusto, koska Olaf on alustavasti varattu.

   Poista
 28. Lukijanimeni: Siili
  Säpöni:vaatehuttuja(@)gmail.com
  Mitä lemmikkejä omistan: Kissan ja kaloja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arpasi on nyt väärässä postauksessa! :d

   Poista
 29. Mullakin on leijonaharjaskani ne on kyl sulosii mut Hanikin On hirveen laiska eikä jaksa hyppii ees esteitä joten mä varmaa ostan sit toisenkin mutta en pysty Hanista luopumaan on se niin ihana:33

  VastaaPoista
 30. Anonyymi16.5.14

  Miten oot saanu esim. Nevasta jo nyt noin kesyn? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemalla vaan sen kanssa ja siitä tuli oikeastaan kasvaessaan itse koko ajan ihmisläheisempi :) Aina se on ollut sellanen, ettei mene ihmisestä kauas

   Poista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!