9.7.2016

Hyvästit edessä

Lähden ensi torstaina siis au pairiksi Britteihin ja palaan maaliskuun alussa. Tulen toki jouluna viikoksi kotiin, mutta muun ajan kanit ovat siskoni ja äidin hoidossa. Hoito-ohjeita on jätetty miljoona lappua ja ruokaa riittää varmaan vuodeksi! Toivon, että kaikki menee hyvin ja luotan  kyllä äitiin vaikka ongelmia tulisikin. Rahaa on myös säästössä yllättävää eläinlääkärireissua varten, mutta toivotaan ettei tälle tule käyttöä.

Onneksi kaneja on vain kaksi ja nämä kaksi varmasti maailman helpoin kaksikko hoitaa. Kumpikin ovat todella siistejä ja kilttejä hoitaa kaikin puolin. Pepsi ja Vila eivät kumpikaan ole enää aivan nuoria penskojakaan, joten energiaa ei piisaa yhtä paljoa kuin ennen. Ne mielellään hengailevat kaksistaan loikoillen päivät jos ihmiset eivät ehdi kokoaikaa seurustella. Jos kaneja olisi tässä elämäntilanteessa enemmän en voisi lähteä ollenkaan matkaan. Olen nytkin pienesti huolissani varmaan koko matkan ajan, että mitenhän ne kanit siellä pärjää. Vuoden päästä olenkin sitten toivon mukaan metsästämässä ensimmäistä omaa opiskelijakämppää ja sitten voi katsoa vihdoinkin uudelleen mahdollista kanimäärää ja tulevaisuuden suunnitelmia.

Tähän loppuu tältä osin myös blogin päivät. Olen nauttinut suuresti kaikista vuosista teidän lukijoiden kanssa, enkä voi koskaan kiittää kylliksi teidän tuesta ja ihanista kommenteista! Nyt on kuitenkin aika jatkaa elämää kahden kanin voimin nautiskellen yhteisestä ajasta mitä meillä vielä on. Kiitos vielä, ihan oikeasti!


4 kommenttia:

 1. Eikä, no, onnea sinne matkalle! Voi kun kanit näyttää niin kaipaavan sua! Niille tulee varmasti ikävä :( Mutta jälleennäkemisen riemu on sitten varmasti mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi10.7.16

  Super ihanaa matkaa sulle! Kun minä ja sisareni oltiin vielä pienempiä, meilläkin oli monta vuotta eri au pair ja jokainen heistä on lähes päivittäin mielessäni ja he ovat jättäneet kultaiset muistot, koska kyllähän ne olivat sitten kuin siskoja. Niiiiin ihania muistija ja heeihin ollaan edelleen yhteyksissä :) Onnea sinulle, mahtaa perhe minne menet olla iloinen.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi15.7.16

  Onnea matkaan! Toivottavasti kaneilla menee kaikki hyvin :)

  VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!