8.8.2018

Seitsenviikkoiset

Ryhdikäs, unikeko, itsepäinen ja hurmuri! Tällainen nelikko muksuja pääsivät kameran eteen tänään. Lupasin heille, että ensi viikolla yritetään ottaa kuvia taas vapaana juosten, koska tämä pöydällä könöttely selvästi ottaa kaikkia kaaliin. Yksi pistää pötkölleen, toinen katsoo kaikkialle muualle paitsi kameraan. Onhan tämän ikäisillä nuorilla jo oma mielipide asioista ja tämän vuoksi kuvat ovat joka poikasen kohdalla vähän vaihtelevia. Anyways, kuviin!


Ninja's Treetop Echo ("The super ryhdikäs")
Hän on aina ollut ja varmaan aina tulee olemaan poikueen ehdottomasti paras poseeraaja. Tämä poju vaan aina onnistuu istumaan selkä suorana ryhdikkäästi katse kameraa kohden. On valppaana ja energisenä. Parhaita kuvia oli lähes mahdoton kuvamerestä valita.

Ninja's White River Bay ("The unikeko")
Joka viikko on yksi hieman unelias ja tällä viikolla se oli tämä herra. Tai aika useinkin jos pöydällä joutuu könöttämään niin tämä poika pistää pötkölleen. Viime viikolla vapaana kuvatessa tämä poika veti ilorallia ja poseerasi kuin pro. Tällä viikolla mikään ääni ei häntä hätkäyttänyt ja teki mieli vain nukkua. Aina ei voi jaksaa olla huomion keskipisteenä!

Ninja's Weeping Willow ("The itsepäinen")
Mitä muutakaan voi poikueen naaralta odottaa kuin hieman hanttiin pistämistä kuvaustilanteessa? Tämä neiti poseerasi kaikkialle muualle kuin kameralle. Häntä oli turha koittaa kääntää kameraa kohden, sillä vain sekunti myöhemmin katselit taas pörröistä peppua. No onneksi muutama räpsäisy saatiin julkaistavaksi!
Ninja's Sleepy Hollow ("The hurmuri")
Mitä tähän sanomaan, poika könötti tuijottaen minua suurilla suklaasilmillään. Aivan saastamoisen suloinen kaveri! Taisi kulua kaikkein vähiten aikaa tämän kaverin kuvien räpsäsyyn, kaikki onnistuivat heti ja hienosti. Helppo veijari!


Loppuun vielä eilisiltana otetut extempore kuvat, jossa heitin muksut kukkapenkkiin. Enjoy!
2 kommenttia:

  1. Anonyymi8.8.18

    Aivan ihania <3 sulla on tosi kiva blogi, osaat kirjoittaa hyvin ja puputkin on niin söpöjä

    VastaaPoista

Hei! Kommenttien tarkistus voimassa. Asialliset kommentit aina tervetulleita!