28.7.2015

Heinäkuun hulabaloot

Tänä vuonna pääsin kisailemaan kunnolla vasta nyt heinäkuussa. Sitä ennen oli niin paljon kaikkea muuta, että Vila matkusti muutamiin kisoihin ilman minua. Kuitenkin kiireet hellittivät viikonloppujen osalta hetkeksi ja pääsin taas reissaamaan kisoissa. Tässä ollaan käyty nyt useammissa kisoissa ja Vila on menestynyt hienosti! Olen ollut todella positiivisesti yllättynyt neidin etenemishalusta ja innosta esteille puhumattakaan ponnusta, jota löytyy paljon enemmän kuin emoltaan ;) Vila on jo molemmissa keskivaikeissa ja on napannut kisoista kotiin jopa yhdeksän ruusuketta kymmenestä kisasta!
Kuvat & videot - EmmaS, SuviV, Lammas, VeeraSTässä nopea yleiskatsaus miten Vilan heinäkuun kisat meni!

4.7 Mäntyharju / Helppo suora / Sija: 1/4 (0vp)
4.7 Mäntyharju / Kv mutka / Sija: 8/10 (8+2vp)
11.7. Puotinharju / Kv mutka / Sija 7/? (1vp) (1. ei sijoittunut)
12.7 Puotinharju / Kv suora / Sija 1/? (0vp)
25.7 Masku / SM Korkeus / Sija 12/28 (75cm)
26.7 Masku / Kv suora / Sija 2/49 (0vp) 


Eli kuten näette myös tämän vuoden SM-kisoissa Vila meni upeasti! Hyppäsi korkeutta niin hienosti, että viime vuonna tuolla tuloksella olisi päässyt SM sijoille. Taso vaan on noussut ihan älyttömästi vuoden aikana, kuten noissa kisoissa sai huomatakkin. Ellei joku ole vielä kuullutkaan niin viikonlopun aikanahan rikottiin molemmat Suomen ennätykset! Korkeudessa Banarama's Arnos Grove hyppäsi hurjat 95cm korkeutta ja pituudessa Valhalla teki upean 290cm loikan! Onnea vielä paljon omistajille ja kasvattajille :)Pepsille kuuluu kaikkea hyvää. Kokeilin yksi päivä neitoa hypytellä, mutta taitaa diiva uskoa olevansa jo liian vanha sellaisiin hömpötyksiin, kun suunta oli vain ruohotupsuille. Eipä Pepsin tarvikkaan enää hyppiä mitään, vaan saa elää ihan rentoa elämää täällä kotona. Tytär hoitaa sitten hyppyhommat Pepsinkin puolesta!

Niko etsii edelleen uutta kotiaan. Yksi tosi kivan oloinen koti tuli vastaan, mutta tyypillisesti peruuntui, kun olin jo ihan innoissani. Joitakin muita kyselyitä on tullut, mutta saa nyt nähdä löytyykö sitä oikeaa kotia.Loppuun vielä koostevideo SM-kilpailuista! Harmittavasti en saanut pituushypystä matskua, kun piti lähteä bussilla jo kohti kotia.13 kommenttia:

 1. Vila on niin hieno! :')

  VastaaPoista
 2. OOOoh niin hieno video, tuli ihan ikävä tuonne :--( Mut hieno Vilppaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se on hieno ku oot siinä ;) Kiitooos!!

   Poista
 3. Vila on kyllä ihan mahtava! Sano terveisiä!<33 ihanaa kuulla teistä kuulumisia!!! Ja onnea Nikon kodin hakuun!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi30.7.15

  Hyvät tulokset vilalla!Miks muuten myyt Nikon?Sehän onniin herttanne pupu mitä sun videoista on seurannut. Ja muuten teetkö enää videoita you tubeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei yksinkertasesti oo aikaa ja Niko jää ihan liian vähälle huomiolle ;( Tuun tekemään silloin tällöin videoita!

   Poista
 5. Tosi kiva postaus!!! :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä Vila! Sano kaikille terkkuja <3 Ihanaa, että tuli muutama postaus jo, pienistäkin ilhatuu... Palaatko koskaan normaaliin postaustahtiin? Postaile silloin kun haluat, se on kiva kun tulee välillä "yllätyksiä" :D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi14.8.15

  vila hyppii tosi hienosti

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!