23.8.2014

#173 Poikamiehet

Hej kaikki! Vähään aikaan en oo nyt postaillu, johtunee tuosta sormesta joka hankaloittaa vähän kaikkea. Siitä sojottaa semmonen ruuvi, jota peittää sidetukipaketti. Mutta ei enempää siitä! Tänään lähti tytöt kohti Mäntyharjua. Neva meni kisaamaan KV luokkia ja Pepsi meni uudelleen astutettavaksi. Neiti siis oli valeraskaillut selvästi, josko tällä kertaa vihdoin oikeasti tiinehtyisi! 8) Katsellaan mitä mun tuurilla tapahtuu. 
Täällä kotona on siiispä tällä hetkellä vain pojat! Molemmat pääsivät tänään ulkoilemaan omiin häkkeihinsä ja vetivät iloisena ralleja. Vähään aikaan ei ole nyt ollutkaan ulkoilumahdollisuuksia sateen takia. 
Edelleen kaipailisin teiltä lukijoilta palautetta, että millaisia postauksia haluaisitte lukea? Videoehdotuksia kun satelee aina senkin edestä :D


51 kommenttia:

 1. Niko on kyllä oikea komistus! :)

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään näistä näi. Ehkä joskus kaipailis lisää tekstiä kaneista mut oikestaan ei usein. Vieläkin toivoisin kuvapostausta esteiden nimistä tai joilla itse kutsut niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo pidän mielessä, kirjoitus vaan tällä hetkellä melko hidasta, mutta jooo ton toteutan kyllä! :3

   Poista
 3. tee postaus, missä esittelet kaikki entiset kanisi, syyn, miksi se ei enää ole sinulla ja sen tarinan (myös poikasista)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tosi kivasta ideasta! :)

   Poista
  2. Anonyymi23.8.14

   Joo, tee tällänen! Tosi kiva idea :)

   Poista
 4. Mä tykkään ihan tavallisista kuulumispostauksista tosi paljon, mutta sitten olis pari ideaa;
  10 syytä miksi ottaa kani ja sitten pupujen näkökulmasta kirjoitettu kanien päivä sekä kanien näkökulmasta kerrottu "mielipide" omistajasta huumorilla höystettynä :)

  VastaaPoista
 5. PepsifaniEmma23.8.14

  Miks Olaf on sun mielestä ns.tyhmä eikä jaksa kiinnostaa? johtuuks se siitä että yhen videon kuvauksessa lukee että Olaf on pieni p???oilija? en kirjottanu tota kokonaan koska... ei sellanen sovi kolmasluokkalaiselle tytölle joka ei tiedä mitä kyseinen nimitys tarkoittaa. ja sä varmaan jonain päivänä murhaat sen pallon joka kehtas satuttaa suaXD saako piharatamoa antaa kanille? t:Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Olaf tyhmä ole, no okei ihan pölvästi kyllä :D Mutta siis se on vaan mun mielestä tosi tylsä ja ehkä just Rinille sen takia niin hyvä opetuskani, kun on niin kiltti lössykkä. Ja joo siis toi astuminen on varmaan yks ärsyttävimmist asioista mitä se on tehny ja sen takia en kai enää oikein lämpene sille :D Jooo en kyllä enää koripalloa tuu pelaamaan! Saa antaa piharatamoa ja onkin monen herkkua! :)

   Poista
  2. PepsifaniEmma24.8.14

   Kiitos vastauksesta(: Ei Olaf munkaan mielestä tyhmä ole,tässä oli vaan väärin käsitys kun kuitenkin Olaf on suloinen sinisilmäinen otus<3 ja se vissiin yhessä vaiheessa ei älynny että sillä on muutakin tekemistä kun yrittää teettää Nevalla poikasiaXD

   Poista
 6. Anonyymi23.8.14

  Kiva postaus!:) mietin osaisiko auttaa kun mulla on vähän alle 2vee kaniherra ja se on päättänyt vaihtaa karvansa tiedätkö onko se ihan normaalia tähän aikaan vuodesta? Väritys on siis Isabella viittakuvio eikä se ole katoamassa mutta karvaa lähtee tolkuttoman paljon..:/ voisiko kyseessä olla jonkin vitamiinin puutos?:( kanillani on ollut vähän ns höttösempää karvaa takapuolessa vielä niin nyt sitä lähtee oikeastaan vaan sieltä, aiemmin lähti kyljistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On täysin normaalia, meillä lähtee nyt kaikilta karvaa :D

   Poista
 7. Anonyymi23.8.14

  Olis kiva jos tekisit kanien kanssa samassa huoneessa asumisen hyvät ja huonot puolet:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä idea, noita nimittäin riittäisi!! Koitan toteuttaa :)

   Poista
 8. Olaf on vaan niin Söpö! Ja Niko on hyvä hyppään! :) Voisitko tehä jonkilaisen kuvapostauksen?
  Vaikkaa öö... Teidän päivä kuvina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih kanit kiittää! :3 Musta tuntuu et ihmiset haluu mielummin kanien päivän videona, muta katotaan!

   Poista
  2. Joo kyllä videonakin käy! :D

   Poista
 9. Anonyymi23.8.14

  Mä sain kaks kanii eilen (mul on jo ennestään yksi) niiden nimet on Nuutti ja mimosa niin asiaan mun kani joka oli ennestään niin se "panee " niitä ja on tyttö niin mitähän se tarkottaa ja pelkään että ne opee tappeleen epäilen että ne kilpailee johtajuudesta ??? onko neuvoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mitä luultavimmin aivan normaalia alistamista, Kunhan ei liian rajuksi mene ja kanit eivät kierrä kehää purien toisiaan on asia ihan normaalia ja ok :)

   Poista
 10. Tosi kivoja kuvia! :)
  Esteiden esittely olis ihan kiva tai jonkun esteen rakentaminen, paitsi se tuskin onnistuu tolla sormella... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo esteiden esittelyn oon jo alottanutkin!! :) Jooo noh haha tällä sormella ei vähään aikaan tosiaan esteitä rakennella xd

   Poista
 11. Anonyymi23.8.14

  Kirjota jokaisen kanin päivästä "kanin näkö kulmasta" postaus! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <hmmm jokaisen kanin päivä on melko samanlainen, mutta katsotaan!! :')

   Poista
 12. Ei, vieläkin säälittää tuo sormi, kahdesta syystäkin... Ekanakin pidän pallopeleistä, erityisesti pesiksestä ja koriksesta...
  Toiseksi tiedän miltä tuntuu kun käsi murtuu, ja voin kuvitella sen sormelle... :)
  Mutta Joo, haluaisin tooooooosi piiiiiitkää kanien päivää kanien näkökulmasta ja kisapostaukset ovat huippuja!
  Postaile itse normaalista arjestasi kanien kanssa, ainakin minua Se kiinnostaa ja senhän takia yleensä blogeja pidetään... :D
  Postaile siis mistä lystäät, ainakin minulle kelpaa kaikki! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan pesistä, siks onkin ihan perseestä tollanen sattuma et just tollon oli korista :S ei siinä mitään, mä tykkäsin kyllä koriksestakin. Huom _tykkäsin_ :D Kiitos paljon ideoista!

   Poista
 13. Anonyymi23.8.14

  Toivottavasti tulisi jo poikasia :D. Mitä mieltä oot kannattaisiko tällainen idea; kysyisin joltain kasvattajalta tai muulta ihmiseltä naaraskania lainaan ja tekisin poikaset sillä oman urokseni kanssa. Hoitaisin ja maksaisin kanin kaikki mahd. Ell käynnit, ruuat yms. Ja pitäisin niinkuin omaa. Poikaset olisivat minun ja etsisin niille hyvät loppuelämän kodit ja jos tulee jotain että ei voi jossakin vaiheessa enää pitääkään kania niin voisi tuoda sen takaisin minulle ja etsisin uuden kodin. Kun poikaset on luovutusiässä tai myyty niin palauttaisin naaraan. Jos mahdollista niin tämä tapahtuisin ensi keväänä-kesänä. Kiitos jos vastaat ja muutkin saa antaa mielipiteitä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivotaan tosiaan!
   Hmmm.. no tiedän muutaman kyllä jotka noin ovat tehneet. Siinä on kuitenkin aina riskinsä, jos naaraalle sattuu jotain kun se ei kuitenkaan ole omasi... Toinen ongelma on siinä mistä löytäisit ihmisen joka olisi halukas antamaan oman rakkaan lemmikkinsä pois tuollaista varten. Mutta onnea etsintään jos päätät tuon tehdä! :')

   Poista
  2. Anonyymi23.8.14

   Matkitko vähän soikkua??!

   Poista
  3. Anonyymi24.8.14

   En todellakaan ano!! :''D

   Poista
 14. Ihanat pojat!♥ Kannatan sitä ehdotusta et kerrot kaikki kanit mitä sul on ollut, miksi niitä ei enää ole ja silleen. Kun luin huvikseni jotain ikivanhoja postauksia jolloin en vielä blogin lukija ollut, ja löysin jonkun kanin(Sparrow tai joku) ja olin ihan et mitä ihmettä kun ees koskaan oo semmosesta kuullut, joten toivon sellasta videota/postausta missä kävisit KAIKKI sulla olleet kanit läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih kiitos paljon ideasta! Joo siitä ei moni tiedäkkään ;)

   Poista
 15. Anonyymi24.8.14

  Sellanen postaus olis kiva jossa kertoisit jokasen kanisi koko nimen ja vanhemmat ja hyvät ja huonotpuolet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanien omilla sivuille lukee kanien kokonimet ja vanhemmat ;) Hyviä ja huonoja puolia voisin joskus listailla!

   Poista
 16. Anonyymi24.8.14

  Kiva postaus!:-) olaf on niin suloinen tapaus!:) kanilleni on ilmestynyt korvan alle pieni kalju kohta joka hilseilee vähän voikohan kyseessä olla hilsepunkki?:-/ onko mitään vinkkejä mitä siihen kannattaisi laittaa vai pitäisikö seurailla vain?:-) kani on myös ravistellut päätään melko useasti johtuisikohan se tuosta? Olisi ihanaa jos vastaisit!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm voihan se olla hilsepunkki kyllä, itellä ei kyllä moisista oo kokemusta joten en tähän oikein osaa autta. :/ Kannattaa koittaa googletella!

   Poista
 17. Jaana24.8.14

  Kaikki sun kanit on ihania! <3. Mä tykkään ihan tavallisista postauksista! Yleensä tykkään semmosista kuulumis postauksista. Voi tuota sormea :(, mutta toivottavasti se paranee pian :) nyt sitten toivottavasti niitä poikasia tulee :) Sitten kun sormesi parantuu, niin voitko postailla, vaikka joka päivä, tai muutaman päivän välein? Toivottavasti vastaat pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) sitten kun tää sormi paranee niin mulla on edelleen aika rankkoja koulupäiviä, että en kyllä säännöllisesti varmaan ehdi postailla silloinkaan xd

   Poista
  2. Ainiin, no sekin taisi olla mun mielessä, mutta sit se unohtu :( Sori. ja ole hyvä :) Koita jaksaa siellä koulussa :)

   Poista
 18. Sulla on ihana blogi ja super opettavaisia videoita!<3

  Mutta yksi kysymys mulla ois kun mulla tulee kani lähiaikoina (kääpiöluppa, ei mikään kauhean energinen) niin riittääks sille 2m x 2m tyhjä alue? Ja kylhän se pystyy sit hypätä sängyllekkin ja tolleen!:D Ja tietenkin valjaissa ulkoiluttaisin sitä jotta pääsisi enemmänkin juoksemaan jos haluaa.

  Toivottavasti vastaat tähän, se ois mulle tosi tärkeetä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Jooo eiköhän toi oo ihan sopivan kokonen 8)

   Poista
 19. Niin ja kun meillä on suht iso avonainen takapiha niin oisko susta järkevää jos laittaisin keväästä syksyyn niin joka päivä pitkään hihnaan (kevyeeseen) niin juoksentelemaan? Samalla tavalla kuin pidimme kissaamme (meillä ei ole enään kissaa)? Ja siis valvosimme tietenkin koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai silleen ettei kukaan oo hihnan perässä? En suosittele, kani voi jäädä jalastaan hihnaan ja mennä aivan paniikkiin tuloksena jopa murtunut jalka tmv. Aina joku ihminen hihnan toisessa päässä :')

   Poista
 20. Sanotaaanko uros kanista Steriloidaan vai kastroidaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi25.8.14

   Anteeksi kun vastaan katrionan puolesta mut kastroinniksi kutsutaan uroksen leikkausta :)

   Poista
 21. Anonyymi25.8.14

  Ihania kaneja sulla ja kiva blogi :3 käy kattoo mun blogi jos kiinnostaa: kanirakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 22. Heh, en tiiä oonko kysyny/toivonu tätä ennen, mut postaus jossa näytät vanhat ulkoasusi.:) Tai jos löydät niitä enää mistään.:D
  Ps. Jokos postini on tullu perille?....:)

  VastaaPoista
 23. Anonyymi28.8.14

  Sanottaisko, että sun postaukset on AINA aiheesta riippumatta kiinnostavia ja ihania luettavia <3
  Mutta jos sulta ideat alkaa loppua, niin voisit vaikka esitellä kuvina ne ulkohäkit, joissa Niko ja Olaf oli :)

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!