26.5.2016

Missä poikaset ovat nyt?

Heips! Ajattelin tulla vielä kertomaan teille mistä poikaset nykyään löytyvät. Molemmat menivät ystävilleni ja lähtivätkin samalla kyydillä tiistai-iltana.
Uroksen elämää voit seurata täällä ja instagramissa käyttäjänimellä _roborabbit_
Naaras löytyy täältä ja täältä!Nyt blogi hiljenee jälleen ja katsellaan mitä postauksia tulevaisuudessa kirjoittelen. Yksi postaus on viimeistelyä vaille valmis ja tulossa varmaan ensi viikolla. Kiva, kun teistä jotkut ovat seurailleet poikasten kasvua täällä ja kommentoineet niin ahkerasti! Tekee kaikesta kirjoittelusta sen arvoista :)

6 kommenttia:

 1. Siis on toosi kiva seurailla sun ja kanejen kuulumisia. Olisi kiva jos kirjoittaisit niin usein kun vaan jaksat :-)! Otat toooosi hienoja ja tarkkoja kuvia, ja kirjoitat erittäin hyvin. Sun blogin kautta oon kiinnostunut kaneista, ja oppinut niistä ihan hirveästi! Pari vuotta oon siis sun blogia seuraillut, ja sanon että tykkään sun blogista erittäin paljon! Ulkoasukin on aina kohdallaan, esittelysivut ovat kattavat ja muutenkin jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 2. Mukava kun saa alkaa seuraamaan poikasten kasvua tulevaisuudessakin! Kiva kun pystyit näistä poikasista niin ahkerasti kirjoittamaan ja se Vilan tiineyspäiväkirja video oli tosi kiva! Kiva postaus ja ihana tuo kuva x) :3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi27.5.16

  Poikasten kasvua oli toooosssiii kiva seurailla!!!Blogistasi saa hyviä vinkkejä itsekkin kaninhoidossa!Kirjoittele jatkossakin niin usein kun vain pystyt ja jaksat ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivaa seurata sun kuulumista, myöskin siellä sun matkailublogissa :)
  Sulla on kyllä erittäin hieno blogi, tarkat kuvta ja aina hyvä ulkoasu ja bannerit. Jatka näin, ihan paras blogi ♥

  VastaaPoista
 5. Anonyymi6.6.16

  Ootko käynyt kasvattajakurssin vai miten oot saanu toi kasvattajanimen ? Ja rekisteröidäänkö kaneja johonki ?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi6.6.16

  Milloin teet Pepsistä sen postauken? :)

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!