13.10.2014

#192 Viikonlopun saldo!

Vuoden viimeisiä kisoja viedään ja kulunut viikonloppu menikin oikein hienoissa hyppymerkeissä! Pertjantaina matkustin Helsinkiin Juulialle yöksi, josta aamulla lähdettiin Puotinharjun kisoihin. Kisojen jälkeen suunnattiin mutkien kautta Hennan kanssa Sipooseen Carolle yöksi! Siellä olikin sitten astetta menevämpi meininki..heh! Kolmen tunnin yöunilla oli oikein raikasta lähteä aamulla kohti Mäntyharjua! Onneksi kuitenkin lähdettiin, koska siellä meni upeasti!
Kuvat & videot: Juulia, Siiri, Maisu, Caro, Henna, Anniina, Ronja

Neva
Puotinharjuun lähdettiin hakemaan vihdoin sitä viimeistä klassausta kv suoralta ja ihanaa, me saatiin se! Heti ensimmäisellä kierroksella Neva pudotti vain yhden esteen ja saatiin se klassaus. Toisella kiekalla pudotti heti kaksi ekaa estettä, joten keskeytin suosiolla, kun oli jo kuitenkin saanut sen mitä tultiin hakemaan. Nevan rauhallisella ja tasaisen varmalla radalla tultiin 8. luokassa. Harmittavasti kuitenkin vain 7 sijoittui, joten ei vieläkään saatu sitä vihreää ruusuketta! xD

Mäntyharjulla neidillä oli edessä siis ensimmäinen vaikea suora! Ekalla kierroksella pudotteli kaikenlaisia esteitä ja virheitä taisi tulla 4 tai 5. Toiselle kierrokselle eivät siis odotukset olleet kummoiset, mutta taas tuo neiti näytti tarmonsa ja loikki luokan ainoan puhtaan radan! Koko päivän aikana tuli vain kaksi puhdasta rataa kaikista luokista yhteensä, joten aivan upea saavutus neidiltä!
Se meni niin reipasta vauhtia ja voin varmaan sanoa, että yksi näteimmistä neidin radoista ikinä. Harmi, ettei kukaan sitä kuvannut videolle... Ykkössijan se sitten nappasi ja samalla ensimmäisen klassauksensa vaikealta suoralta, paras!


 Aivan upea loikka!
Niko
Puotinharjussa Niko loikki siis vaikeaa suoraa, jossa ekalla kierroksella pudotti kaksi estettä. Tässä vaiheessa pelkäsin, että menisi toisenkin kahdella ja taas jäisi niin pienestä kiinni klassaus! Mutta Niko yllätti ja hyppäsi aivan upeasti, rauhallisella suorituksella yhden virheen radan (joka tuli yllätys esteen etupuomista) Mahtava poju ja tulos riitti neljänteen sijaan!
Mäntyharjulla oltiinkin sitten toivossa, että saataisiin vika klassaus vaikealta suoralta ja päästäisiin eliitti suoralle! Kuitenkin kahden virheen kirous seurasi meitä taas ja otti ohjat. Niko siis astui veteen (jota se ei _ikinä_ osaa) ja rysäytti myös tuplakryssän. Hieno kahden virheen reipas tulos riitti kuitenkin kolmanteen sijaan, eikä siis ihan tyhjin käsin lähdetty, vaikkei saatukkaan vielä sitä mitä haettiin! :)

33 kommenttia:

 1. Ihanat puput! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä!!! :3

   Poista
  2. Anonyymi13.10.14

   Tuutko lemmikkimessuille?:)

   Poista
 2. Teillä meni tosi hyvin!! :') Neva on niin hieno! :3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, teillä kans ;)

   Poista
 3. Teillähän meni tosi hienosti! :) Tykkipuput <3

  VastaaPoista
 4. Hienosti puput pomppivat! :') Harmi ettei Niko klassautunut eliittiin, mutta ensi kerralla sitten!
  Tuletko muuten Lemmikkimessuille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tulen lemmikkimessuille!! kiitos :))

   Poista
 5. Aww ihana Neva! Koht se onki jo eliitissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ehkä ens vuoden tavote sit ;)

   Poista
 6. Onnea onnea! Hyvä Neva ja Hyvä Niko! Ootte parhaita hyppijöitä!<3

  VastaaPoista
 7. Ihan kivat tykit sulla! ja aika hurja yö kieltämättä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kivat tykit sullakin hei! ;) Jooo, sepäse xD

   Poista
 8. Anonyymi13.10.14

  Moikka! Ootko tulossa lemmikkimessuille? :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi13.10.14

  Teillä meni hyvin! (:
  Tuli mieleen näistä kisapostauksista, että voisitko sitten vuoden loppupuolella tai ensi vuoden puolella tehdä semmosen postauksen, missä olis kaikki tämän vuoden saavutukset? (: Ja sitte toine ehotus ois, et tekisit vaikka siihe samaan postaukseen tai erikseen tekisit sitte ens vuoden "lupaukset" postauksen. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuu tosi hyvä idea!! :) Pistän korvan taakse!

   Poista
 10. Upeita loikkia ja pupuja! :o

  VastaaPoista
 11. Anonyymi14.10.14

  hyvi meni :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi14.10.14

  Teillä meni hyvin!!!

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!