18.5.2016

UUSI BLOGI

Kuten varmaan osaatte jo odotella blogi hiljenee jälleen poikasten lähdettyä ensi viikolla. Meillä ei tapahdu mitään erikoista nykyään isojen pupujen kanssa ja kesän kisatkin ovat peruttu pääkaupunkiseudulla riehuvan viruksen takia, joten niistäkään ei päästäisi postailemaan.
Olen lähdössä myös au pairiksi luultavimmin heinä/elokuussa joten täällä postaukset loppuvat luultavasti viimeistään silloin yli puoleksi vuodeksi.

Kiinnostuneet voivat kuitenkin seurata minun matkaani ja seikkailujani uudessa blogissani. Siellä eivät valitettavasti pääse puput loistamaan, mutta toivottavasti täältä löytyisi edes muutama kiinnostunut sitäkin blogia katsomaan ja kenties lukemaan! Uuteen blogiin pääset tästä!

Aivan vielä tuo blogi ei pääse kunnolla vauhtiin, mutta ensimmäinen seikkailu on luvassa 28.5. joten silloin päästään ekaa kertaa käyttämään blogia sen todelliseen tarkoitukseen! Toivottavasti tykästytte!


3 kommenttia:

 1. Tänne blogiin siis vielä kuitenkin kirjoittelet? Olisin niin mielelläni lukenut Pepsistä ja Vilasta ♥ Käyn heti liittymässä tohon sun uuteen blogiinkin! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi19.5.16

  Kivalta vaikuttaa tuo sinun uusi blogi :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi22.5.16

  Ihana uusi blogi! Mutta etkö sanonut ask.fm:ssa jollekkin että teet Pepsistä postauksen?

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!