31.8.2015

Elokuun kuulumiset

Elokuun suurin muutos on ollut varmaankin se, että Niko ei ole enää meillä. (Eiii, siitä ei voi lukea mistään blogista tmv) Tämä on tarkoittanut sitä, että ulkoaitaus on nyt yhtenäinen ja kooltaan massiiviset 3m x 8m! Tytöt ovat hyvien säiden ansiosta saaneet viettää siellä paljonkin aikaa ja ovat selvästi nauttineet olostaan. Kanihuoneessakin tuli muutamia muutoksia, mutta niitä esittelenkin alempana olevassa videossa!Kisoissa ollaan käyty myös Vilan kanssa. Heti elokuun alussa käytiin Sipoossa ja Puotinharjussa metsästämässä Vilalle kv suoralta vikat klassaukset ja mehän saatiin kuin saatiinkin ne! Vila oli myös molempina päivinä upeasti luokkansa kolmas!
Siitä viikko eteenpäin ja Vila lähti kokeilemaan Korson kisoihin miten vaikea suora neidiltä lähtisi sujumaan. Ekalla kierroksella hämmennys oli suuri, kun esteet olivatkin huiman isoja! Virheitä kertyikin neljä tai viisi. Toisella kierroksella Vilan normaali itsevarmuus oli taas palannut ja neiti tykitteli radan upeasti vain yhdellä hassulla virheellä! Vilalla on aina vesieste ollut ongelma ja sehän koitui kohtaloksemme tälläkin kertaa, kun tassu sinne upposi. Vila oli näissäkin kisoissa luokan kolmas! Muihin kisoihin ei elokuussa päästy, koska siskoni tuli tyttäriensä kanssa Englannista käymään ja vietettiin sit niiden kanssa aikaa viikonloppusin.

Mutta eipä elokuusta selvitty säikähtämättä. Vilalla oli viime viikon alussa suolitukos. Neiti ei syönyt illalla tai seuraavana aamuna mitään ja oli todella apaattinen ja kipeän oloinen. En oo koskaan nähny Vilaa semmosena. Yleensä se säntää juoksuun yllättävästä kosketuksesta, mutta nyt sitä sai kääntää ja kosketella ilman mitään reaktiota. Koko aamun vietin Vilaa juottaen ja yritin saada sitä syömään vähän. Annoin myös pikkuisen parafiiniöljyä ja hieroin hetken mahaa ja sitten jouduin lähtemään kouluun. Äiti piti kania päivän silmällä ja onneksi Vila alkoi sitten puolen päivän aikaan syömään vähän ja liikkumaan. Selvittiin siitä onneksi säikähdyksellä!


Tässä vielä elokuun häkkiesittelyt!27 kommenttia:

 1. Uii, ihanat uppelit, toivottavasti Vilalle ei tuu suolistotukoksia jatkuvasti niinkuin Romeolle.. onneksi selvisitte säikähdyksellä :3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heheh hieman myöhässä mut niinpä!!

   Poista
 2. No nyt on neideillä huimasti tilaa!! :') Mukavaa lueskella teidänkin kuulumisia edes näin kerran kuussa 8)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi31.8.15

  Jos vilalle nyt tulee poikasia niin ketä olet ajatellut isäksi;? Jotain kunnon estettykkiä vai jotain muuta. Vika on ihana ♥¤

  VastaaPoista
 4. Anonyymi1.9.15

  Onko Nevan nykyisellä omistajalla blogi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuuuu on sillä! http://olipakerranrebe.blogspot.fi/

   Poista
 5. Anonyymi2.9.15

  Moii! Minkäs ikänen Vila on ku on kasvanu niin hirveästi? Terveisiä Vilalle ja pepsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vila täyttää ensi viikolla vuoden! Puput kiittää :)

   Poista
 6. Hyvä postaus & video!👌 Muuten, ootko ajattelu teettää Vilalla tai Pesillä poikasia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilalla on tulossa muksuja nyt syksyllä :)

   Poista
 7. Kiva taas lueskella teidänkin kuulumisia :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi13.9.15

  Sun kanit on tosi ihania, ja niillä on todella hyvät oltavat!! :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi14.9.15

  mistä romaine-salaattia saa? :) Itse en löytäny k ja s marketista.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi19.9.15

  Paras video!♥

  VastaaPoista
 11. Anonyymi22.9.15

  Onko vila jo astutettu? :) ite haluun esteristeytyksen et pääsis kisailemaan kun toi mun kääpiöluppa on vähän laiskanpuoleinen niin josko sille joskus tulis naaraskaveri (nykynen on siis leikattu uros) :) että onko sul vinkkejä niitten totuttamiseen? Siis naaras estristeytyspoikasen ja kääpiöluppakorvakani uroksen joka on 4 v

  VastaaPoista
 12. Anonyymi22.9.15

  Ja vieläkin asiaa unohdin laittaa äskösessä kommassa. Mutta voiko estekisoihin tulla katsomaan vaikka ei olisi osallistunut tai jos ei kuulu suomen estekanit ryyhyn? Kun haluttais mun kaverin kanssa tulla katsomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heips! Ei ole astutettu, ensi kuussa astutetaan ja sitten voi kyselyä laittaa jos kiinnostusta on ;)
   Luultavasti, jos luppauroksesi on rauhallinen ja saat naaraskaverin ihan poikasena niin kaikki sujuu hyvin. Tosin on aina riski, ettei uros sitten hyväksykkään kania reviirilleen, mutta se riski on vaan otettava ja oltava valmis pitämään sitten mahdollisesti eri häkeissä kaneja. Ja juu saa tulla katsomaan estekisoja vaikka ei osallistuisikaan, tottakai saa! :)

   Poista
 13. Liida511.10.15

  Mistäs olet hankkinut nuo "viileätlaatat"? Haluaisin tietää, kun täällä tarvittaisiin myös jotain viilentävää pikkuisille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli vaan meidän autotallissa niin sieltä xdd

   Poista
 14. Anonyymi9.11.15

  Viihtyisät häkit!Varmaan kanit viihtyy. Ja Pepsi on niin ihana ja Vila kans.....Oiiiii!!!!🐰

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!