21.9.2014

#183 Kolmet kisat!

Heips, ajattelin nyt survoa yhteen postaukseen kolmet kisat, kun ei monia varmaankaan kiinnosta lukea joka vkloppu näitä? Tässä siis kiinnostuneille hieman päivittelyä siitä, miten team N:llä on mennyt! Kuvat: Karoliina, Anniina, Juulia

Neva
Turussa 13.9 Neva osallistui keskivaikeaan mutkaan ja korkeushyppyyn. Ohjaajana oli siis ihana Anniina, kun en itse ollut paikalla. Nämä olivat Nevan ensimmäiset sisäkisat koskaan ja vieläpä messut, joten meteli ja hälinä oli varmasti jännittävää. Ekalla kierroksella kv mutkalla neiti pudotteli kai 4 tai 5. En ollut pettynyt, koska tiesin sen jännittävän ja että rata oli rakennettu hyvin pieneen tilaan. Toiselle kierrokselle kuitenkin tsemppasi upeasti ja pudotti vain yhden esteen! Sekin oli hölmö pystyeste, jolla anniina vahingossa vetäisi hihnasta. Neva nappasi siis vikan klassauksensa vaikealta mutkalta, oli ensimmäinen ei-sijoittunut ja sai siitä pienen kuman :') Korkeushypyssä neiti loikki upeasti aina siihen 70cm asti, jota ei sitten enää päässyt. Tuli tällä suorituksella kuitenkin neljänneksi!

Salossa 20.9 Neva meni ensimmäisen vaikean luokkansa ja tämä oli siis vaikea mutka. Anniina ohjasi taas Nevan, kun sain tytön kotiin vasta tänään. Ekalla kierroksella Neva pudotti neljä estettä, josta olin jo hyvin ylpeä! Sitten sain viestin, että Neva oli mennyt tokan kiekan vain yhdellä virheellä! Tällä kertaa virhe tuli XXXX:n puomista joka _liikahti_! :D Eli oli hyvin pienestä kiinni, etteikö tullut jopa puhdasta! Ylpeyden tunne oli sanoin kuvaamaton ja teki mieli nousta sängystä tanssimaan, kun kuulin uutisen! Tällä upealla radalla neiti tuli kolmanneksi!Tänään Puotinharjussa Neva loikkikin sitten KV suoraa ja Vaikeaa mutkaa. Kisoissa oli siis neidille täydelliset luokat, mutta harmittavasti pudotti molemmissa _kaksi_ estettä :D Vaikeassa mutkassa oma mokani, kun vahingossa vetäisin W-esteellä takasinpäin ja KV suoralla neiti pudotti jotain aivan turhia esteitä :D Kuitenkin vaikeassa mutkassa reipas rata riitti kolmanteen sijaan!

Niko
Turussa 13.9 Niko osallistui vaikeaan mutkaan ja korkeushyppyyn, Pojan ohjasi Saga, jossa herra on ollut pari viikkoa nyt hoidossakin :) Vaikeassa mutkassa Saga ohjasi vahingossa tokavikan esteen jälkeen maaliin, jolloin väärästä radasta Niko sai hylkäyksen. Vähän ehkä harmitti, mutta kun näin radan niin olisin varmaan itsekin tehnyt saman virheen! :D Korkeushypyssä poika hyppäsi sitten 70cm asti, mutta ei päässyt enää 75cm, kuten viimeksi. Tällä suorituksella tuli kuitenkin kolmanneksi ja toi valkoisen ruusukkeen kotiin! :)Salossa 20.9 Niko meni Nevan tavoin vaikean mutkan. Ekalla kierroksella poika pudotti tuttuun tapaansa neljä. En ollut yllättynyt, sillä vaikeat mutkat ovat selkeästi lähteneet huonommin käyntiin, kuin suorat. Mutta sitten kuulin uskomattoman uutisen, että Niko meni toisen kierroksen puhtaasti ja tuli toiseksi!! Huhhuh, kyllä oli iso yllätys kaikkien niiden 3-4vp ratojen jälkeen!Puotinharjussa tänään poju loikki vain vaikeaa suoraa. Ei poika ollut kuitenkaan ihan vireessä ja pudotti neljä estettä. Nooh ensi viikolla koitetaan Salossa sitten taas sitä vaikeaa suoraa, jospa siellä paremmin! :)

Kiitos aivan uskomattoman paljon Anniinalle ja Sagalle upeista ohjauksista ja klassauksista, mitä kaksikolle toitte! Ei ollut turhaa kanien lomailu teillä vaan saatiin yhteensä kolme klassausta kasaan! Wautsi, oon niin ylpee kaneistani <3


32 kommenttia:

 1. Onnea! Sun kanit on niin ihania♥

  VastaaPoista
 2. Uuu, tykkipuput! :3 Onnea tosi hyvin menneistä kisoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii kiitos superpaljon!! :)

   Poista
 3. Teillä meni tosi hienosti!! :')

  VastaaPoista
 4. Hehee, eipä mitään! Neva on kivsu ;)

  VastaaPoista
 5. Oikein hienosti loikkivat pupuset, onnea ! :3

  VastaaPoista
 6. vautsi vau! hyvä Neva hyvä Niko<3! (meidän luokalla on Niko myös) HIH!!!!!! :D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi21.9.14

  Tää ei nyt ihan liity tähän postaukseen mutta. Kenen kanssa pepsi astutettiin?

  VastaaPoista
 8. Vau! :) tosi hyvin meni!!!

  VastaaPoista
 9. Komeasti meni kanit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä, oon superylpee, kiitos!!!!! :'))

   Poista
 10. Huimasti onnea pupuille! :) Niin hyviä kuvia.. Millä kameralla kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljooonn!! Nää ei tietenkään oo mun ottamia, kun ite oli kaneja ohjaamassa ;D Mutta Canon eos 600D on käytössä! :)

   Poista
 11. Anonyymi22.9.14

  Hyvin meni teidän kaneilla :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi22.9.14

  Hienosti meni pupuillasi!

  VastaaPoista
 13. Anonyymi22.9.14

  Hyvin meni tiimi N:llä! (: Saat kyllä olla tosi ylpee sun kaneista! (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii kiitos, todellakin olen!!!! :3

   Poista
 14. Anonyymi22.9.14

  Sulla on hyvä blogi!!
  Hyvin meni pupuillasi.

  VastaaPoista
 15. Anonyymi23.9.14

  Mikä olisi paras aloittelija rotu? Entä hakin minimi, jos pääsisi ennen koulua ja koulun jälkeen vapaaksi huoneeseen ( ehkä koko taloon )

  VastaaPoista
 16. Anonyymi23.9.14

  Pitääkö olla kaksi kania??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! yleensä ensikaniksi suositellaan kääpiöluppaa kiltin ja rennon luonteensa takia, mutta on moonia muitakin rotuja jotka sopivat ensikaniksi ja pitää muistaa, että jokainen kani on yksilö. Luonne riippuu vanhempienkin luonteesta ja siitä kuinka paljon kania on käsitelty. Riippuu myös haluatko harrastaa kanin kanssa? Näyttelyitä tai esteitä :) Mielestäni mitä isomman häkin voi hommata sen parempi! Ehdottomana miniminä pitäisin kuitenkin sellaista 120cm tehdashäkkiä, mutta mieluiten vaikka omatekemä komppariaitaus!
   Tuosta, kuinka monta kania pitää olla on montaa mielipidettä. Olen kuitenkin itse sitä mieltä, että kani viihtyy paremmin, kun sillä on lajitoveri. Oli se sitten samassa häkissä tai oli aita välissä on kanille oman lajin seura todella tärkeää :)

   Poista
  2. Anonyymi23.9.14

   Kiitos!

   Poista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!