4.11.2015

Lokakuu


Olenko ainut jonka mielestä lokakuu meni silmänräpäyksessä?!

Lokakuussa reissasin siis Espanjaan Valenciaan ja Barcelonaan. Valenciassa oltiin suurin osa ajasta ja Barcelonassa oltiin yksi päivä.. jolloin tietenkin satoi kaatamalla koko ajan. Matka oli muuten todella kiva ja oli mukavan lämpöistä Suomen pakkasiin verrattuna. Olin matkassa siis viikon ja se tuntui menevän todella nopeasti. Kotiin palattuani kanit olivat hyvin hellyydenkipeitä ja virtaa riitti molemmissa isoihin spurtteihin ympäri huonetta. Viime kuussa molemmat myös päättivät pudottaa kokonaisen kerroksen karvaa (tai ainakin tuntui siltä) ja sitä löytyi ihan joka paikasta vaikka imuroin joka päivä. Nyt onneksi pahin vaihto on takana päin.


Puput ovat olleen päivittäin vapaana huoneessani. Vapaana ollessaan Pepsi on ollut aina ihan chillisti ja nauttinut oloistaan, mutta Vila sen sijaan on aikamoinen rasavilli neitokainen. Se tunkee jokaiseen kiellettyyn paikkaan ja vaikka muuraisin sen millä tukkoon, löytää Vila aina tien takaisin. Sen suloinen naama saa mut kuitenkin aina heltymään, eikä sille voi olla vihainen! Ulkoilemaan ollaan ihanien säiden ansiosta päästy myös usein, mutta sain vasta nyt uuden objektiivin, joten kuvia ulkoiluista ensi kerralla!21 kommenttia:

 1. Oi, hienot maisemat Espanjassa! Ihanat kanit :3

  VastaaPoista
 2. Sunhan piti kertoa niistä poikasista mut hyvä postsus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulette tässä kuussa jos tulee mitään kuulemisen arvoista :)

   Poista
 3. Anonyymi5.11.15

  Niin mites se poikue? Sinunhan piti kertoa siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulette tässä kuussa jos tulee mitään kuulemisen arvoista

   Poista
 4. Anonyymi5.11.15

  Ihanat kanit!

  VastaaPoista
 5. Oih, tunnistan nuo maisemat.:)<3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi5.11.15

  Millon niitä pentuja ois tulossa? :) tuutko lemmikkimessuille ja mihin aikaan? PS. sun blogi on ihana, mahtavaa kun kirjoitat vaikkakin tälleen vähä harvemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kuussa jos on tullakseen! Tuun kyllä huomenna ja lauantaina, huomenna vasta neljän aikaan :) Kiitos, kiva kuulla!!!!

   Poista
 7. Anonyymi7.11.15

  Kiva postaus! Tiedätkö yhtään missä vaiheessa tätä kuuta ne poikaset tulee?

  VastaaPoista
 8. Sun blogi on niin ihana ja Pepsi ja Vila on tosi söpöjä!

  VastaaPoista
 9. Kuka on poikasten äippä?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi10.12.15

  Kiva postaus :) osaisitko auttaa siinä kun meillä toinen kaneista rimpuilee todella paljon sylissä ja raapii kädet täysin verille, niin miten sen voisi opettaa siihen että se olisi rauhallisempi? Tiedän että kani ei viihdy sylissä, mutta sitä ei voi edes kantaa ulkoaitaukseen tai pihalle kun se rimpuilee liikaa D:

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!